- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kızlar size bişey danışıcam aklıma takıldı çeyiz hazırlıyanlar bana yardımcı olabilirmi acaba? h.sonu mutfak için çeyiz takımı aldım 12 kişilik yemek ve kahvaltı takımı 85 parça, emsanın çatal bıçak takımı 91 parça servis kepçeleri falanda içinde birde 22 parça tencere takımı klipsulu düdüklüsünden çaydanlığına cevzesine kadar herşeyi var içinde 1300 tl ye aldım kimisi çok pahalı diyo kimisi çok uygun diyor. sizce nasıl?
Canım bence çok uygun kim pahalı demiş hayret ettim çok çok uygun bence böyle düşününce benim 12kişilik yemek takımını sadece 1500e alıcam pahalı geldi gözüme şimdimutlulukla kullan tatlım model eklersen merak ettim
çok sevindim valla çok mutlu oldum :) bişeyi pahalı almak zoruma gidiyor :))) henüz gelmedi eve aldığım ürünler 2 gün içinde teslim edicez dediler aslında satıcı kıza kalsa bende oyle bişeye düşücektim sadece 1250 tl ye yemek takımı satıcaktı ama didikledim tüm mağazayı kendime takım yaptım. 15 ay taksitle ödiycem 1300 tl yi. bu arada kare yemek takımı gelsin çeker gönderirim fotolarını paylaşmayı bilmiyorum ama sen yardımcı olursun bana :)
Olurum tabi canım olmammı mutlulukla kullan çok uyguna almışsın canımcım kare yemek takımı güzeldir kesin benimkide karemi dikdörtgenmi daha henüz çözemedim
:))) saol canım benim valla öyle bir niyetin varsa senide yönlendirebilirim ben sana benim modeli gösteririm hoşuna giderse gider bakarsın daha farklı modellerde var yani.yarın gelir büyük ihtimal
Teşekkür ederim canım benim ben modelimi seçtim 1senedir dilimde hep nasipse askerimi görüp geldikten sonra alıcamsenin aldıgın yerdende farklı şeyler alabilirim ama uygunmuş gerçekten
ozaman mutlaka onu tatlım hiç bakma fiyatına aklında kalacağına sende kalsın en güzelleri senin olsun canım
canlarımmm nasılsınızzz:))...kaç gündür 32 diş geziyorumm aşkımı gördüm c.tesi pazar hep yanındaydımmm.böle bi mutluluk yok yaa.nası sevindi görüncee.bide iki kelimeyi bi araya getiremiyen adam ufak not defteri almış şiir yazmış bişeler yazmış bana dün verdi dün gece onla uyudum koynuma alıppp...kızlar tez zamanda sizde görürsünüz inşşş
canlarımmm nasılsınızzz:))...kaç gündür 32 diş geziyorumm aşkımı gördüm c.tesi pazar hep yanındaydımmm.böle bi mutluluk yok yaa.nası sevindi görüncee.bide iki kelimeyi bi araya getiremiyen adam ufak not defteri almış şiir yazmış bişeler yazmış bana dün verdi dün gece onla uyudum koynuma alıppp...kızlar tez zamanda sizde görürsünüz inşşş
Ama olmadı şimdi bu :85:
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunu dinleyeceğim :)))
Aynen canım bende hiç düşünmemiştim
Sen çok yaşa emi nasıl güldüm
:) ne mutlu bana seni güldürebildiysem :)
Allahta seni güldürsün canımcım ozaman diyeyimki uykuda mevlam beni ona göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?