349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar benim sevgilim ankara beytepe gayet rahatmış birşey yaptırmıyorlarmış sizin yazdıklarınızı okuyunca inanamadım nasıl içlik sokmalarına izin vermezler biz giderken ona termal içlik -20 dereceye kadar sıcak tutan termal çorap bile aldık soğuk algınlığı ilacıda koyduk kontrol bile etmemişler içeri almışlar .İstanbulda olanlar için söyliyim kadiköye geçin vapur iskelesinin karşı sokağına girin orda sadece asker malzemeleri satan dükkanlardan oluşan pasaj var orda herşeyi bulabilirsiniz çoraplar çok kaliteli kızlar soğuk işlemiyo özel termal çoraplar içlikler tavsiye ederim

cnm yemin töreninden sonra 3 tane aşı olacaklarmış, sonra hasta falan olmuyorlarmış. ilacı almayabilirler, eşim geçen hafta revire gitti, hap vermişler ama 1 tane. hergün oraya gidip içiyormuşsun, ağzını kontrol ediyorlarmış, hapı yuttu mu diye bakıyorlarmış. intahar vs. olmasın diye hap yasakmış.
asker çorabı biz de aldık. termal çorap diyorsun,5 tl. çalınıyor, çok almayın dediler. ben de iki tane aldım.

kızlar moralim çok bozuk, kimseye bir şey anlatamıyorum.
eşim askere gitmeden 10 gün önce izine ayrıldı. kadar çok plan yaptık ki...10 günü çok güzel değerlendirecektik, film indirdik, cipsler, çerezler vs...1 yaşındaki kızımızı uyutup keyfimize bakacaktık. zaten bebiş rahat vermiyor, bari son günleri sabah akşam beraber güzelce değerlendirelim dedik.
ama...son 10 gün burnumuzdan geldi. hesapta olmayan bazı durumlar gelişti.( işiyle ilgili) eşimin canı çok sıkıldı. bunu da bana çok belli etti, çok ağar laflar etti. sinirini benden çıkarttı. sonradan özür diledi ama içimdeki kırgınlık geçmiyor. gittiğinden beri doğru düzgün ağlamadım bile, çok kırgınım gidipte dönmemek var, insan bu şekilde davranıp mı gider. şimdi telefonda da güzel şeyler söylüyor ama nafile. çok da pişman olduğunu düşünmüyorum." aşkım çok özür dilerim ama sen de karımsın, çok sinirliydim sana patladım" demeye getiriyor.

canım aynısını babamda yapıyor ne olsa ailemize yansıtıyor yapmaması gerektiğini biliyor pişman oluyor ama yinede yapıyo söylüyoda sylüyo ağlatıyo beni ama sonra geliyo özür diliyo biz yıprandığımızla kalıyoruz senin eşinde muhtemelen senle geçirmek için ayırdığı zamanlar planladığı gibi gitmediğinden e bide askerlik olayı allah bağışlasın birde kızınız var ondan ayrılacak stresli oması çooook normal nazıda size geçer zaten sokaktaki adama bağırıp çağırmaz üzme kendini bence onun psikolojisi bizim askerlerimizden çoook farklıdır evli ve birde daha 1 yaşında kızınınz var evlat bu kolaymı ayrılmak

Canım insan zor zamanlarında yakınlarından çıkarıyor hıncını eşin öyle yapmış destekçisi ve sana güvendigi için sana patlamış başkasına rahatlıyamıyor bazen bizdede oluyor herkeste olur kırılmışsındır doğrudur tatlım ama bence o anlık bir tavır en yakını sen oldugun için düşünmeden hareket etmiş bizler hep sevdigimize patlayıp onlarla ugraşıyoruz malesef kendini üzme eşin pişman olmuştur eminim

sağolun kızlar erkek fıtratı işte...benim moralim bozuk olsa asla eşime yansıtmam. "gergin olunca bana çat, rahatla" diyo. tövbe tövbe, kafayı yemiş. her yaşta çocuk gibiler.
kızımda hergün evde babasını arıyor. telefonu eline alıp "baba, atta" diyor.

