hepinize günaydın kızlarrrrr. dün işyerindeyken askerim aradı ilk çalmasını duymadım ilk defa, ikincisine yetiştim meşgule verdim herzamanki gibi ben aradım ama düşmedi sonra defalarca denedim ama hep meşguldu canım çok sıkkın hala aramadı konuşamadık bir türlü offff. bana demiştiki aradığımda ulaşamazsam sana çok üzülürüm demişti aman benim suçum yokkiii((
hepinize günaydın kızlarrrrr. dün işyerindeyken askerim aradı ilk çalmasını duymadım ilk defa, ikincisine yetiştim meşgule verdim herzamanki gibi ben aradım ama düşmedi sonra defalarca denedim ama hep meşguldu canım çok sıkkın hala aramadı konuşamadık bir türlü offff. bana demiştiki aradığımda ulaşamazsam sana çok üzülürüm demişti aman benim suçum yokkiii((
Nehirnil sen de çalışıyorsun herhalde; biz erkenciyiz :) nasıl gidiyor bekleyiş?
Günaydın canım kendini üzme lütfen geri aramak istemişsin herkesin başına gelebilir anlamıştır oda aradıgında anlatırsın rahatlarsın bugün arar inşallahgeri aramayı deneme bence demekki meşkul oluyor canım ben denemedim gerektiginde koğuşun numarası var ordan arayıp ulaşıyorum öyle bir numarası yokmu sabit arıyıp cagırabilecegin
Evet canım bende çalışıyorum sabahtan açıyorum burayı akşam gidene kadar evdede yemegimi yedikten sonra bakıyorum zamanım olursa günü bitiriyorum böyle burda zaman geçiyorbekleyiş iyi tatlım ilk başlarda zordu çokzor geldi alışma süreçlerindeyiz artık daha iyi olucaz acemiliği geçirelim bi bide gidip geliyim askerimin yanında geçiçek böyle geçmek zorunda senin nasıl gidiyor canım ?
Canım aynı şey benim de başıma geldi, acaba kızar mı üzülür mü diye korktum ama bir sonraki aramasında durumu anlattım, olucak böyle şeyler dedi. Gerçekten de öyle, önümüzde daha aylar var bu tür şeylerin olması normal, hem sen kötü bişey yapmadın ki, kartı bitmesin diye attın meşgule. kendini kötü hissetmen için hiçbi neden yok!
meraktan uyuyamıorum ya :)) bende kayserideyim canım bak bizde çanakkaleye çıkarsak sana yol arkadası olurum
kızlar iskenderun için konuşuyorum 28 aralığa bilet ayırttık kardeşim yemin törenini yetiştirmeye çalışıolar 28ine dedi..4 ocağa bilet aldım 28ine de rezrvasyon yaptırdık haberinz olsun .. kesin değil dedi ama silah talimi falan yapıolarmış baya hızlandı bizim eğitimler dedi
inşallah arar biranöncede konuşuruzyokki öyle bir numara beni arıyor ben meşgule verip dönüş yapıyorum hep böyle görüşüyoruz gittiğinden beri. sordum sana ulaşacağım no yokmu diye yok dedi bana.
Şimdilik sorun yok ama ustalık ağrı doğu beyazıtsoğuk, zor şartlar, çarşı izni yok derken bizimki iyice korkmaya başladı :/ o korktukça ben de endişeleniyorum. kışın bile mont giymeyen adam bi sürü içlik istedi, hem de yünlü :))
Günaydın arkadaşlar. Uzun zamandır üyelik istiyodum bu forma kısmet bugüne oldu. Nisanlım 349. dönemde asker şu anda Manisa'da 3 gün sonra dağıtıma gelicek sonra Kıbrıs'a gidicek kısmetse. Okumaya çalıştım yazılanları ama gözüme çarpmadı cok eşi sevgilisi yada nişanlısı aynı yerde olan var mı?
kızlar selammm bende 3 gündür konusamıyorumtelefonlar bozulmuş ve yapılmamış aramaya calısıyor ama 1 dk max... dünden beri hiç konusmadık ve bugün yıldönümümüz
Günaydın canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun Allahım tez zamanda kavuştursun askerine pinkcat arkadaşımında askeri acemi manisa usta kıbrıs hayırlısıyla yapıp gelicek bütün askerlerimiz inşallah
oofff...
bugun oğlen konstukk..sabah ası olduk bostuk ogleden snra egıtım olcak vs dedıı..sonra hastaneye gıdecegımı soyledım 20lık dıs cıkardıgımı amelıyat olacagmı fln..dıkkat et askım flan dedı kapattık..beklekı arasın sonrayok yanı bu saat oldu yok..aynı durumda ben olsamm orda,onun amelıyat olacagnı bılsem yıkarım orayı telefon sırası gelmıyosa bıle rıca ederım yanı nısanlm amelıyat oldu haberını almam gerek vs der arardım sıra gelmese bıle..muhakkak haber almaya calısırdım dıye dusunuyorum...cok öfkelıyımm bencıllıkmı bu bılemıyorum ama sankı o onu dusundugum kadar dusunmuyo benı dıye dusunuyorum..ciddi anlamda dusunduruyo bu durum benı,hem cok rahatım hıcbı sıkntm yok dıyo..hem böyle..ooff offff
inşallah canım bugun kosu bandına falan cıkarmıslar yarında kasıktan gırıp bakıcaklarmıs inşallah carcabuk duzelır hava degısımı verebılme ıhtımallerı de varmıs 45 gun uzuleyımmı sevıneyımmı anlamadım. ayy sızınkılerınde yemın torenı hemencecık bellı olsun ınss
bazen bende senin gibi düşünüyorum biliyomusun:26: sonra askerde o boşver diyorum kısmen susturuyorum kendimi
Bazen saNIRIM HERKES böyle düşünüyor ama erkeklerin genel özelliği bu sanırım farklılar bizden ...Ben susuyorum askerdeyken hiç bir şekilde onu üzmek diğer kzılar gibi davranmak istemiyorum gercekten benden yana huzurlu olsun huzurlu bitirsin askerliğini diye bu anlamda da kıymetini anlarlar sakin olun o yzden bu süreç biticek inş bir de gerçekten görmediğimiz için olumlu tarafından düşünün belki gerçekten zaman yok kart yok sıra cok bla bla blakısacası kendinizi üzmeyin erkklerin doğası bu ...
bazen bende senin gibi düşünüyorum biliyomusun:26: sonra askerde o boşver diyorum kısmen susturuyorum kendimi
Bazen saNIRIM HERKES böyle düşünüyor ama erkeklerin genel özelliği bu sanırım farklılar bizden ...Ben susuyorum askerdeyken hiç bir şekilde onu üzmek diğer kzılar gibi davranmak istemiyorum gercekten benden yana huzurlu olsun huzurlu bitirsin askerliğini diye bu anlamda da kıymetini anlarlar sakin olun o yzden bu süreç biticek inş bir de gerçekten görmediğimiz için olumlu tarafından düşünün belki gerçekten zaman yok kart yok sıra cok bla bla blakısacası kendinizi üzmeyin erkklerin doğası bu ...
tabi canım yani bende bişey demiyorum belli etmiyorum kendimce düşünüyorum bunları:18: hala ilgi bekliyoruz galiba hani şey duymak istiyorum aklım sende,seni merak ediyorum var mı bi sorun falan filan ama demiyo uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?