kızlar acemilik bittikten sonra daha rahat mı olacak aramaları? öyle diyorlar ama yine sıra olmaz mı? ne farkı var anlamadım ben
günaydın kızlar. hepinize iyi haftalar dilerim.geri sayım başladı cuma günü allah nasip ederse kavuşucaz sevdiklerimize. öyle heyecanlıyımki sanki ilkez buluşucam :) çok tuhaf bişeymiş. kızlar giderken almayanlar için söylüyorum. bizimki içlik falan aldırmamıştı şimdi bin pişman h.sonu birsürü alışveriş yaptıkiçlik çamaşır çorap donmuş oralarda imkanınız varsa yün içlik alın muhakkak yağmur çamur soğuk demeden koşturuyorlar sevdiklerimizi
Canım keşke heryer kabul etse biz giderken eldiveninden içliğine herşeyi aldık koyduk ama kabul etmediler kendileri verdiler heryer için geçerli olsa keşke malesef
ayyy inanmıyorum. sırf kantin işlesin diye yapmışlardır bizimkine eldiven atkı bereyi kantinden almış ama içlik falan vermemişler ya içim sızlıyo anlattıkça kolay kolay söylemez bunları ama nemli şeyleri giymek zorunda kalmış falan ne bulduysak aldık umarım usta birliğinde alırlar içeri offf
Canım okadar içim yandı üzüldükki nekadar gerekli şey varsa herşeyi koyduk bazı şeyleri almışlar onun dışında depoya kaldırmışlar vermemişler tekrardan askerim kantinden aldı böyle bir sistem işte
biz almstık ıclk falan koydum ama sımdı asker corabı aldım dıze kadar orme yesil onu gotrcem gıderken ... begenırse bıkac tane daha alıp yemın torenıne gotrcem devamını
çok iyi anlıyabiliyorum seni şansımızı denemekten başka çare yok artık bişey daha sorucam bilgin varmı sigara götürücem birkaç karton alıyorlarmı acaba?
istanbulda olanalr için söylüyorum ben cuamertesi pazarından aldım bakırkoyde kuck bı tezgahtı orme dıze kadr tanesı 2 tl den bakalm bı tane aldım ebgenırse olursa gıyebılrıse alırm bıkac tane daha
aynen benimki de öksürüyor, yarın revire git dedim canım. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Negüzel bu hafta görücek olanlar benim daha sizin üzerinize 1 hafta daha var
benimde öle..gel 4ocak gel gel gel:))
biz gidicez dönücez içimizde hüzün olucak. biz tam hüzünlenirken sizi gitme heyecanı sarıcak bide böyle bakın :)) sonra elbet ortak noktoda buluşucaz yine, kaldığımız yerden devam ederiz artık sizde dönünce(([/QU
evet öyle ama en azından gidip gördükten sonra daha farklı olcak sanki..
benimde öle..gel 4ocak gel gel gel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?