349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

okadar dalgınımki askerimin adını yazmışım bu sorun olurmu :26:

bizim için mahsuru yok canımbu arada aklında bulunsun canım yazdığın mesajı yarım saat içinde düzenleyebiliyorsun yani bir daha öyle bir şey olursa ya da başka durumlar için silebilirsin düzenleyebilirsin ekleme yapabilirsinve bugün arar inşallah:130::111:şu son surata bayıldım ya

iki gündür konuşamıyorum hakanla aramadan duramazdı zaten yemek yiyemiyordum birde üstüne uykusuzluk eklendi

Hakan demee bana benim askerimde hakann...

Kızlarr of..Size bişi danışcam sevdiğim bana süpriz yapmak istemiş 2 gün evci izni+2 gün dağıtım izni istemiş ve almışda.

ANCAAAAKK,sorun şu ki kendisi mebsde..2 gün evci gösterilip istbla gelicek .cuma yemin töreni çıkışı gelip pazar tekrar teslim olcak pzartesi öğlen izne ayrılıp çarşamba tekrar teslim ...

izni iptal etme şansı yok artık imzalanmış bana süpriz yapmak istemiş ama git gel olayı çıktı ve çok üzgün..pazar günü otobüsle gidip teslim olcak pazartesi öğen uçakla gelip çarşmba uçakla döncek..tüm gün yollarda geçicek ve bayada masraflı olucak:S

günaydın kızlarrr... yine evci izni vermişler ne güzel bize verilmedi( mecbur dağıtım izninden 2gün kullanıcaz...

günaydın kızlarrr... yine evci izni vermişler ne güzel bize verilmedi( mecbur dağıtım izninden 2gün kullanıcaz...
CANIM verildi ama sevinsem mi üzlüsem mi bilemedim..o üzülünce bende üzüldüm çok karışık durum oldu..

Kendi izin kullansın dicem 2 gün ama tabi sizin kararınız bilmiyorum ya askere gitmeden asker olduk bizde

canım sizin de karısık olmuş biraz durum yol yorgunluğu olucak biraz ama 2artı2 gün 4 gün görüceksiniz birbirinizi..
zaten 2gün iznini yazdırdık öle bişey ki istese de değiştiremiomuşuz:S bitaraftanda 2 gün geç çıkıcaklar onu düşünüom:S

Kızlar şu an kastamonu il sınırları icerisindeyim, heyecandan direksiyon hakimiyetimi kaybetmek uzereyim bacaklarim titriyor resmen aşkimi gormeme en fazla yarim saat kaldiii :))

Şafak 144
Hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret
Başını eğme dik tut bu bir rüya farzet :92:​

vayy ne güzell keyfini çıkart arkadaşımm dakikalar sonra sevdiğini görecen......

Son düzenleme:
Kızlar şu an kastamonu il sınırları icerisindeyim, heyecandan direksiyon hakimiyetimi kaybetmek uzereyim bacaklarim titriyor resmen aşkimi gormeme en fazla yarim saat kaldiii :))

Canım çok sevindim sakin dikkatli ol askerini görmeye az kaldı sabret

Gitmişken safranboluya selam gönder benden yanından geçmişsindir

Canım çok sevindim sakin dikkatli ol askerini görmeye az kaldı sabret

Gitmişken safranboluya selam gönder benden yanından geçmişsindir

Ne ilk bulusmada ne ilk optugunde boyle heyecanlandim ya gorunce elim ayagima dolasicak heralde, aksam uzeri tekrar yazarim donerken kizlar opuyorum hepiniziii :))

Ne ilk bulusmada ne ilk optugunde boyle heyecanlandim ya gorunce elim ayagima dolasicak heralde, aksam uzeri tekrar yazarim donerken kizlar opuyorum hepiniziii :))

Hasret ardından kavuşmak görmek ayrı tabi canım çok sevindim askerinede moral olucak hadi bakalım canım özlemini biraz olsada giderirsin

çok sevindim canım çok güzel vakit geçirirsiniz ikinizede çok güzel moral olur inşallah akşam havadisleri anlatırsın

perşembe sevdiceğimin yanına gidiyorum annesi ve kız kardeşiyle
yemin töreni ömründe bi kere olacak asla kaçırmak istemiyorum kızlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özledim aşırı her şeyini özledim mis kokulu aşkısım benim

Çok sevindim canım yemin töreni 28nde sizin galiba bizim 4 ocak git tabiki imkanın varsa sanada onada iyi gelicektir bende çok özledim gidicem inşallah yemine yetişemiycem pazar çarşı iznine gidiyim diyorum 6ocakta bakalım zamanı gelsin gelsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…