- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
165e 51 kıloyum((
Bence cok cok normal, bende boy 1.67 kilo 53 canim.. Çokta memnunum fiziğimden, kesinlikle ne kilo almayi ne de vermeyi dusunuyorum. 34-36 beden giyiyorum. Vucut olculerimde 86-62-90 .. İnanilmaz ideal bence. Seninkide ayni sekilde.
Normal değer tam alt sınırdasın bence 58 falan ideal gibi.. Vücut yapısına göre değişir tabi:)
benımkıde 89 64 90 ya bazen aldıgım kıyafetler olmuyo yakısmıyo bırazda cevredekılerden etkılenıyorum sanırım zayıfsın zayıfsın dıyıp duruyolar azcık alayım dedım ısın kotusu benımkıde zayıflıktan ölmemi istiyo :) ona gore ben kıloluyum :))))
benımkıde 89 64 90 ya bazen aldıgım kıyafetler olmuyo yakısmıyo bırazda cevredekılerden etkılenıyorum sanırım zayıfsın zayıfsın dıyıp duruyolar azcık alayım dedım ısın kotusu benımkıde zayıflıktan ölmemi istiyo :) ona gore ben kıloluyum :))))
O bendede var bazi kiyafetler xs bile olsa bol oluyo omuzlarimdan kayıp gidiyo.. Pantolonun beli falan bazilarinda hep boşluk kaliyo. Aslinda ideal olculerdeyiz, acip bi mankenlerin olculerine bak :) annemde bana çelimsiz diyip durur, bişey yakiştirmaz, balik etli olmami ister. Sevdiceğimde çok memnun valla halimden o da zayif zaten :))
Ölçülerin gayet ideal canım ne kilo al ne de ver bence
Kıyafetlerin kesimleri her zaman üzerimize oturmayabiliyo.
Ben M giyerim mesela, standarttır ama markanın kesimine göre
S aldığımda oluyo L aldığım da
kemikli değilim her yerımden memnunumda bıraz bacaklarım ince gibi off ne bılıyım yaa :)
kızlarr birşey sorcam size. sizinkiler saat götürdümü yanında?? orda saat, takvim varmıymış? ben sormayı unutuyorum her seferinde
şuu casıonun asker saatlerı var bız ondan almıstık
bende duydum o asker saati oluyormuş. bişiler alıp göndermek istyorum ona ne gödereceğimi bulamadım ama
Bende baktım şimdide bulamadım güsel bi film :105:Öğlene kadar horul horul uyuduğum için benim de uykum gelmiyoo
Geceleri 2-3 film izleye izleye artık izleyecek bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?