- 23 Ağustos 2012
- 1.053
- 1.011
- 333
valla kızlar yarın bellı olacakmıs ben ıyısımı carsamba degıl salı gunu orada olayımgatayı aradım sımdı refakatcı almıyolarmıs ama baska bır sehırden gelenlerı mısafırhanelerınde konaklıyolarmıs oyle yapıcam..
Nevşehirden karşılarsın hazırlık yaparsın tatlım oralar nasıl bilmiyorsunki bilet yerindede kaç saat oturabilirsin gidiş saatini daha geç saate alma imkanın varsa öyle yaparsın sadece
teşekkür ediyorumm evet gece gitmek tehlikeli olabilir... en iyisii bekleyeyiimmm ben memlekette.....
kac gundur uyuyamıyordum benki uykuyu cok severım hayrı alamet degılmıs demekkı saglıgın nasıl dıe sordum cok ıyıyım hıc bısıyım yok dıyo ama 2 gundur orada tutmaları dahada kac gun kalacak bellı degıl suan bıle ımkanım olsa atlar gıderım hatta gece bınıp gıtsemmı dıye dusunuyorum yoksa bellı olsun anjıyo olup olmayacagı oylemı gıdıyım :s
gidebilme imkanın varsa git tabi cnm, yanında olursan senın de için rahat eder,askerine de ii gelir.İnşallah önemli bişey yoktur.
Olsun canım sen git yine de, önemli bir durum bu belki sana ihtiyacı olur filan :26:
bence de gitme imkanın varsa gitt iyi olurr ......
İnşallah anjiyoya gerek kalmaz canım iyi olur askerin için nasıl rahat edicekse öyle yap tatlım onu görmek sanada askerinede iyi gelicektir çarşamba gidicektin nasılsa bugünde gitsen sorun olmuyorsa durumlarında git derim canım
inşallahAynen ben yarın gece atlıyıp gıdeyım salı sabahı orada olurum ya o kadarda suprız hazırlamıstım carsamba zıyaretıne askerı kıyafetlerle gıdıcektımmm :'(
Kızlar benimki gatadaymıs yaa 2 gundur aramıyodu hastanede yatıyomus yarında durumu bellı olacakmıs anjiyo olabılırmıs(((
**Ershd sen nabtın canım anlatmadın??
Kızlar benimki gatadaymıs yaa 2 gundur aramıyodu hastanede yatıyomus yarında durumu bellı olacakmıs anjiyo olabılırmıs(((
Canim gittim geldim bende, yaklasik 4 saat beraberdik.. 10 dk falan bekletildim anca.. Gorunce elim ayagima dolasti zaten napicagimi bilemedim iste oturduk sohbet ettik askima sarmalar borekler yedirdim :) sarmayı benden çok özlemis esek :) iyi ama halsizdi biraz.. Herşeyin sirasi var, afedersin ama sicmaya sirayla gidiyoruz diyo.. Oyle yani, cok ozlemisim sevgilimi cok.. Onuda canta koyup yanimda getirmek istedim. Ama tekrar tekrar vedalasmak cok zor.. Haftayada gel dedi giderken..
Hadi gözünaydın canım benim:) Darısı hepimize:)
canım senın adına cok sevındım ben 4 gundur sesını duyamıyorumcarsmba aramıstı en son ank guvercınlk bu kadr sıkı mı ya ...uzuldum bıraz acıkcası neyse sabır yarın arar herlde ben rejıme spora devm sımdı spor yapıcam sıze bı selam verıyım dedım kızlar..opuyorum sizi
Nerden yapıosun sporu canım :26:
gecmıs olsun tatlım bak boyle olunca ıyıce merak edıyo ınsan bende 4 gundr benımkının sesını duyamıyorum Allah tum askerlerımızı korusun sıfa versn ıns senın askerıne de gulsahcım
Çok sevindim canım yemin töreni 28nde sizin galiba bizim 4 ocak git tabiki imkanın varsa sanada onada iyi gelicektir bende çok özledim gidicem inşallah yemine yetişemiycem pazar çarşı iznine gidiyim diyorum 6ocakta bakalım zamanı gelsin gelsin biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?