349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oofff...
bugun oğlen konstukk..sabah ası olduk bostuk ogleden snra egıtım olcak vs dedıı..sonra hastaneye gıdecegımı soyledım 20lık dıs cıkardıgımı amelıyat olacagmı fln..dıkkat et askım flan dedı kapattık..beklekı arasın sonra yok yanı bu saat oldu yok..aynı durumda ben olsamm orda,onun amelıyat olacagnı bılsem yıkarım orayı telefon sırası gelmıyosa bıle rıca ederım yanı nısanlm amelıyat oldu haberını almam gerek vs der arardım sıra gelmese bıle..muhakkak haber almaya calısırdım dıye dusunuyorum...cok öfkelıyımm bencıllıkmı bu bılemıyorum ama sankı o onu dusundugum kadar dusunmuyo benı dıye dusunuyorum..ciddi anlamda dusunduruyo bu durum benı,hem cok rahatım hıcbı sıkntm yok dıyo..hem böyle..ooff offff

canım biz de nişanlım askere gitmeden önce çok tartışırdık. hatta haklı olduğum konularda sinir olsam da bazen bi süre sonra susardım. şimdi onların psikolojisi o kadar farklı ki; bize zorluklarını hissettirmek istemiyorlar. çünkü tüm sevdiklerinin aklının onda kalacağını biliyorlar. orda yalnız başlarına bir an önce şu mecburi görevi bitirmenin peşindeler.
hal böyle olunca ben empati kuruyorum. yani şu an benim kendimce onu haksız olarak gördüğüm konularda bile çemkirmek gelmiyo içimden. yeter ki vatani görevini huzurla bitirisin gelsin gerisi önemli değil diyorum. biraz böyle düşün bence. bizim rahatımız burda iyi. ama onlar ne şartlarda askerlik yapıyor bilmiyoruz
bence biraz mazur gör. askerlik gerçekten bambaşka. şu an gözümde o kadar masum ve zararsız ki anlatamam yani normal zamanlarda sinirlendiğimde istemeden de olsa kırıcı olabiliyordum ona karşı. şimdi ise 40 kere düşünüyorum ve yargılamıyorum..

Son düzenleme:
gözünüz aydın canım :)) bende hep çanakkale gibi hissediyorum erkek arkadasım için ama daha bugün konustuk birşey demedi onların belli olmadı mı acaba aynı yerde

sağol canım..çok uzak oldu bana ama neyse artık..iskenderundaki denizcilern hep belli olmuş sabah da listeler asılcak tekrar bakarım dedi benm aşk erim

Kizlar az once 47 dakika kOnustuk:) cok acayip mutluyum nasil uyurum bilmiyorum:)) Allah hepinize nasip etsin insallah

hiç haber gelmiyor canım senden:) sevgilin vardımı istanbula. nasılmış orası? arayabiliyor mu seni

evet canım geldi cuma rahat diyor arayabiliyor çok şükür :) benim sevgilimde 28 aralıktan 2 ocağa kadar izinli olacak uzun dönemler için ama kısa dönemlere var mı bilmiyorum canım

:) insallah canim benim yaa cuma aksami geliyo zaten 5 gun kalcak ben geberiyorum tabi sevincten:))

5 gun muuuu? Ne kadar sanslisin. ben izmirden taaa amasyaya gidicem. 15 saatlik yol. ve yemin toreninden hemen sonra otobuslerle asil birligine teslim olacak. 1 gun izinleri vardi, onu da ertesi gun sabah otobus yok diye kullanamiyor cok sacma

Askerlerin ucakla birligine ulastirilmasi da yalan olmus zaten. allahim hepsini korusun

