349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aa belli oldu mu? gözün aydın cnm, sen neredeydin bilmiorum ama çanakkale güzeldir cnm ya batıda en azında,denizcilere kötü yer çıkma ihtimali yok saten belki çok rahat görüşemiceksiniz ama umarım arama imkanı olur...

ben kayserideym canım ..ya 2gün yol izni var 800.km den fazla oldugu içn

ben kayserideym canım ..ya 2gün yol izni var 800.km den fazla oldugu içn

hmm epey uzak ama deniz olan heryer sana biraz uzak olcaktı sanki cnm.. 2gün umarım yol izninde birlikte olursunuz.. bi de seni arama sıkıntısı olmazsa bence hiç fena değil.. sıkma canını,en yakın yerde olsa belki hiç çarşı izni olmucaktı, kimbilir.. iyi düşün cnm.

yemin töreninden sonra beraber döncez canım kayseriye.uçakla nası gidebilir pzr 5de teslim olcak bende onu araştırıyorum..annesini görcek bi ameliyat oldu annesi

Kızlarr ben geldimmmm :)
Değişikliğe devam saç rengimi değiştirdim bugün:) Önce saç kesimi sonra boya:) Kuşum tanımıcak beniBakalım ne tepki verecek:)) 4 kilo verdim Allahım lütfen gerisi gelsn:) Çok fazla geriye gidemedm sayfalarda önemli bir şey oldumuBide eliptik bisikleti olanlar kaça aldınız hangi marka

Gözünaydın canımmmm :)
Darısı bize inşallah

Canım iyisini yapmışsın bence arkadaşın seni arada bırakmamalı yalan ne olursa olsun yanlış çocuk değiliz sonuçda

gew90 canım uzun dönem miydi sizinki hayırlı olsun canım
kızlar sevdiceğim bugün çok neşeli haber verdiii 28den 2 ocağa kadar izin vermişlerrrr

gew90 canım uzun dönem miydi sizinki hayırlı olsun canım
kızlar sevdiceğim bugün çok neşeli haber verdiii 28den 2 ocağa kadar izin vermişlerrrr

kısa dönem canım denizci..hayırlısı buymuş demekki..ama kayseriden çanakkaleye ulaşım nası olcak onu düşünüyoruz bizde

kızlar aşkımın usta birliği belli oldu çanakkaleye gidiyo..ama bana çok uzak ya(

Canım gözünaydın çanakkale çok güzeldir negüzel yere düşmüş sıkıntısıda olmaz bence aramada falan rahat olur inşallah heryer uzak bizimde 6saat var arada napalım canımcım hasret sabredicez gider gelirsin havalar güzel oldugunda

kızlar aşkımın usta birliği belli oldu çanakkaleye gidiyo..ama bana çok uzak ya(

canım neresi çanakkalede? tam adını yazarmısın gideceği yerin biliyosan ?

melezgüzel seninkinin usta birliği neresi çıktı?

Son düzenleme:
Mrb kızlarrr

İskenderun denizcilerin usta birlikleri belli olmuşşş, acaba aşkıma ne çıktıııı:18:
Bugün aramadı beni öğrenemedim İnşallah İstanbula yakın bir yerdirr

Denizci İstanbul Kasımpaşa usta birliği çıkan olursa haberim olsun kızlar

İyi akşamlar kızlar.. Usta birlikleri belli olanlar olmuş, hayırlı olsun hepinize

Ben maaelsef yemin törenine gidemiyorum. Arkadaşı aracılığıyla ona bir mektup göndereceğim. Biraz acele oldu, gece kaldı o yüzden. Hızlı posta vs. ne ile göndermem gerekir? Yarın versem sizce İstanbul'dan Muğla'ya kaç günde gider? En geç perşembe akşama kadar gitmesi lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…