349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şöyle bi göz attımda sanırım askerlerımızın hepsı gtmeden once bayagı atarlıyms bzde son bi hafta sureklı tartstık,sudan sebepler yuzunden brbrmzı kırdık ve oda askere oyle gttı gormedım bıle gıderken :2:
ama sımdı vardı farkına gelınce daha farklı olucak hersey dıyo..bakalım görucez dedm
bıde benmde bi 5 kılo kadar fazlam var kızlar 2 hafta sonrada yanına gıdıcem napıcam nasl erıycek yağlar

Bize yoktu canım atar falan çok şükür keyifli gönderdim ben askerimi çok üzüldüm öyle göndermene canım ya olsun gelince telafi edersiniz inşallah canım su içmekle başlıyabilirsin günde 2.5 litre su sık tuvalete çıkmak rahatlatıcaktır ekmegi ,pilavı ve akşam7den sonra yemeğide kestinmi gelir arkası

olsun ben uzulmuyoru mustehak oldu ona anlasın kıymetımı çok pohpohladım aman askere gtcek dıye hersyne ızın verdımm amaa ıplerı ele almanın vaktı geldıı
ayy suda gunde 2 bardak ancak ıcerım helekı kıs bıde

Canım benim dişiminde belki etkisi vardır ama günde 2.5 litre su içtim arada bitki çayı makarna çok az yedim pilav ve ekmeği kestim tamamen öğünlerimi azalttım yarılarını yedim hep etlerde aşırıya kaçmadım tatlıdada akşam 7den sonra yemedim zamanla oldu ama bir kaç ayda 7 kilo verdim 50 yim şuan istedigim 48 ama az kaldı

sudem gözünaydın.. bizlerde inşallah bu hafta bazılarımızsa haftaya kavuşucaz artık askerlerimize.. ama ondan sonra yeniden bi hüzün olucak sanki, en baştan yaşadıgımız duyguları kısa bi süre yine yaşıcaz.. ama bakıorum ki artık herkes mutlu, umutlu yazışmalar yapmaya başlamış.. çok sevindim, burası sayesinde sanki biraz da, artık zaman geçmeye başladı gibi..

nehirnilcim suyu çok içmek dısında bütün sölediklerini yapıom nerdeyse ama hala kilo veremedim, sıkılaşmak istiorum aslında.. ama aburcubur var ben de biraz ondan mı acaba?!!!! nasıl vazgeçicem hiç bilmiorum, hele şimdi bi de sıkıntı, yalnız yaşama derken hepten yüklendim(((

Canım suyu muhakkak iç illa 2.5 olcak diye değil nekadar içebiliyorsan birde biirden verilmiyor benim ilk başlarda oynamadı hiç kilo sonralardan oldu gitmeye başladı aburcubur enbüyük düşmanımız zaten :131: kolayı bile bıraktım ben

evet aslında bugünlerde gececek..üzülerek hiçbişeyi değiştiremeyiz..onun yerine dua edelim..ve bunun geçici bi süreç oldugunun farkına varalım..aslında özlemek de çok güzel..:)) zor olsada..

inşallah daha kolay atlatırız tatlım daha bir tecrübeli olucaz dimi ama. ahhh bir kavuşsammmm yanına bi alsam kokusunu bende mutlusu olmaz o an :)

inşallah canım..bende çok daha kötü olurum zannediyodum ama hayatı akışına bırakmak gerek birasda..biz üzülünce onlar da üzülüyo ve çıkmaza giriyoruz hepimiz..

gülşahcım geçmiş olsun canım çabucak toparlanır inşallah üzme sende kendini atlatır elbet bide bizim askerlerin yemin töreni belli olsaydı

inşallah canım bugun kosu bandına falan cıkarmıslar yarında kasıktan gırıp bakıcaklarmıs inşallah carcabuk duzelır hava degısımı verebılme ıhtımallerı de varmıs 45 gun uzuleyımmı sevıneyımmı anlamadım. ayy sızınkılerınde yemın torenı hemencecık bellı olsun ınss

evet aslında bugünlerde gececek..üzülerek hiçbişeyi değiştiremeyiz..onun yerine dua edelim..ve bunun geçici bi süreç oldugunun farkına varalım..aslında özlemek de çok güzel..:)) zor olsada..

Dua edelim bol bol özlemekte çok güzel sevmek gibi özlemekte bizden sevgi kadar güzel birşey

ayy hadı ınsallah canm benmde boyum 174 kılom 70 oldu nerdeyse

bgn ben de gönderdim kuzuma mektup.. ne kdr zaman olmuş mektup göndermeyeli bi tuhaf oldum:) inşallah yarenimin eline geçer bu aksilik olmaz, ona söylemedim daha ama mecbur sölüyeyim de bakalak olsun...

kimsecikler yok yahukızlar bugün bir arkadaşımla görüştüm beni aramıştı görüşelim diye, neyse buluştuk konuşuyoruz derken benden kendisi için annesine yalan söylememi istedi daha doğrusu benim adımı kullanıcak sadece annesiyle ben muhattap olmucam ancak ben tedirgin oldum ve istemedim direkte söyleyemedim çünkü eski bir arkadaşım benim tedirgin olduğumu istemediğimi görünce tamam zorlama sen hiç kendini ben başka bir şekilde hallederim dedi, ben bu durumda kendimi kötü hissetmeli miyim bilemedim kırk yılın başında bir şey istedi ama bende yalanın içinde olmak istemiyorum

canım senın kendi fikrin kötü hissetme kendini.. yardımcı olma amaçlı kabul de edebilirdin ama bu sefer de için rahat etmeezdi.. insan başkaları için bilidiği doğrulardan şaşmamalı..

zor durumda bırakmış seni. takma kafana, öyle diyorsa halleder kabul etmek zorunda değilsin sonuçta

çook uzun zamandır böyle bir istekle gelen arkadaşım olmamıştı en son 16lı yaşlarımla istiyorduk birbirimizden böyle şeylerne biliyim şimdi böyle bir şey olunca hem hiç istemedim hem de geri çevirdiğim için biraz üzüldüm ama kendimden taviz vermediğim içinde çok mutluyum

yakın arkadaşınsa keşke yardım etseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…