349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

MeLeZGuZeLim canım nazarlardan KOrusun Allah maşallah :) ... Kpss hayali ders çalışamıyormusun hala

Askiim aradi kizlar , bu sefer 8 dk konusabildik, 4 ocaktada gelicekmiş yanimadaa. Mektubumu cebinde tasiyomus koklayip duruyomuuşş :)) yarinda serbest gunleriymiss rahatlarmis kastamonudakilerr..

canım mektubun adres kısmını nasıl yazdın??bide foto koysam içine bi sorun olurmu acaba

canım mektubun adres kısmını nasıl yazdın??bide foto koysam içine bi sorun olurmu acaba

Canim o sinav sonuclarina baktigimizda yazan birlik adi varya onu yaziyoruz sonrada bölük takım falan, onu sevdiceginden ogrenmissindir sanirim. Bana foto koyma dediler, koymadim..

kızlar benmkine mektup yazcam içine fotomuzu koysam sorun olurmu??
canım açıp okuyorlar mektupları resme de bakarlar ama hani ne biliyim sorun olmaz gibi geliyor ama senin resmini başka kişilerin görmesi rahatssız ederse koyma derim ben rahatsız etmez dersen koy

Bilgisyar sistem öğrt. canım Bende bütün konular duruyor bi matematikte rahatım:/
kaç kişi alıyorlar sizden taban puan kaç?sen niye bu kadar gamsızsınokuyorsun kesin demiiii son sınıfsın

kızlar bu yıl mı başlıcak öğretmenler içim yapılcak alan sınavı??
Evet canım bu yıl başlıyor:/ Bilgisayara vurmadı çok şkür

kaç kişi alıyorlar sizden taban puan kaç?sen niye bu kadar gamsızsınokuyorsun kesin demiiii son sınıfsın
300 kşi:S 87 puan üstü:/ Valla bende çözemedim kendimi 2 yıl uzattım okulu bide bu yıl BİTcek nşallah Hem okul hem kpss aminnn:))

ben bi mektup yazana kadar heralde 20-30 sayfa harcarım heyecandan:)) bende denicem bu hafta bi sürpriz olsun istiyorum. ama bölük takım dediğiniz şeylerden habersizim kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…