gözünüz aydın canım :)) bende hep çanakkale gibi hissediyorum erkek arkadasım için ama daha bugün konustuk birşey demedi onların belli olmadı mı acaba aynı yerde
oofff...
bugun oğlen konstukk..sabah ası olduk bostuk ogleden snra egıtım olcak vs dedıı..sonra hastaneye gıdecegımı soyledım 20lık dıs cıkardıgımı amelıyat olacagmı fln..dıkkat et askım flan dedı kapattık..beklekı arasın sonrayok yanı bu saat oldu yok..aynı durumda ben olsamm orda,onun amelıyat olacagnı bılsem yıkarım orayı telefon sırası gelmıyosa bıle rıca ederım yanı nısanlm amelıyat oldu haberını almam gerek vs der arardım sıra gelmese bıle..muhakkak haber almaya calısırdım dıye dusunuyorum...cok öfkelıyımm bencıllıkmı bu bılemıyorum ama sankı o onu dusundugum kadar dusunmuyo benı dıye dusunuyorum..ciddi anlamda dusunduruyo bu durum benı,hem cok rahatım hıcbı sıkntm yok dıyo..hem böyle..ooff offff
canım neresi çanakkalede? tam adını yazarmısın gideceği yerin biliyosan ?
melezgüzel seninkinin usta birliği neresi çıktı?
gözünüz aydın canım :)) bende hep çanakkale gibi hissediyorum erkek arkadasım için ama daha bugün konustuk birşey demedi onların belli olmadı mı acaba aynı yerde
Kizlar az once 47 dakika kOnustuk:) cok acayip mutluyum nasil uyurum bilmiyorum:)) Allah hepinize nasip etsin insallah
47 dk mı? SüperrYemin töreninde ailesiyle bir çıksın da, ben de uzun uzun konuşacağım inşallah..
hiç haber gelmiyor canım senden:) sevgilin vardımı istanbula. nasılmış orası? arayabiliyor mu seni
:) insallah canim benim yaa cuma aksami geliyo zaten 5 gun kalcak ben geberiyorum tabi sevincten:))
sağol canım..çok uzak oldu bana ama neyse artık..iskenderundaki denizcilern hep belli olmuş sabah da listeler asılcak tekrar bakarım dedi benm aşk erim
oofff...
bugun oğlen konstukk..sabah ası olduk bostuk ogleden snra egıtım olcak vs dedıı..sonra hastaneye gıdecegımı soyledım 20lık dıs cıkardıgımı amelıyat olacagmı fln..dıkkat et askım flan dedı kapattık..beklekı arasın sonrayok yanı bu saat oldu yok..aynı durumda ben olsamm orda,onun amelıyat olacagnı bılsem yıkarım orayı telefon sırası gelmıyosa bıle rıca ederım yanı nısanlm amelıyat oldu haberını almam gerek vs der arardım sıra gelmese bıle..muhakkak haber almaya calısırdım dıye dusunuyorum...cok öfkelıyımm bencıllıkmı bu bılemıyorum ama sankı o onu dusundugum kadar dusunmuyo benı dıye dusunuyorum..ciddi anlamda dusunduruyo bu durum benı,hem cok rahatım hıcbı sıkntm yok dıyo..hem böyle..ooff offff
5 gun muuuu? Ne kadar sanslisin. ben izmirden taaa amasyaya gidicem. 15 saatlik yol. ve yemin toreninden hemen sonra otobuslerle asil birligine teslim olacak. 1 gun izinleri vardi, onu da ertesi gun sabah otobus yok diye kullanamiyor cok sacma
Askerlerin ucakla birligine ulastirilmasi da yalan olmus zaten. allahim hepsini korusun
evet canım geldi cuma rahat diyor arayabiliyor çok şükür :) benim sevgilimde 28 aralıktan 2 ocağa kadar izinli olacak uzun dönemler için ama kısa dönemlere var mı bilmiyorum canım
Kızlarr ben geldimmmm :)
Değişikliğe devam saç rengimi değiştirdim bugün:) Önce saç kesimi sonra boya:) Kuşum tanımıcak beniBakalım ne tepki verecek:)) 4 kilo verdim Allahım lütfen gerisi gelsn:) Çok fazla geriye gidemedm sayfalarda önemli bir şey oldumu Bide eliptik bisikleti olanlar kaça aldınız hangi marka
benim voit 2 yıl önce 450 TL gibi bişeydi ama çok memnunum 4 kiloyu ne akdar sürede verdin cnm hızlı verme zarar hafta 1-1.5 ideal ...bende verdim hissediyorum arkdaşlarımda söylüyor ama tartıya çıkmıyorrum sonraa cıkıcamsaclar benımde degısıcek yemn torenıne bana ılk asık oldugu sekılde gıdıcem
günaydın 4 günün sonunda beklenen telefonumu aldım kocacımmmdan ..psikolojisi bozulmus biraz hisssediyorum 12 günde anlatacak o kadar çok şey var ki diyor sen kötüsün dedim hayır hayır iyiyim diyor dısard akonsuuyorum soguktandr sesımın oyle gelısı dedı ya kapat gır ıcerı dedım yok yok dıyo konusmakta istiyorüzülüyorum kıyamıyorum bir yandan da onlar için pişmek olgunlasmakta oluyor kızlar gerçekten ...dün benimki her cumleye askerlkten iyidir cevabı verdi nerdeyse ...Usta birliğinde böyle olmaz sanırım neyse acemi diye bu kadar sıkıyorlar öğrendim yerini pazar günü ordayım inş...cumadan gıdıyorum arkımda kalıcm üniversiteden ..hasret gideriyim onla bi taşla 2 kuş sonra da pazar gunu kıslaya gıdıcem gormek ıcın surprız saatler konsunda bi öneriniz var m kacta gıdıyım benı kesın alırlar mı ve dırek kapıdakı askere mı soylıcem zıyarete geldıydım dıye sarı cızmelı mehmet aga olmasın ne yapıcagımı hıc bılemedım :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?