Son düzenleme:

arkadaşım, ne kadar da olsa kalabalık ve farklı bir ortamdalar, evdeki rahatları yok, her şey sırayla... bak ben de aramadı diye kızıyordum, evdekilere sayıyordum ama ertesi gün aradığında dedi ki ankesörlüden numara bir türlü düşmemiş :s e bütün gün 6dan akşama kadar ayaktalar, hep koşturmaca. çok yoruluyorlar. her şeyleri saatli ve her gün aynı şeyler sil baştan. her şey seremoniyle. yemeği, yatması kalkması... şartlar el vermemiş olabilir. mesela kastamonuda ankesörlülerin bulunduğu yer soğukmuş ben bunu öğrendim hemen kapadım tel.i. hani hangi şartlarda olduklarını bilemiyoruz inan... onlar tabi ki şikayet etmeyi hem kendilerine yakıştırmayabilirler hem de aklımız onlarda kalmasın diye iyiyiz derler... çok geçmiş olsun buarada, biz birbirimizi tanımasak da buradan konuşup paylaşıyoruz. hepiniz sağ olun arkadaşlar... tek başımıza değiliz bu çok güzel. iyi ki kadınlar kulübünü bulmuşum diyorum. hepimizi Allah kavuştursun. üzülmeyelim nolur, zamanı zaten istesek de tutamıyoruz bakın 2013 geldi bile :-o su gibi geçecek günler, hep beraber sevincimizi paylaşıcaz yine burada inşallah dostlar!

kızlar iskenderun için konuşuyorum 28 aralığa bilet ayırttık kardeşim yemin törenini yetiştirmeye çalışıolar 28ine dedi..4 ocağa bilet aldım 28ine de rezrvasyon yaptırdık haberinz olsun .. kesin değil dedi ama silah talimi falan yapıolarmış baya hızlandı bizim eğitimler dedi

Anladim canim ya zormus ama napalim insan yarim saatin bile nasil degerli oldugunun farkina variyo. Benimki izin kullaniyo yani terhis tarihi uzuyo

evet canım geldi cuma rahat diyor arayabiliyor çok şükür :) benim sevgilimde 28 aralıktan 2 ocağa kadar izinli olacak uzun dönemler için ama kısa dönemlere var mı bilmiyorum canım

bende uzun dönemlere verildi bu izin diye biliyorum ama inşallah kısalarada yaparlar bir babalıkçook güzell bir duyguuu

günaydın 4 günün sonunda beklenen telefonumu aldım kocacımmmdan ..psikolojisi bozulmus biraz hisssediyorum 12 günde anlatacak o kadar çok şey var ki diyor sen kötüsün dedim hayır hayır iyiyim diyor dısard akonsuuyorum soguktandr sesımın oyle gelısı dedı ya kapat gır ıcerı dedım yok yok dıyo konusmakta istiyor üzülüyorum kıyamıyorum bir yandan da onlar için pişmek olgunlasmakta oluyor kızlar gerçekten ...dün benimki her cumleye askerlkten iyidir cevabı verdi nerdeyse ...Usta birliğinde böyle olmaz sanırım neyse acemi diye bu kadar sıkıyorlar öğrendim yerini pazar günü ordayım inş...cumadan gıdıyorum arkımda kalıcm üniversiteden ..hasret gideriyim onla bi taşla 2 kuş sonra da pazar gunu kıslaya gıdıcem gormek ıcın surprız saatler konsunda bi öneriniz var m kacta gıdıyım benı kesın alırlar mı ve dırek kapıdakı askere mı soylıcem zıyarete geldıydım dıye sarı cızmelı mehmet aga olmasın ne yapıcagımı hıc bılemedım :18::18:

kızlar zayıflamak isteyenler bir kaç diyetisyen tanımış spor merkezlerinde zamanını cok gecırmsı farklı alet ve spor sekıllerıyle tanısmıs bırı olarak sunu gördüm ki gercekten 3 ara 3 ana öğün olmak üzere toplam 6 öğün yerseniz aksam yemeği max 8 i geçmezse günde yarım saatte olsa spor yaparsanız (yürüyüşten ötesi daha enerji gerektiren ) eliptik bisiklet olabilir,su (ki bende içmezdim)günde 8 bardak 2 ,2.5 litre yaptıgınız spora göre değişir bu artar ya da 2 lt yeterlide olabılır içerseniz gercekten farkı farkedersiniz ben hep farkettim ama sorunum istikrarsızlıgım zayıflayıp tekrar kılo almak oldu...hadiii önce yemin törenine kadar sonra mayısa kadar gitsin kilocuklarrr

Çok sevindim canım için rahatlamıştır birazda olsa acemilik hepsinin öyle tatlım üzme kendini geçiçek bugünlerde.Canım ben gitmedim hiç görüşmeye bilemiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…