okadar dalgınımki askerimin adını yazmışım bu sorun olurmu :26:
iki gündür konuşamıyorum hakanlaaramadan duramazdı zaten yemek yiyemiyordum birde üstüne uykusuzluk eklendi
CANIM verildi ama sevinsem mi üzlüsem mi bilemedim..o üzülünce bende üzüldüm çok karışık durum oldu..günaydın kızlarrr... yine evci izni vermişler ne güzel bize verilmedi( mecbur dağıtım izninden 2gün kullanıcaz...
CANIM verildi ama sevinsem mi üzlüsem mi bilemedim..o üzülünce bende üzüldüm çok karışık durum oldu..
Kendi izin kullansın dicem 2 gün ama tabi sizin kararınız bilmiyorum ya askere gitmeden asker olduk bizde
Kızlar şu an kastamonu il sınırları icerisindeyim, heyecandan direksiyon hakimiyetimi kaybetmek uzereyim bacaklarim titriyor resmen aşkimi gormeme en fazla yarim saat kaldiii :))
Canım çok sevindim sakin dikkatli ol askerini görmeye az kaldı sabret
Gitmişken safranboluya selam gönder benden yanından geçmişsindir
Ne ilk bulusmada ne ilk optugunde boyle heyecanlandim ya gorunce elim ayagima dolasicak heralde, aksam uzeri tekrar yazarim donerken kizlar opuyorum hepiniziii :))
Ne ilk bulusmada ne ilk optugunde boyle heyecanlandim ya gorunce elim ayagima dolasicak heralde, aksam uzeri tekrar yazarim donerken kizlar opuyorum hepiniziii :))
perşembe sevdiceğimin yanına gidiyorum annesi ve kız kardeşiyle
yemin töreni ömründe bi kere olacak asla kaçırmak istemiyorum kızlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özledim aşırı her şeyini özledim mis kokulu aşkısım benim
Kızlar şu an kastamonu il sınırları icerisindeyim, heyecandan direksiyon hakimiyetimi kaybetmek uzereyim bacaklarim titriyor resmen aşkimi gormeme en fazla yarim saat kaldiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?