üzülme canım ne zamandır arıyorsun ne üzerne? Allah hakkında hayırlısını versin
benimde işler yogun değil bugün ne iş yapıyorsunuz kızlar bide hangi il hangi semttesiniz?
valla canım istanbuldayım, endüstri ürün tasarımcısıyım. yüksek lisansı bıtırmek için uğraşıyorum uzun süredir, ama hoca oyalayıp duruyor zaten onun için ayrı ayrı sıkılıyorum. şimdi yeni yeni başvuruları yaptım, mobilya veya mutfak banyo mobilyaları, yada beyaz eşya tasarımı üzerine. iş bulmam lazım maddi açıdan, hemde sevdiceğim geldiğinde artık maddi durumu düzeltip yolumuza devam etmeliyim diye :/
yıldönümünüz kutlu olsun ne yap biliyor musun...güzel bir mektup yaz bugüne özel ona duygularını bu zamana kadr yasadıklarını anlatan ...Görüştüğünde de verirsin özel bir hediyeyle beraber ...Telefonların bozuk olduğunu biliyorsun en azından üzülme ..Saglıklı mı iyi mi gerisini bosver benım esım 4 gun sonunda aradı merak etme bazen 4-5 gun arayamayabilirim dedi peki dedim askerde sonucta .Bu arada eşim dün diyor ki kral tv de altta cıkan yazıları kım gonderır kım okur dıyordum ezberledım hepsını damar sureklı burası dıyo
İstanbul büyükçekmecedeyim tekstil - iç giyim firmasında muhasebeciyim canım :126:
349. Kısa dönem için terhise 141 gün 18 saat 40 dakika kaldı. (16.05.2013)
aaa hangisinedsin acaba bir ara bende bizim bu taraflarda içgiyim firmasında çalıştım satış bölümünde
canım sen nerden bakıyorsun şafağa ? ben kısa dönem askerlik sitesinden baktığımda 143 gün olarak gözüküyor şafak 156 dan düşmüyor mu ? terhisleri 17 mayıs diye biliyorum
Beylikdüzündeyim canım e-5 üzerinde dersem belki bilirsin adını yazamıyorum burdan tabi
bildim bildim :))) ama benimki farklıydı. ozaman çeyiz için senden torpil istiycez desene :)
Çok güzel modelleri var canım ama fiyatlar biraz ucuk fazla pahalı bana bak vazgeçirçem ürün satışındanyardımcı olurum firma çalışanlarına %20 indirimi var öyle bile pahalı geliyo bana ama
vay be bende uygun bilirdim orayı. ben yine araştırır bulurum uygun bişeyler sinir oluyorum heryerde koca koca kalıp koyuyorlar sütyenlerin içine bende sevmiyorum öyle kalıpsız güzel modeller arıyorum
Sütyenleri çok güzel ama pahalı canım bir sütyene çok para vermeye kıyamıyorum fabrika satış magazası alt katında biliyorsundur ama aynı fiyatlar bir değişiklik yok bazı defolu ürünleri ucuza veriyorlar onlardada hal kalmamış ay ne kötüledim şimdi utandım
al işte aradıda ne oldu bunun için beklemişimnekadar sinir oldum. bizimki evci izni alıcak yemin töreninden sonra adres vermeleri falan gerekiyor daha önce konuştuk herşeyi ben kalıcak yeri falan ayarladım kendisinede sordum istersen kalıcağımız yerin adresini alıyım veriyim sana belki lazım olur diye. yok ne gerek var ben yazarım bi adres demişti. şimdi yana yana beni arıyor acil 2 sn içinde bana adres ver diye nerden bulıyım sana adresi internetten bak diyor sanki nette adres yazıyor dedim arayıp öğrenmem lazım bigüzel kalaklamazmı beni anammm sırada biton adam varmışta bilmem ne sanki ben sölemedim daha önce sana adresi veriyim diye. kapattı 5 dk sonra geri aradı ilk kez trip attım vallahi ister arasın ister aramasın şimdi kendi bilir hıh çok gıcık oldum
al işte aradıda ne oldu bunun için beklemişimnekadar sinir oldum. bizimki evci izni alıcak yemin töreninden sonra adres vermeleri falan gerekiyor daha önce konuştuk herşeyi ben kalıcak yeri falan ayarladım kendisinede sordum istersen kalıcağımız yerin adresini alıyım veriyim sana belki lazım olur diye. yok ne gerek var ben yazarım bi adres demişti. şimdi yana yana beni arıyor acil 2 sn içinde bana adres ver diye nerden bulıyım sana adresi internetten bak diyor sanki nette adres yazıyor dedim arayıp öğrenmem lazım bigüzel kalaklamazmı beni anammm sırada biton adam varmışta bilmem ne sanki ben sölemedim daha önce sana adresi veriyim diye. kapattı 5 dk sonra geri aradı ilk kez trip attım vallahi ister arasın ister aramasın şimdi kendi bilir hıh çok gıcık oldum
helal olsun sana vallahi :) dobra dobra yazdın hepsini güldürdün benide :))
canım biz de nişanlım askere gitmeden önce çok tartışırdık. hatta haklı olduğum konularda sinir olsam da bazen bi süre sonra susardım. şimdi onların psikolojisi o kadar farklı ki; bize zorluklarını hissettirmek istemiyorlar. çünkü tüm sevdiklerinin aklının onda kalacağını biliyorlar. orda yalnız başlarına bir an önce şu mecburi görevi bitirmenin peşindeler.
hal böyle olunca ben empati kuruyorum. yani şu an benim kendimce onu haksız olarak gördüğüm konularda bile çemkirmek gelmiyo içimden. yeter ki vatani görevini huzurla bitirisin gelsin gerisi önemli değil diyorum. biraz böyle düşün bence. bizim rahatımız burda iyi. ama onlar ne şartlarda askerlik yapıyor bilmiyoruz
bence biraz mazur gör. askerlik gerçekten bambaşka. şu an gözümde o kadar masum ve zararsız ki anlatamamyani normal zamanlarda sinirlendiğimde istemeden de olsa kırıcı olabiliyordum ona karşı. şimdi ise 40 kere düşünüyorum ve yargılamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?