349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sekerler bana bı acıl cevap verır mısınızz sımdı ben esımın ulastırmada olması dısında bısey bılmıyorum sormstm solemstı unuttum bı kez :S nelerı ogrenmem gerekıyo boluk mu ?gııdıcem surprız yapıcam da nelerı sorup ogrenıcem cagırmaları ıcın acııl cevplayın bılenler lutfen

melezgüzeli çok güzel bakıyor sana maşallahsende bakma zaten sevdiceğine
Ayyyy saol tatlımmm:98: Hepimizin aşkınaa maşallahhhh
Fotoğraf makinesine o kadar odaklanmışım ki ben bana baktığını fark etmedim bile
Askerlik güzel bişeymiş yaa insan ufacık şeylerin bile değerini anlıyo Geldiklerinde
herşey çok çok farklı olacak sanırım

yaaa bakma bakma sımdı ararsın olsaydı da bakeydiim diye
Aynen tatlım aklımdan o geçti resmi görünce, yanımda olaydı da bakaydım diye

MeLeZGuZeLim canım nazarlardan KOrusun Allah maşallah :) ... Kpss hayali ders çalışamıyormusun hala
Saol güzelimm

valla bende gıdıcem bıldıgım 2.cavus komutanlıgı 2 tabur 2. boluk gıbı bırsey lazım olanda bu olsa gerek

Ya ne guzel keske bende yemek dusunmemeye calıssam bende sımdı kendıme mama hazırlayacagım :))) kilo almak içinnnn

Canım kilo almak istiyorsan bi uzmana danış dengeli olarak al kiloyu
Yoksa ekmek yiyerek hamur işi yiyerek de kilo alabilirsin ama sağlıksız
olur Arkadaşım protein ağırlıklı beslenerek baya kilo aldı mesela,
ama vücudunun her yerine aynı oranda aldı, bi yerde toplanmadı kilolar

diyetisyene gittim defalarca kesinlikle hiçbir diyet önermedi normalmişim ama bana göre normal değilim işte yaptıgım bısı yok aslında sadece cıkolata fazla yemeye calısıyorum bıde aksamları bu mamayı yapıyorum 1 haftada 2 kılo aldım bı 2 kılocuk daha alayım bırakıcam zaten..

sağları solları belli olmuyor canım, burda onları bekleyen bizler varız... zaten cep tel. yok. istediğimiz zaman ulaşma imkanımız yok, bilmiyorum ya biraz hassasiyet beklemek çok olmasa gerek?

Evet canım belli olmuyor ne zaman arayacakları. Eğitimler çok yoğun arayamazsam merak etme demişti 1 kere aradığına bile şükrediyorum zaten.

boy kilo kaçtı acaba?

165e 51 kıloyum ((

Bence cok cok normal, bende boy 1.67 kilo 54 canim.. Çokta memnunum fiziğimden, kesinlikle ne kilo almayi ne de vermeyi dusunuyorum. 34-36 beden giyiyorum. Vucut olculerimde 86-62-90 .. İnanilmaz ideal bence. Seninkide ayni sekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…