349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar hepinize allah sabır versin aşklarınıza da sıhhat çok hüzünçlü benimki de öksürüp duruyodu korktum şimdi.:18: inşallah iyileşir bir an evvel askerleriniz dirayetli olun onların bizim enerjimize ihtiyacı var:2:

aynen benimki de öksürüyor, yarın revire git dedim canım. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

evet tatlım 28 inde benimkinin yemin töreni. bi hafta daha bekleyeceksin tatlım ya çok üzücü
rabbim cümlemizi aşkısılarımıza kavuştursun bir an evvel sabır versin

Olsun canım gelicek elbet o günlerde bekliycem sabırla görmek var ucunda inşallah Allahım önce askerlerimize sonra bizlere sabır versin onların yardımcısı olsun

kızlar acemilik bittikten sonra daha rahat mı olacak aramaları? öyle diyorlar ama yine sıra olmaz mı? ne farkı var anlamadım ben

Nasılmış peki durumu canım? Kendi telefonumu var mesajlaştığınıza göre:))

suan ıyı yarın bellı olacak durumu ıste. telefon benım hattı arkadastan aldım dedı ve ısın ılgıncı sabah benı bı cep numarası arıyo bende acmadım sonrasında bldıgın sapıga bagladı ıste nerdesın adın ne bı suru msj atıyo bu numara hıc cvp atmadım meger oymus aksam uzerı aradı bır azarladım yanı sabahtan kım oldugunu dıyeydın bu kadar vakıt konusurduk dıe :)

seni denemek istemiştir belkide :))

evliyken beklemek daha zormuş yalnız yatmak zoruma gidiyor. çok çok çok özledim. 4 ocak da gelmedi gitti.

evliyken beklemenin iyi yanları da var canım. kalkıp gidebiliyorsun yanına. kim nereye gidiyorsun diye sorgulamıyor seni. maddi durumun varsa her özlediğinde gidip görebiliyorsun.

evliyken beklemek daha zormuş yalnız yatmak zoruma gidiyor. çok çok çok özledim. 4 ocak da gelmedi gitti.

evet aynen canım zor ..gece uyuyosun yanın bos sabah kalkıosun yanın boş zoruna gidiyor her yerde esyaları resimler ..işten geliyorsune ve giriyosun bomboş yemek yiyosun yalnız ...haftasonu gezmeler anlamsız zor kısacası ..Bizimde 4 ocak yemin töreni ama ben bu haftasonu cumadan ankaraya gitme planım var Allahtan mani gelmezse pazar günü bir göreyim diyorum 10 dk bile olsa..Bugün de aramssa iyice merak edicem ya çarşamba konuştuk en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…