349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bence cok cok normal, bende boy 1.67 kilo 53 canim.. Çokta memnunum fiziğimden, kesinlikle ne kilo almayi ne de vermeyi dusunuyorum. 34-36 beden giyiyorum. Vucut olculerimde 86-62-90 .. İnanilmaz ideal bence. Seninkide ayni sekilde.

benımkıde 89 64 90 ya bazen aldıgım kıyafetler olmuyo yakısmıyo bırazda cevredekılerden etkılenıyorum sanırım zayıfsın zayıfsın dıyıp duruyolar azcık alayım dedım ısın kotusu benımkıde zayıflıktan ölmemi istiyo :) ona gore ben kıloluyum :))))

O bendede var bazi kiyafetler xs bile olsa bol oluyo omuzlarimdan kayıp gidiyo.. Pantolonun beli falan bazilarinda hep boşluk kaliyo. Aslinda ideal olculerdeyiz, acip bi mankenlerin olculerine bak :) annemde bana çelimsiz diyip durur, bişey yakiştirmaz, balik etli olmami ister. Sevdiceğimde çok memnun valla halimden o da zayif zaten :))

Ölçülerin gayet ideal canım ne kilo al ne de ver bence
Kıyafetlerin kesimleri her zaman üzerimize oturmayabiliyo.
Ben M giyerim mesela, standarttır ama markanın kesimine göre
S aldığımda oluyo L aldığım da

aynen benım cevremde bıraz balık etlı olmamı ıstıyor . benım sevdıcegım 80 kılo :) ırı bıraz ben yanında kız kardesı gıbı duruyorum ama o memnun bu halden :) bak yıne ozledıgım aklıma geldı ya ne zormus asker beklemek daha 10 gunden ısyan etmeye basladım bıle ben :)

işte biraz cevreden herkes celımsızsın cılızsın dıyınce ınsanda pskolojı falan kalmıyo

Aşk'erim şafağımız hayırlısıyla 144 seni çokk özledimmm ömrüm ,seni çokk seviyorummmm

kemikli değilim her yerımden memnunumda bıraz bacaklarım ince gibi off ne bılıyım yaa :)

ölçülerine bakınca sorun yok gibi cnm gayet dolgunsun bence:)) bacakların çok inceyse bacak kaslarını çalıştırıp geliştirebilirsin. bisiklet çalışırsan çok hızlı geliştirirsin

kızlarr birşey sorcam size. sizinkiler saat götürdümü yanında?? orda saat, takvim varmıymış? ben sormayı unutuyorum her seferinde

Öğlene kadar horul horul uyuduğum için benim de uykum gelmiyoo
Geceleri 2-3 film izleye izleye artık izleyecek bişey bulamıyorum

Çok özledim çokk ( Naıl geçecek 144 gün valla bilmiorum :/ Bide sayılı gün çabuk geçer derler:S 11 gün geçti daha

Gelcek inşallah kavuşma zamanlarımız da...Şu geceler geçse günler çabuk geçioda..Geceler sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…