uzun dönem sevdicekleri bir bakar mısınız sizlere bir şey sormam gereeekkk
kızlar hepinize allah sabır versin aşklarınıza da sıhhat çok hüzünçlü benimki de öksürüp duruyodu korktum şimdi.:18: inşallah iyileşir bir an evvel askerleriniz dirayetli olun onların bizim enerjimize ihtiyacı var:2:
evet tatlım 28 inde benimkinin yemin töreni. bi hafta daha bekleyeceksin tatlım ya çok üzücü
rabbim cümlemizi aşkısılarımıza kavuştursun bir an evvel sabır versin
valla hastanede rahat oldukları kesın kesıntısız 1 saat konustum komutan geldı dıye kapattık sımdıde msjlasıyoruz
Nasılmış peki durumu canım? Kendi telefonumu var mesajlaştığınıza göre:))
suan ıyı yarın bellı olacak durumu ıste. telefon benım hattı arkadastan aldım dedı ve ısın ılgıncı sabah benı bı cep numarası arıyo bende acmadım sonrasında bldıgın sapıga bagladı ıste nerdesın adın ne bı suru msj atıyo bu numara hıc cvp atmadım meger oymus aksam uzerı aradı bır azarladım yanı sabahtan kım oldugunu dıyeydın bu kadar vakıt konusurduk dıe :)
evliyken beklemek daha zormuşyalnız yatmak zoruma gidiyor. çok çok çok özledim. 4 ocak da gelmedi gitti.
seni denemek istemiştir belkide :))
Hayır canım öyle bir şart yok. Mektubun iletilmezse filan geri dönmesi için o. Keyfin bilir yaniMektup gönderirken gönderen kısmına ad soyad dısında kendi adresimizi de eklemek gerekio mu mutlaka?
Ben burdayimMmmm
evliyken beklemek daha zormuşyalnız yatmak zoruma gidiyor. çok çok çok özledim. 4 ocak da gelmedi gitti.
günaydın kızlar.. pek çoğumuz bu haftasonu görücez askerlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?