349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hepinize günaydın kızlarrrrr. dün işyerindeyken askerim aradı ilk çalmasını duymadım ilk defa, ikincisine yetiştim meşgule verdim herzamanki gibi ben aradım ama düşmedi sonra defalarca denedim ama hep meşguldu canım çok sıkkın hala aramadı konuşamadık bir türlü offff. bana demiştiki aradığımda ulaşamazsam sana çok üzülürüm demişti aman benim suçum yokkiii ((

Günaydın canım kendini üzme lütfen geri aramak istemişsin herkesin başına gelebilir anlamıştır oda aradıgında anlatırsın rahatlarsın bugün arar inşallah geri aramayı deneme bence demekki meşkul oluyor canım ben denemedim gerektiginde koğuşun numarası var ordan arayıp ulaşıyorum öyle bir numarası yokmu sabit arıyıp cagırabilecegin

Canım aynı şey benim de başıma geldi, acaba kızar mı üzülür mü diye korktum ama bir sonraki aramasında durumu anlattım, olucak böyle şeyler dedi. Gerçekten de öyle, önümüzde daha aylar var bu tür şeylerin olması normal, hem sen kötü bişey yapmadın ki, kartı bitmesin diye attın meşgule. kendini kötü hissetmen için hiçbi neden yok!

Nehirnil sen de çalışıyorsun herhalde; biz erkenciyiz :) nasıl gidiyor bekleyiş?

Evet canım bende çalışıyorum sabahtan açıyorum burayı akşam gidene kadar evdede yemegimi yedikten sonra bakıyorum zamanım olursa günü bitiriyorum böyle burda zaman geçiyor bekleyiş iyi tatlım ilk başlarda zordu çokzor geldi alışma süreçlerindeyiz artık daha iyi olucaz acemiliği geçirelim bi bide gidip geliyim askerimin yanında geçiçek böyle geçmek zorunda senin nasıl gidiyor canım ?

inşallah arar biranöncede konuşuruz yokki öyle bir numara beni arıyor ben meşgule verip dönüş yapıyorum hep böyle görüşüyoruz gittiğinden beri. sordum sana ulaşacağım no yokmu diye yok dedi bana.

Şimdilik sorun yok ama ustalık ağrı doğu beyazıt soğuk, zor şartlar, çarşı izni yok derken bizimki iyice korkmaya başladı :/ o korktukça ben de endişeleniyorum. kışın bile mont giymeyen adam bi sürü içlik istedi, hem de yünlü :))

canım benim teşekkür ederim. kızıcağından falan değilde konuşamadığım için böyle sabırsızlanıyorum ne kötü değilmi zaten konuşmak için nekadar az fırsatımız oluyor ondanda birini değerlendiremiyince saatlerce bekle işte böyle :)))

canım benimkide kesin 4.ü dedi..

Anladım canım usta birliğinde daha rahat olur inşallah arıycak bugün içini ferah tut

Canım sen destek ol inşallah yapıp gelicekler doğuda daha rahat bırakıyorlar askerleri konuşmanız daha rahat olur keşke bizimde kabul etseler yün içlikler alsam bende :2:

Günaydın arkadaşlar. Uzun zamandır üyelik istiyodum bu forma kısmet bugüne oldu. Nisanlım 349. dönemde asker şu anda Manisa'da 3 gün sonra dağıtıma gelicek sonra Kıbrıs'a gidicek kısmetse. Okumaya çalıştım yazılanları ama gözüme çarpmadı cok eşi sevgilisi yada nişanlısı aynı yerde olan var mı?

Günaydın canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun Allahım tez zamanda kavuştursun askerine pinkcat arkadaşımında askeri acemi manisa usta kıbrıs hayırlısıyla yapıp gelicek bütün askerlerimiz inşallah

kızlar selammm bende 3 gündür konusamıyorum telefonlar bozulmuş ve yapılmamış aramaya calısıyor ama 1 dk max... dünden beri hiç konusmadık ve bugün yıldönümümüz

kızlar selammm bende 3 gündür konusamıyorum telefonlar bozulmuş ve yapılmamış aramaya calısıyor ama 1 dk max... dünden beri hiç konusmadık ve bugün yıldönümümüz

yıldönümünüz kutlu olsun ne yap biliyor musun...güzel bir mektup yaz bugüne özel ona duygularını bu zamana kadr yasadıklarını anlatan ...Görüştüğünde de verirsin özel bir hediyeyle beraber ...Telefonların bozuk olduğunu biliyorsun en azından üzülme ..Saglıklı mı iyi mi gerisini bosver benım esım 4 gun sonunda aradı merak etme bazen 4-5 gun arayamayabilirim dedi peki dedim askerde sonucta .Bu arada eşim dün diyor ki kral tv de altta cıkan yazıları kım gonderır kım okur dıyordum ezberledım hepsını damar sureklı burası dıyo

bazen bende senin gibi düşünüyorum biliyomusun:26: sonra askerde o boşver diyorum kısmen susturuyorum kendimi

hayırlısı neyse o olsun askerlik konusunda bazı şeyler planladığımız gibi gitmiyo güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…