Kıyamam o güzel yavruya ben Erkekler büyümüyorlar bana göre koca bir bebek sevdigim biz yansıtmasakta onlar yansıtıyorlar bana çatsın kırmadanda başkasına çatmasın diyorum işyerinde insanlarla tartışırsa daha kötü olur çünkü saygı çerçevesinde tartışılsada idare edilmeli napalım büyümüyorlar tabi çok fazla kırmadan kırılma eşine sen eşisin karısısın seninle tüm zamanı kötü anlarındada yanındasın o yüzden o durum içinde sende kalıyorsun

canım bizde gitmeden önce benzer sıkıntılar yaşadık nişanlımla acayip bir psikoloji içine girdi. aşırı derecede sinirliydi beni denemelere falan kalktı yani beni çok sevdiğine emin olmasam başka başka şeyler gelebilirdi aklıma. ama eş olmak bu durumlarda bu tarz şeylere göğüs germeyi gerektirir diye düşünüyorum ben evet belki kırılıyosun canın acıyor ama sevince unutıyosun işte. bence eşin telafisinide yapmaya çalışmış buna takılı kalman kendini mutsuz etmekten başka bişeye yaramaz diye düşünüyorum unutmaya çalış bence

yavrum benim yaaa bende 1 yaşındaymışım babam askere gittiğinde ararmış baba gel dermişim ağlarmış babam kıyamam ona ben

faydası oluyor mu? bende de var ama bir türlü düzenli kullanamadım, yemin töreninden sonra spora başlayacağım. 1 ay gideceğim sıkılaşmak için. günde 30 dakika çalışacakmışız.

b-fit mi gideceğin yer? canım ben eliptik bisikleti düzenli kullanmstm gecen yıl rejmsız sadece dıkkt ederek 8-9 kılo vermstm sımdı rejımde yapıyorum bol bol su ıcıyoruym sekerı beyaz ekmegı bıraktım cıkolatayı cıkardm hayatmdan 8 gun oldu bugun gorenler zayıflamıssın dıyor tartılmadım tartılmıcam da 2 ay sonra tartılcam sonucu bildiririm ama ciddi bi kampa girdim rejim spor günlük cilt bakımı kaş bakımı kocişime sürpriz saclarımıda onun ılk asık oldugu benı ılk tanıdıgı ve o cok sevdiği renge boyatıcam

bana öyle geliyorki yanlarında gayet mutlu olucaz gittiğimizde ama dönünce en başından başlıycaz şimdi biraz biraz alışmıştık. ilk bikaç gün pertimiz çıkar yine ağlamaktan :))

sanki ama daha kolay atlatabiliriz ..en azından artık neyn ne oldugnu bilcez..zamana bırakcam ben..ama onu gördüğüm anın tadını çıkarcamm üzülmek yerine:))

sanki ama daha kolay atlatabiliriz ..en azından artık neyn ne oldugnu bilcez..zamana bırakcam ben..ama onu gördüğüm anın tadını çıkarcamm üzülmek yerine:))

Aynen canım artık ağlamak üzülmek yok yanlarındada telefonda neşeli hatunlar olma zamanı artık neşeli neşeli konuşuyorum onuda güldürüyorum böyle daha güzel geçiyor gelecegi düşünmek konuşmak komiklikler yapmak daha güzel moral motive ediyor insanı özleyeceğiz ağlıycazda yeri geldiginde ama artık pozitif olmalıyız

inşallah daha kolay atlatırız tatlım daha bir tecrübeli olucaz dimi ama. ahhh bir kavuşsammmm yanına bi alsam kokusunu bende mutlusu olmaz o an :)

kızlar size bişey danışıcam aklıma takıldı çeyiz hazırlıyanlar bana yardımcı olabilirmi acaba? h.sonu mutfak için çeyiz takımı aldım 12 kişilik yemek ve kahvaltı takımı 85 parça, emsanın çatal bıçak takımı 91 parça servis kepçeleri falanda içinde birde 22 parça tencere takımı klipsulu düdüklüsünden çaydanlığına cevzesine kadar herşeyi var içinde 1300 tl ye aldım kimisi çok pahalı diyo kimisi çok uygun diyor. sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…