- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Kızlar ben depresyondamıyım acaba:26:Saçımı kestirdim bu saate kadar uyuyorum:26: Ben yemin törenine gitmicem derken bizimki bi çelme taktı,Gelicek olursan ablamın adresini tarif edim sana dedi yani gitmemi istiyorYani cuma günü sabah 6 da ankaradayım inşallah
Ershd çok sevindim adına:) Hadi gözünüz aydın buluşma ayrıntılarını yazarsın :)
kızlar özellikle yarenlerine mektup gönderenler bişi sorcam size,
ben de yazdım mektup, daha doğrusu mektup için kartlar vardır ya ondan alıp onun içine yazdım ama kart büyük oldugu için de zarf da büyük biraz normal zarf boyutunda değil. herhangi bi sorun teşkil eder mi acaba zarfın büyüklüğü???
valla çok sevindim senin adına git git ikinize de iyi gelirr :)))
Gitcem aldım biletimiiiiiKızlar nerdesiniz be ya Çok durgunlaştı topik
Sevindim canım gitmene iyi olucak bence ikiniz içinde bende aldım biletimi ama açık bilet benimki tarih belli olmadığı için yemine gitmiycem ben yeminden hemen sonraki pazar günü gidicem ailesi gidip evci çıkarcaklar sanırsam pazarda ben gitcem inşallah bir sorun çıkmassa yemin geç bitiyormuş eşyalarım falan hep zaman kaybı dedi askerim pazar daha rahat olurum dedi öyle yapıcaz bakalım inşallah
CANIM benimkinin ablası orda bende onların yanına gidecem beraber gitcez yemin törenine..Sonrada akşamında aşkuşumla beraber ıspartaya döncez inşallahİnşallah sendede sorun çıkmazda rahat rahat görürsün canım
Amin canım inşallah 4 ocak gelsinde bir inşallah hayırlısıyladağıtım izninidemi kullanıyor tatlım oh beraber yolculuk negüzel
Evet canım 5 gün izin kullanacakBeraber yolculuk çok güzel gerçektende:)
Çok güzel canım özleminizi birazcıkta olsa gidermiş olursunuz dolu dolu geçirin gerçekten insan askerlikten önceki günlerini özlüyormuş
Amin canımm teşekkürlerrDaha güzel daha dolu günler senin olsun inşallah
bende gitmek istiyorum ama askerim gelmeeee yolda rezil olursun karda kışta diyor. otobüsle gidince gece 3. 30 gii iniyomuşum gece gece ne yapacaksınız dedi. izne gelecem dedi önceden izin almayacaktı sırf gitmememiz için izin kullanacak .... ama ben gitmek istiyorum.. kütahya yaa gitsem mi acaba......
,Canım benimkide gelme diordu ben gelcem diordu bugün dedi gelcek olursan ablamın adresini verimbende gitmek istiyorum ama askerim gelmeeee yolda rezil olursun karda kışta diyor. otobüsle gidince gece 3. 30 gii iniyomuşum gece gece ne yapacaksınız dedi. izne gelecem dedi önceden izin almayacaktı sırf gitmememiz için izin kullanacak .... ama ben gitmek istiyorum.. kütahya yaa gitsem mi acaba......
Canım eğer askerin izin kullanıcaksa gitmene gerek yok bence biryandanda haklı kış kar benim askerim kullanmıycak izin o yüzden gidicem ben nasipse inşallah yemine gitmiycem yetişemiycem zaten görmek için pazar gidicem yeminde çok kalabalık oluyormuş tam göremiyorsunda yanına gelicek sende burda hazırlıklarını yaparsın[/QU
teşekkür ettim arkadaşım......haklı yolda rezil olurum gece gece in otogara bilmediğim bi yer sabaha kadar bekle ama asker kıyafeti ile de görmek istiyorum .. video ya çekmek istiyrum ama ailemde izni duyunca göndermezler ..
,Canım benimkide gelme diordu ben gelcem diordu bugün dedi gelcek olursan ablamın adresini verimİçten içe istiyor ama mantık da gelmemei mantıklı dior Tabi teksen orda kmsen yoksa gece 3.30da çok zor olur.. ama daha geç bi saatde orda olabilirsen git derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?