aa belli oldu mu? gözün aydın cnm, sen neredeydin bilmiorum ama çanakkale güzeldir cnm ya batıda en azında,denizcilere kötü yer çıkma ihtimali yok satenbelki çok rahat görüşemiceksiniz ama umarım arama imkanı olur...
ben kayserideym canım ..ya 2gün yol izni var 800.km den fazla oldugu içn
hmm epey uzak ama deniz olan heryer sana biraz uzak olcaktı sanki cnm.. 2gün umarım yol izninde birlikte olursunuz.. bi de seni arama sıkıntısı olmazsa bence hiç fena değil.. sıkma canını,en yakın yerde olsa belki hiç çarşı izni olmucaktı, kimbilir.. iyi düşün cnm.
Gözünaydın canımmmm :)canlarımmm nasılsınızzz:))...kaç gündür 32 diş geziyorumm aşkımı gördüm c.tesi pazar hep yanındaydımmm.böle bi mutluluk yok yaa.nası sevindi görüncee.bide iki kelimeyi bi araya getiremiyen adam ufak not defteri almış şiir yazmış bişeler yazmış bana dün verdi dün gece onla uyudum koynuma alıppp...kızlar tez zamanda sizde görürsünüz inşşş
kimsecikler yok yahukızlar bugün bir arkadaşımla görüştüm beni aramıştı görüşelim diye, neyse buluştuk konuşuyoruz derken benden kendisi için annesine yalan söylememi istedi daha doğrusu benim adımı kullanıcak sadece annesiyle ben muhattap olmucam ancak ben tedirgin oldum ve istemedim direkte söyleyemedim çünkü eski bir arkadaşım benim tedirgin olduğumu istemediğimi görünce tamam zorlama sen hiç kendini ben başka bir şekilde hallederim dedi, ben bu durumda kendimi kötü hissetmeli miyim bilemedim kırk yılın başında bir şey istedi ama bende yalanın içinde olmak istemiyorum
gew90 canım uzun dönem miydi sizinki hayırlı olsun canım
kızlar sevdiceğim bugün çok neşeli haber verdiii 28den 2 ocağa kadar izin vermişlerrrr
kısa dönem canım denizci..hayırlısı buymuş demekki..ama kayseriden çanakkaleye ulaşım nası olcak onu düşünüyoruz bizde
kızlar aşkımın usta birliği belli oldu çanakkaleye gidiyo..ama bana çok uzak ya(
hm doğru canım o açıdan ama en azında güzel yerde ve kısa dönem canım öyle düşün biraz[/
evet doğru benmde çok sevdiim biyer..umarım ucak bulabilirz o pzr gtmek istiyo..bende öle..hem gelip annesini görcek
gew90 canım uzun dönem miydi sizinki hayırlı olsun canım
kızlar sevdiceğim bugün çok neşeli haber verdiii 28den 2 ocağa kadar izin vermişlerrrr
hadi yaa 28 aralık bi hafta sonra hemen öğrenebilcekler miki bizimkiler düzeni:) sen gidicek misin ben sana haber veririm canım merak etme hiç
kızlar aşkımın usta birliği belli oldu çanakkaleye gidiyo..ama bana çok uzak ya(
canım neresi çanakkalede? tam adını yazarmısın gideceği yerin biliyosan ?
melezgüzel seninkinin usta birliği neresi çıktı?
Tatlım bugün konuşamadık biz bilmiyorum malesef
Çok merak ediyorum umarım yarın arar
inşallah yakın biyerdir canım benimki öğrenir öğrenmez koşup aramıştı iyi dayanmış seninki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?