349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biraz önce kocacım aradı, aşı olacaklarmış. iyi bari hasta olmaz.
yemekhane temizliği yapmış, görsen çok tertipliyim diyor. dolabını falan hergün topluyormuş. evde de çok pasaklıdır, benim yaptıramadıklarımı komutan yaptırıyor

hala aramadıııııııı çıldırmak üzereyim bacaklarım ağrıdı sallamaktan artık ((((((((( akşamı beklemek istemiyorum lütfen allahımmmmm arasınnnn

hala aramadıııııııı çıldırmak üzereyim bacaklarım ağrıdı sallamaktan artık ((((((((( akşamı beklemek istemiyorum lütfen allahımmmmm arasınnnn

Canım benim arıycaktır sabah aramaları zor oluyor genelde yoğun oldukları için akşama arıycaktır kendini yıpratma lütfen

canım benimkide iki gündür aramıyordu, seni çok iyi anlıyorum insan meraktan ölecek gibi oluyor. benimki alınganlaşmaya başladı endişeleniyorum aslında, telefonu heyecanlı açmıyormuşum halbuki arasın diye telefon boynumda dolaşıyorum ama o orada öyle düşünmüyor sanırım. ben burada rahatım keyfim yerinde sanıyor. askerlik sonuçta işleri çok zor, Allah'a yalvarıyorum artık bitsin diye arayamadıkları oluyo hava koşullarıda zorlandıkça düşmeyebiliyo illa ki bi aksilik olmuştur, zamanını geçirmeye bak aklın her dakika onda olmasına rağmen

böyle yaparsan o akşam hiç gelmez kendini tam tersine alıştır ben 4 güna ramadığında içimden hep yıogun oldguunu sıkı oldugunu arayacagını soyledım kendı kendıme sen boyle dakıka hesabı gıbı yaparsam gelmez canım o aksam gel se aramssa da uzulursun kendıne ezıyet etme oyle dınleme bu kadar cok kendını..çalışmıyor musun?

benimkide dün aradı tam evden cıkmstım ablasına gidiyordum evde bekledim halbukı ararsa dıye baktım 7 oluyo saat cıktım cebım caldı 10 dk içinde ilk soru nerdesin...bende seni özledim aşkım nasılsın dedim :) güldü...ablana gıdıyorum dedım hmm dedi bende taksim de falan kopuyo mu yoksa bu dedim diyor hı hı seni gönderir göndermez gecelere akmaya başladım dedim orada kapalı kalmaktan sanırım biraz psikolojileri bozuldu normaldir

Canım benim arıycaktır sabah aramaları zor oluyor genelde yoğun oldukları için akşama arıycaktır kendini yıpratma lütfen

vallahi canımcım kaç gündür nekadar iyiydim bol bol duydum sesini ama dün ilk kez böyle bişey yaşadık. bide önemli bir haber bekliyodum kendisinden onunda çok etkisi var. tez zamanda arar umarım

benimde durum aynı, pazar günü kuzenım evlendi, onu da davet etmişlerdi ama askerde olunca... o gün aradı iki defa nerdesin hazırlandın mı süslendin mi diye aklı kalmış, hayır hiç içimden gelmiyor dedim iki gün idare edip beni görmeye gelseydin dedi, düğünü sorup durdu nasıl geçti biri baktı mı beğenen biri olmuştur diyip diyip düşünmüş rahatlatmaya çalıştıysam da pek başarılı olunmuyor sanırım o yinede orada yalnızlıktan düşünüyor. halbuki yaptığım annanem ve teyzemlerle masada oturmaktı, zaten onsuz yüzüm gülmüyor. off..

aynen tatlım sesli bir ortamda olduğumu falan duyunca benimkide hemen soruyor nerdesin diye. içi rahat olsun diye biyere gittiğim yok zaten işten eve evden işe. spora bile gidemiyorum ararda görüşemeyiz dersteyken falan diye :)

ewt kendime eziyetten başka bişey yapmıyorum şuan ama beceremiyorum işte sakinleşmeyi başka bişeylerle ilgileniyim diyorum en fazla 5 dk sürüyor allahtan grubumuz var yani :)

evet aynen rahatlatın canım ıstemıyor gıtmek falan dıye...benı de gecen arkdslar sergıye davet ettı gıtmemı ıstemedı gıtmedım sadece içi rahat etsin diye tamam dedim çünkü beni bir yere kapatsalar kafayı yerim o napıyo nerde diye tabi onlar bizim kadar duyarlı olurlar mıydı bilinmez kendi hayatınızı ertelemeden ölçülü olarakta yaşayın kızlar

altın değerinde seslerini duymak bizim için şuanda. işlerde durdu yılsonu olduğundan zaman hç geçmiyorr

vallahi canımcım kaç gündür nekadar iyiydim bol bol duydum sesini ama dün ilk kez böyle bişey yaşadık. bide önemli bir haber bekliyodum kendisinden onunda çok etkisi var. tez zamanda arar umarım

Canım ilkdefa yaşadın diye biliyorum üzüntünü ama yoğunlar birdaha sıra gelmemiştir içini ferah tut engeç akşam arıycaktır bugün bende daha duymadım bak sesini hazırlıkları daha yoğun artık

tamam uslu uslu aramasını bekliycem. hep derdi aşkım bana uslu bir kız olursan şirinleride görebilirsin diye :))) yerim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…