349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Olsun canım sen git yine de, önemli bir durum bu belki sana ihtiyacı olur filan :26:

İnşallah anjiyoya gerek kalmaz canım iyi olur askerin için nasıl rahat edicekse öyle yap tatlım onu görmek sanada askerinede iyi gelicektir çarşamba gidicektin nasılsa bugünde gitsen sorun olmuyorsa durumlarında git derim canım

gidebilme imkanın varsa git tabi cnm, yanında olursan senın de için rahat eder,askerine de ii gelir.İnşallah önemli bişey yoktur.

Olsun canım sen git yine de, önemli bir durum bu belki sana ihtiyacı olur filan :26:

bence de gitme imkanın varsa gitt iyi olurr ......

inşallah Aynen ben yarın gece atlıyıp gıdeyım salı sabahı orada olurum ya o kadarda suprız hazırlamıstım carsamba zıyaretıne askerı kıyafetlerle gıdıcektımmm :'(

inşallah Aynen ben yarın gece atlıyıp gıdeyım salı sabahı orada olurum ya o kadarda suprız hazırlamıstım carsamba zıyaretıne askerı kıyafetlerle gıdıcektımmm :'(

Canım herşey iyi olucak askerin iyi olucak lütfen güzel düşün dua et canım bol bol

Gülşahcım Allah acil acil şifalar versin...Anjiyo çok korkulacak birşey değil merak etme tamam mı GÖnlünü ferah tut... Herşey güzel olacak inşallah...

**Ershd sen nabtın canım anlatmadın??

Canim gittim geldim bende, yaklasik 4 saat beraberdik.. 10 dk falan bekletildim anca.. Gorunce elim ayagima dolasti zaten napicagimi bilemedim iste oturduk sohbet ettik askima sarmalar borekler yedirdim :) sarmayı benden çok özlemis esek :) iyi ama halsizdi biraz.. Herşeyin sirasi var, afedersin ama sicmaya sirayla gidiyoruz diyo.. Oyle yani, cok ozlemisim sevgilimi cok.. Onuda canta koyup yanimda getirmek istedim. Ama tekrar tekrar vedalasmak cok zor.. Haftayada gel dedi giderken..

Hadi gözünaydın canım benim:) Darısı hepimize:)

Mektup gönderirken gönderen kısmına ad soyad dısında kendi adresimizi de eklemek gerekio mu mutlaka?

canım senın adına cok sevındım ben 4 gundur sesını duyamıyorum carsmba aramıstı en son ank guvercınlk bu kadr sıkı mı ya ...uzuldum bıraz acıkcası neyse sabır yarın arar herlde ben rejıme spora devm sımdı spor yapıcam sıze bı selam verıyım dedım kızlar..opuyorum sizi

gecmıs olsun tatlım bak boyle olunca ıyıce merak edıyo ınsan bende 4 gundr benımkının sesını duyamıyorum Allah tum askerlerımızı korusun sıfa versn ıns senın askerıne de gulsahcım

Nerden yapıosun sporu canım :26:

gecmıs olsun tatlım bak boyle olunca ıyıce merak edıyo ınsan bende 4 gundr benımkının sesını duyamıyorum Allah tum askerlerımızı korusun sıfa versn ıns senın askerıne de gulsahcım

ya varsa ulasabılecegın bı numara ara derım bende gecen 3 gun aramadı benı sonrasındada bısı demedı aradıgında meger revıre kaldırmıslar daha yenı soyluyo bız uzulmeyelım dıye bırseylerı soylemıyolar ama asıl onlar onemlı bızım burda sevdıklerımız yanımızda onlar yalnız

evet tatlım 28 inde benimkinin yemin töreni. bi hafta daha bekleyeceksin tatlım ya çok üzücü
rabbim cümlemizi aşkısılarımıza kavuştursun bir an evvel sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…