melezgüzeli çok güzel bakıyor sana maşallahsende bakma zaten sevdiceğine
Askiim aradi kizlar , bu sefer 8 dk konusabildik, 4 ocaktada gelicekmiş yanimadaa. Mektubumu cebinde tasiyomus koklayip duruyomuuşş :)) yarinda serbest gunleriymiss rahatlarmis kastamonudakilerr..
yaaa bakma bakma sımdı ararsın olsaydı da bakeydiim diye
MeLeZGuZeLim canım nazarlardan KOrusun Allah maşallah :) ... Kpss hayali ders çalışamıyormusun hala
çalışıyorum canımsen
50 yüz soru anca:44: Konular dağ gibi yığıldı ama benim konumum tam olarak bu smile:126:
canım mektubun adres kısmını nasıl yazdın??bide foto koysam içine bi sorun olurmu acaba
branşın neydi canım senin?bende konu eksiği vardı biraz onu kapattım soru çözme kısmına bu hafta geçicem
Canim o sinav sonuclarina baktigimizda yazan birlik adi varya onu yaziyoruz sonrada bölük takım falan, onu sevdiceginden ogrenmissindir sanirim. Bana foto koyma dediler, koymadim..
Bilgisyar sistem öğrt. canımbranşın neydi canım senin?bende konu eksiği vardı biraz onu kapattım soru çözme kısmına bu hafta geçicem
canım açıp okuyorlar mektupları resme de bakarlar ama hani ne biliyim sorun olmaz gibi geliyor ama senin resmini başka kişilerin görmesi rahatssız ederse koyma derim ben rahatsız etmez dersen koykızlar benmkine mektup yazcam içine fotomuzu koysam sorun olurmu??
kaç kişi alıyorlar sizden taban puan kaç?sen niye bu kadar gamsızsınBilgisyar sistem öğrt. canımBende bütün konular duruyor bi matematikte rahatım:/
Bilgisyar sistem öğrt. canımBende bütün konular duruyor bi matematikte rahatım:/
kızlar bu yıl mı başlıcak öğretmenler içim yapılcak alan sınavı??
canım açıp okuyorlar mektupları resme de bakarlar ama hani ne biliyim sorun olmaz gibi geliyor ama senin resmini başka kişilerin görmesi rahatssız ederse koyma derim ben rahatsız etmez dersen koy
benimki rahatsız olabilir haklısın..zaten çok kıskanç..en iyisi koymamak:)
canım açıp okuyorlar mektupları resme de bakarlar ama hani ne biliyim sorun olmaz gibi geliyor ama senin resmini başka kişilerin görmesi rahatssız ederse koyma derim ben rahatsız etmez dersen koy
benimki rahatsız olabilir haklısın..zaten çok kıskanç..en iyisi koymamak:)
ben sen kendini rahatsız hissedersen diye demiştim erkek arkadaşın zaten her halukarda rahatsız olucağı için seni baz aldım ben
Evet canım bu yıl başlıyor:/ Bilgisayara vurmadı çok şkürkızlar bu yıl mı başlıcak öğretmenler içim yapılcak alan sınavı??
300 kşi:S 87 puan üstü:/ Valla bende çözemedim kendimikaç kişi alıyorlar sizden taban puan kaç?sen niye bu kadar gamsızsınokuyorsun kesin demiiii son sınıfsın
Evet canım bu yıl başlıyor:/ Bilgisayara vurmadı çok şkür
300 kşi:S 87 puan üstü:/ Valla bende çözemedim kendimi2 yıl uzattım okulu bide bu yıl BİTcek nşallah Hem okul hem kpss aminnn:))
gerçekler çok vurmamış daha sana
ne demiş recep ivedik Benim dnamda çalışmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?