- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım eğer askerin izin kullanıcaksa gitmene gerek yok bence biryandanda haklı kış kar benim askerim kullanmıycak izin o yüzden gidicem ben nasipse inşallah yemine gitmiycem yetişemiycem zaten görmek için pazar gidicem yeminde çok kalabalık oluyormuş tam göremiyorsunda yanına gelicek sende burda hazırlıklarını yaparsın[/QU
teşekkür ettim arkadaşım......haklı yolda rezil olurum gece gece in otogara bilmediğim bi yer sabaha kadar bekle ama asker kıyafeti ile de görmek istiyorum .. video ya çekmek istiyrum ama ailemde izni duyunca göndermezler ..
Gece geç saatlerde askerinin aklı sende kalıcak canım kim olsa istemez gündüz vakti olsa neyse sen bilirsin tabiki ama askerlik kıyafetleriyle o kalabalıkta göremiyebilirsinde içeri gidip sivillerini giyip çıkıyorlarmış içinden gitmek geçiyordur şimdi ne desem zıt olcak
Kızlar benimki gatadaymıs yaa 2 gundur aramıyodu hastanede yatıyomus yarında durumu bellı olacakmıs anjiyo olabılırmıs(((
Kızlar benimki gatadaymıs yaa 2 gundur aramıyodu hastanede yatıyomus yarında durumu bellı olacakmıs anjiyo olabılırmıs(((
Gece geç saatlerde askerinin aklı sende kalıcak canım kim olsa istemez gündüz vakti olsa neyse sen bilirsin tabiki ama askerlik kıyafetleriyle o kalabalıkta göremiyebilirsinde içeri gidip sivillerini giyip çıkıyorlarmış içinden gitmek geçiyordur şimdi ne desem zıt olcak
evet düşünnce doğru arkadaşım, gece sorun benimki deli cesaretii :)) teşekkür ediyorummm bakayım annem duysa ille de gidecem desem ne ölüp bitiyon mu der bana:) .. doğru o da var kalabalıkta göremeyecem belki de gene bi konuşayım da sözünü dinleyeyimm en iyisi..
evet düşünnce doğru arkadaşım, gece sorun benimki deli cesaretii :)) teşekkür ediyorummm bakayım annem duysa ille de gidecem desem ne ölüp bitiyon mu der bana:) .. doğru o da var kalabalıkta göremeyecem belki de gene bi konuşayım da sözünü dinleyeyimm en iyisi..
Askerin bilir eniyisini canım onu alıp beraber gelmen çok güzel ama o gece olayı tehlikeli ve rahatsızlık duyarsın sende yap burda hazırlığını askerliği bittiginde dönüşünde alır gelirsin ben öyle yapıcam beraber dönelim nasıl bıraktıysam o kışladan içeri kendi ellerimlede alıp getiricem Allahım izniyle inşallah
Askerin bilir eniyisini canım onu alıp beraber gelmen çok güzel ama o gece olayı tehlikeli ve rahatsızlık duyarsın sende yap burda hazırlığını askerliği bittiginde dönüşünde alır gelirsin ben öyle yapıcam beraber dönelim nasıl bıraktıysam o kışladan içeri kendi ellerimlede alıp getiricem Allahım izniyle inşallah
EVET birlikte dönmek güzel olacaktı da aslında otogardan korkum yok bilet satış yerlrinin yanında otururum diyorum kendimce dee gene de gece yani tek başıma vakit geçmez......artık nevşehirden karşılarım saatle uyarsa.....inşALLAH ALLAH ın izni ile......
Canım ne oldu geçmiş olsun ne anjiyosu çok üzüldüm :105:
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun. gata bize çok yakın, iyi bir hastane, tez zamanda iyileşir hayırlı haberler alırsın inşallah.
EVET birlikte dönmek güzel olacaktı da aslında otogardan korkum yok bilet satış yerlrinin yanında otururum diyorum kendimce dee gene de gece yani tek başıma vakit geçmez......artık nevşehirden karşılarım saatle uyarsa.....inşALLAH ALLAH ın izni ile......
Nevşehirden karşılarsın hazırlık yaparsın tatlım oralar nasıl bilmiyorsunki bilet yerindede kaç saat oturabilirsin gidiş saatini daha geç saate alma imkanın varsa öyle yaparsın sadece
kızlar sagolun ya askerden once rıtım bozuklugu cıkmıstı ordada raporunu gorunce gataya sevk etmısler onunda sımdı erkeklık damarı tutmus curuk raporu verme ıhtımallerı varmıs. sankı saglıgından onemlı dedım kesınlıkleee ıstemıyorum curuk raporu versınler carsamba gunu gıdıp suprız yapacaktım o da sanırım carsamba anjıyo olacak off cok uzuldum ya refakatcı de almıyolarmıs ama kalamazsamda yatarım hastanede valla bırakamam onu oyleeee
gülşahcım geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavusur inşallah..
Canım çok üzüldüm tabiki sağlığı daha önemli ne olucak çürük raporundan sağlıgı tehlikede Allah korusun Allahım acil şifalar versin canım inşallah enkısa zamanda sağlıgına kavuşur dua et bol bol canım
valla kızlar yarın bellı olacakmıs ben ıyısımı carsamba degıl salı gunu orada olayımgatayı aradım sımdı refakatcı almıyolarmıs ama baska bır sehırden gelenlerı mısafırhanelerınde konaklıyolarmıs oyle yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?