349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

üzülme canım ne zamandır arıyorsun ne üzerne? Allah hakkında hayırlısını versin

valla canım istanbuldayım, endüstri ürün tasarımcısıyım. yüksek lisansı bıtırmek için uğraşıyorum uzun süredir, ama hoca oyalayıp duruyor zaten onun için ayrı ayrı sıkılıyorum. şimdi yeni yeni başvuruları yaptım, mobilya veya mutfak banyo mobilyaları, yada beyaz eşya tasarımı üzerine. iş bulmam lazım maddi açıdan, hemde sevdiceğim geldiğinde artık maddi durumu düzeltip yolumuza devam etmeliyim diye :/

bende ocak subat dönemi basvurcm yüksek lisansa inş olur bakalım Allah gönlüne göre versin yeni yapmışsın başvuruları dönüş olur inş merak etme

:))) haklısın canım teşekkür ederim.

kızlar loya bu anlamda hem ucuzz hem de markaa ben hep orayı tercıh edıyorum cok uygun urunlerı cokta kalıtelı aldıgım hıc bıseyden memnunıyetsızlk duymadım su ana kadar ama tabııkı özel takımlar için yeni inci la senza

bildim bildim :))) ama benimki farklıydı. ozaman çeyiz için senden torpil istiycez desene :)

Çok güzel modelleri var canım ama fiyatlar biraz ucuk fazla pahalı bana bak vazgeçirçem ürün satışından yardımcı olurum firma çalışanlarına %20 indirimi var öyle bile pahalı geliyo bana ama

Çok güzel modelleri var canım ama fiyatlar biraz ucuk fazla pahalı bana bak vazgeçirçem ürün satışından yardımcı olurum firma çalışanlarına %20 indirimi var öyle bile pahalı geliyo bana ama

vay be bende uygun bilirdim orayı. ben yine araştırır bulurum uygun bişeyler sinir oluyorum heryerde koca koca kalıp koyuyorlar sütyenlerin içine bende sevmiyorum öyle kalıpsız güzel modeller arıyorum

vay be bende uygun bilirdim orayı. ben yine araştırır bulurum uygun bişeyler sinir oluyorum heryerde koca koca kalıp koyuyorlar sütyenlerin içine bende sevmiyorum öyle kalıpsız güzel modeller arıyorum

Sütyenleri çok güzel ama pahalı canım bir sütyene çok para vermeye kıyamıyorum fabrika satış magazası alt katında biliyorsundur ama aynı fiyatlar bir değişiklik yok bazı defolu ürünleri ucuza veriyorlar onlardada hal kalmamış ay ne kötüledim şimdi utandım

al işte aradıda ne oldu bunun için beklemişim nekadar sinir oldum. bizimki evci izni alıcak yemin töreninden sonra adres vermeleri falan gerekiyor daha önce konuştuk herşeyi ben kalıcak yeri falan ayarladım kendisinede sordum istersen kalıcağımız yerin adresini alıyım veriyim sana belki lazım olur diye. yok ne gerek var ben yazarım bi adres demişti. şimdi yana yana beni arıyor acil 2 sn içinde bana adres ver diye nerden bulıyım sana adresi internetten bak diyor sanki nette adres yazıyor dedim arayıp öğrenmem lazım bigüzel kalaklamazmı beni anammm sırada biton adam varmışta bilmem ne sanki ben sölemedim daha önce sana adresi veriyim diye. kapattı 5 dk sonra geri aradı ilk kez trip attım vallahi ister arasın ister aramasın şimdi kendi bilir hıh çok gıcık oldum

helal olsun sana vallahi :) dobra dobra yazdın hepsini güldürdün benide :))

Canım kendini üzme lütfen o anlık işte birşey istiyorlarya olması lazım akşam aradıgında hatasını anlamış olucaktır

bende aynı senin gibi sinir olurdum da sonradan pişman olursun sinir olma emiiii... askerde 2 gün aramasa ne pişman olursun trip atma gelince atarsın bol bol:)

kütahya dan BATMAN aaa .. havacı idi yerler belli olmuş.. batman a gidiyor bakalım .. bilgisi olan var mıı

haklısınn ama beklıyo ınsan yınede bı naptn demesınıı..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…