349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar acemilik bittikten sonra daha rahat mı olacak aramaları? öyle diyorlar ama yine sıra olmaz mı? ne farkı var anlamadım ben

bazıları telefon falan sokuyor usta birliğine ondan dolayı söylüyorlar. gittiği yere göre değişir bu durumda mutlaka ama dediğin gibi herkes öyle söylüyor. inşallah öyle olur.

günaydın kızlar. hepinize iyi haftalar dilerim.geri sayım başladı cuma günü allah nasip ederse kavuşucaz sevdiklerimize. öyle heyecanlıyımki sanki ilkez buluşucam :) çok tuhaf bişeymiş. kızlar giderken almayanlar için söylüyorum. bizimki içlik falan aldırmamıştı şimdi bin pişman h.sonu birsürü alışveriş yaptıkiçlik çamaşır çorap donmuş oralarda imkanınız varsa yün içlik alın muhakkak yağmur çamur soğuk demeden koşturuyorlar sevdiklerimizi

Canım keşke heryer kabul etse biz giderken eldiveninden içliğine herşeyi aldık koyduk ama kabul etmediler kendileri verdiler heryer için geçerli olsa keşke malesef

gülşahcım geçmiş olsun canım çabucak toparlanır inşallah üzme sende kendini atlatır elbet bide bizim askerlerin yemin töreni belli olsaydı

Canım keşke heryer kabul etse biz giderken eldiveninden içliğine herşeyi aldık koyduk ama kabul etmediler kendileri verdiler heryer için geçerli olsa keşke malesef

ayyy inanmıyorum. sırf kantin işlesin diye yapmışlardır bizimkine eldiven atkı bereyi kantinden almış ama içlik falan vermemişler ya içim sızlıyo anlattıkça kolay kolay söylemez bunları ama nemli şeyleri giymek zorunda kalmış falan ne bulduysak aldık umarım usta birliğinde alırlar içeri offf

biz almstık ıclk falan koydum ama sımdı asker corabı aldım dıze kadar orme yesil onu gotrcem gıderken ... begenırse bıkac tane daha alıp yemın torenıne gotrcem devamını

Canım okadar içim yandı üzüldükki nekadar gerekli şey varsa herşeyi koyduk bazı şeyleri almışlar onun dışında depoya kaldırmışlar vermemişler tekrardan askerim kantinden aldı böyle bir sistem işte

çok iyi anlıyabiliyorum seni şansımızı denemekten başka çare yok artık bişey daha sorucam bilgin varmı sigara götürücem birkaç karton alıyorlarmı acaba?

biz almstık ıclk falan koydum ama sımdı asker corabı aldım dıze kadar orme yesil onu gotrcem gıderken ... begenırse bıkac tane daha alıp yemın torenıne gotrcem devamını

bende aldım bitane uzun dizine kadar çeker diye düşündüm kalım pamuklu ve yünlü bikaç çift çorap aldım. aklım kaldı oralarda üşüyorlar bize çok belli etmiyorlar bence

çok iyi anlıyabiliyorum seni şansımızı denemekten başka çare yok artık bişey daha sorucam bilgin varmı sigara götürücem birkaç karton alıyorlarmı acaba?

Canım benim askerim sigara kullanmıyor o yüzden yardımcı olamıycam hiç duymadım sigarayı kimseden

içlik almıştık biz normalda hayatta öyle şeyler giymez, yangınlıdır ama Allah'tan almışlar da giyiyorum diyo,mecbur giyiyoz diyo. çok soğukmuş. asker çorabı duymadım ama bi bakayım olmadı ondan da alırız. üşütmüş yavrucağzım sonunda gelirken soğukalgınlığı hapı getir dedi nasıl içeri sokucaksa.... soğuk da deil ama biri hasta oldu mu koğuşta herkese bulaşıo dedi((((

benimkide üşütmüş sanırım bu dönemi böyle griple geçirecekler sabah kahvaltılarında doğru düzgün bişey çıkmıyomuş sayılı peynir zeytin bide gofret nasıl doyuyolar bilmem

istanbulda olanalr için söylüyorum ben cuamertesi pazarından aldım bakırkoyde kuck bı tezgahtı orme dıze kadr tanesı 2 tl den bakalm bı tane aldım ebgenırse olursa gıyebılrıse alırm bıkac tane daha

İçeri alırlarsa bir sorayım askerime ben bu cumartesi bakırköydeyim gitmişken ugrarım pazarına sağol canım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…