349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gulsah cok gecmiis olsun canim acil sifalar diliyorum.

Bende yeni geldimm eve, cok guzel bi gün geçirdimm :)

Canım ne oldu geçmiş olsun ne anjiyosu çok üzüldüm :105:

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun. gata bize çok yakın, iyi bir hastane, tez zamanda iyileşir hayırlı haberler alırsın inşallah.

kızlar sagolun ya askerden once rıtım bozuklugu cıkmıstı ordada raporunu gorunce gataya sevk etmısler onunda sımdı erkeklık damarı tutmus curuk raporu verme ıhtımallerı varmıs. sankı saglıgından onemlı dedım kesınlıkleee ıstemıyorum curuk raporu versınler carsamba gunu gıdıp suprız yapacaktım o da sanırım carsamba anjıyo olacak off cok uzuldum ya refakatcı de almıyolarmıs ama kalamazsamda yatarım hastanede valla bırakamam onu oyleeee

Canım çok üzüldüm tabiki sağlığı daha önemli ne olucak çürük raporundan sağlıgı tehlikede Allah korusun Allahım acil şifalar versin canım inşallah enkısa zamanda sağlıgına kavuşur dua et bol bol canım

valla kızlar yarın bellı olacakmıs ben ıyısımı carsamba degıl salı gunu orada olayım gatayı aradım sımdı refakatcı almıyolarmıs ama baska bır sehırden gelenlerı mısafırhanelerınde konaklıyolarmıs oyle yapıcam..

gülşahcım geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavusur inşallah..

kac gundur uyuyamıyordum benki uykuyu cok severım hayrı alamet degılmıs demekkı saglıgın nasıl dıe sordum cok ıyıyım hıc bısıyım yok dıyo ama 2 gundur orada tutmaları dahada kac gun kalacak bellı degıl suan bıle ımkanım olsa atlar gıderım hatta gece bınıp gıtsemmı dıye dusunuyorum yoksa bellı olsun anjıyo olup olmayacagı oylemı gıdıyım :s

gidebilme imkanın varsa git tabi cnm, yanında olursan senın de için rahat eder,askerine de ii gelir.İnşallah önemli bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…