- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
genel kültür diye mi okuyosungömü falan varsa geleyim
Ayyyy saol tatlımmm:98: Hepimizin aşkınaa maşallahhhhmelezgüzeli çok güzel bakıyor sana maşallahsende bakma zaten sevdiceğine
Aynen tatlım aklımdan o geçti resmi görünce, yanımda olaydı da bakaydım diyeyaaa bakma bakma sımdı ararsın olsaydı da bakeydiim diye
Saol güzelimmMeLeZGuZeLim canım nazarlardan KOrusun Allah maşallah :) ... Kpss hayali ders çalışamıyormusun hala
sekerler bana bı acıl cevap verır mısınızz sımdı ben esımın ulastırmada olması dısında bısey bılmıyorum sormstm solemstı unuttum bı kez :S nelerı ogrenmem gerekıyo boluk mu ?gııdıcem surprız yapıcam da nelerı sorup ogrenıcem cagırmaları ıcın acııl cevplayın bılenler lutfen
valla bende gıdıcem bıldıgım 2.cavus komutanlıgı 2 tabur 2. boluk gıbı bırsey lazım olanda bu olsa gerek
taburunu bölüğünü mü öğrencem yani aradığında bir sorıyım caktırmadan
taburunu bölüğünü mü öğrencem yani aradığında bir sorıyım caktırmadan
ben yatıyoevet gerek varmı bılmıyorum ama sen ısını yınede garantıye al derım
Evet taburunu bölüğünü öğreneceksin:)
Ya ne guzel keske bende yemek dusunmemeye calıssam bende sımdı kendıme mama hazırlayacagım :))) kilo almak içinnnn
Canım kilo almak istiyorsan bi uzmana danış dengeli olarak al kiloyu
Yoksa ekmek yiyerek hamur işi yiyerek de kilo alabilirsin ama sağlıksız
olurArkadaşım protein ağırlıklı beslenerek baya kilo aldı mesela,
ama vücudunun her yerine aynı oranda aldı, bi yerde toplanmadı kilolar
sağları solları belli olmuyor canım, burda onları bekleyen bizler varız... zaten cep tel. yok. istediğimiz zaman ulaşma imkanımız yok, bilmiyorum ya biraz hassasiyet beklemek çok olmasa gerek?
boy kilo kaçtı acaba?diyetisyene gittim defalarca kesinlikle hiçbir diyet önermedi normalmişim ama bana göre normal değilim işte yaptıgım bısı yok aslında sadece cıkolata fazla yemeye calısıyorum bıde aksamları bu mamayı yapıyorum 1 haftada 2 kılo aldım bı 2 kılocuk daha alayım bırakıcam zaten..
165e 51 kıloyum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?