349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben depresyondamıyım acaba:26:Saçımı kestirdim bu saate kadar uyuyorum:26: Ben yemin törenine gitmicem derken bizimki bi çelme taktı,Gelicek olursan ablamın adresini tarif edim sana dedi yani gitmemi istiyor Yani cuma günü sabah 6 da ankaradayım inşallah
Ershd çok sevindim adına:) Hadi gözünüz aydın buluşma ayrıntılarını yazarsın :)

kızlar benimlki gelme diyo yemin törenine hem gelince daha kötü olcam diyor.aileside gitmiyor zaten hemen akabinde usta birliğine gitcek istanbula bandoya çıktı usta birliği.offff hem görmek istiyorum hem istemiyorum ne olcak bu halim.gerçi istanbula geçince daha rahat görürüm bandoda daha rahat olacagını söylediler bakalım hayırlısı.ALLAH hepimizin sevdiklerini bizlere bagışlasın ve tez günde kavuştursun bizlere

valla çok sevindim senin adına git git ikinize de iyi gelirr :)))

kızlar özellikle yarenlerine mektup gönderenler bişi sorcam size,
ben de yazdım mektup, daha doğrusu mektup için kartlar vardır ya ondan alıp onun içine yazdım ama kart büyük oldugu için de zarf da büyük biraz normal zarf boyutunda değil. herhangi bi sorun teşkil eder mi acaba zarfın büyüklüğü???

yok canım hiç bişey olmaz

Gitcem aldım biletimiiiii Kızlar nerdesiniz be ya Çok durgunlaştı topik

Sevindim canım gitmene iyi olucak bence ikiniz içinde bende aldım biletimi ama açık bilet benimki tarih belli olmadığı için yemine gitmiycem ben yeminden hemen sonraki pazar günü gidicem ailesi gidip evci çıkarcaklar sanırsam pazarda ben gitcem inşallah bir sorun çıkmassa yemin geç bitiyormuş eşyalarım falan hep zaman kaybı dedi askerim pazar daha rahat olurum dedi öyle yapıcaz bakalım inşallah

CANIM benimkinin ablası orda bende onların yanına gidecem beraber gitcez yemin törenine..Sonrada akşamında aşkuşumla beraber ıspartaya döncez inşallahİnşallah sendede sorun çıkmazda rahat rahat görürsün canım

Amin canım inşallah 4 ocak gelsinde bir inşallah hayırlısıyla dağıtım izninidemi kullanıyor tatlım oh beraber yolculuk negüzel

bende gitmek istiyorum ama askerim gelmeeee yolda rezil olursun karda kışta diyor. otobüsle gidince gece 3. 30 gii iniyomuşum gece gece ne yapacaksınız dedi. izne gelecem dedi önceden izin almayacaktı sırf gitmememiz için izin kullanacak .... ama ben gitmek istiyorum.. kütahya yaa gitsem mi acaba......

Canım eğer askerin izin kullanıcaksa gitmene gerek yok bence biryandanda haklı kış kar benim askerim kullanmıycak izin o yüzden gidicem ben nasipse inşallah yemine gitmiycem yetişemiycem zaten görmek için pazar gidicem yeminde çok kalabalık oluyormuş tam göremiyorsunda yanına gelicek sende burda hazırlıklarını yaparsın

,Canım benimkide gelme diordu ben gelcem diordu bugün dedi gelcek olursan ablamın adresini verim İçten içe istiyor ama mantık da gelmemei mantıklı dior Tabi teksen orda kmsen yoksa gece 3.30da çok zor olur.. ama daha geç bi saatde orda olabilirsen git derim ben

evet ne güzel olmuşş güzel oraya gidersin.. evet sırf yollar kötü kar kış diye istemiyor gidersem eminim çook sevinir..babamla gidecektik kayınbabamla...ama yollar kötü gelmeyin diyordu da gidecektik şimdi izin gündemde babamı ikna eder gelmeyin diye.. ama ben gitmek istiyorum da gece ordayım.. gerçi ankara aktarma gitme şansım var onu bi araştırayım.vakit uyrsa gideyim ben :)sürpriz yapayım..teşekkür ettimm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…