- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kütahya dan BATMAN aaa .. havacı idi yerler belli olmuş.. batman a gidiyor bakalım .. bilgisi olan var mıı
arkadaşım, ne kadar da olsa kalabalık ve farklı bir ortamdalar, evdeki rahatları yok, her şey sırayla... bak ben de aramadı diye kızıyordum, evdekilere sayıyordum ama ertesi gün aradığında dedi ki ankesörlüden numara bir türlü düşmemiş :s e bütün gün 6dan akşama kadar ayaktalar, hep koşturmaca. çok yoruluyorlar. her şeyleri saatli ve her gün aynı şeyler sil baştan. her şey seremoniyle. yemeği, yatması kalkması... şartlar el vermemiş olabilir. mesela kastamonuda ankesörlülerin bulunduğu yer soğukmuş ben bunu öğrendim hemen kapadım tel.i. hani hangi şartlarda olduklarını bilemiyoruz inan... onlar tabi ki şikayet etmeyi hem kendilerine yakıştırmayabilirler hem de aklımız onlarda kalmasın diye iyiyiz derler... çok geçmiş olsun buarada, biz birbirimizi tanımasak da buradan konuşup paylaşıyoruz. hepiniz sağ olun arkadaşlar... tek başımıza değiliz bu çok güzel. iyi ki kadınlar kulübünü bulmuşum diyorum. hepimizi Allah kavuştursun. üzülmeyelim nolur, zamanı zaten istesek de tutamıyoruz bakın 2013 geldi bile :-o su gibi geçecek günler, hep beraber sevincimizi paylaşıcaz yine burada inşallah dostlar!
kızlar zayıflamak isteyenler bir kaç diyetisyen tanımış spor merkezlerinde zamanını cok gecırmsı farklı alet ve spor sekıllerıyle tanısmıs bırı olarak sunu gördüm ki gercekten 3 ara 3 ana öğün olmak üzere toplam 6 öğün yerseniz aksam yemeği max 8 i geçmezse günde yarım saatte olsa spor yaparsanız (yürüyüşten ötesi daha enerji gerektiren ) eliptik bisiklet olabilir,su (ki bende içmezdim)günde 8 bardak 2 ,2.5 litre yaptıgınız spora göre değişir bu artar ya da 2 lt yeterlide olabılır içerseniz gercekten farkı farkedersinizben hep farkettim ama sorunum istikrarsızlıgım zayıflayıp tekrar kılo almak oldu...hadiii önce yemin törenine kadar sonra mayısa kadar gitsin kilocuklarrr
Canım hayırlı olsun batman hakkında bir bilgim yok ama iyi biryerdir inşallah
ayy hadı canm ınsallahh gtsn su kılolarrr
cok sagol canım tesekkr edıyorum..umarım oyledrrr..bugunde aradı 2 dk konstkk yıne aklna gelmedı naptn demek...
su iç su kalk şimdi iç bir bardak daha :126::126::126::126:ben bugun sporu abartmayı dusunuyorum pazar belki kocamı gorurum 500 gr daha bıle versem kar
Canım kendini üzme lütfen o anlık işte birşey istiyorlarya olması lazım akşam aradıgında hatasını anlamış olucaktır
bende aynı senin gibi sinir olurdum da sonradan pişman olursun sinir olma emiiii... askerde 2 gün aramasa ne pişman olursun trip atma gelince atarsın bol bol:)
ben dünden beri telefon bekliyorum hevesle adamın benle konuşmasına bak gıcık işte gıcık. dur burda içimi dökiyimde aradığında trip atmıyım bari :)
kütahya dan BATMAN aaa .. havacı idi yerler belli olmuş.. batman a gidiyor bakalım .. bilgisi olan var mıı
Dök canım içini burda boşver askerine trip atma zor şartlar altında eğitim yapıyorlar inan zamanları yok psikolojilerini bilemiyoruz pozitif düşünelim hadi tatlımben biraz fazla pozitifimdir hep hatamıdır bilmiyorum ama bardagın dolu tarafını görürüm hayatımda uzatmam hiçbirşeyi yumuşatırım ortamı hep
Hala aramadı yaaaa hala aramadııı
4 gün oldu hala haber yok.Dün usta birliği belli
oldu ama onu haber verme gereği bile duymadı
beyfendiYarın da aramazsa aradığında
ben açmicamHiç mi fırsat olmaz yaa :26:
en güzelini yapıyorsun canım kendine ve yanındakilere uzun bir ömür demek pozitif bakış açısı bence. bende biraz alıngan ve kırılganım ona karşı çabuk küsüyorum :)) şu çocuk yanımı torpiliyemedim bir türlü eşşek kadar kız oldum ama :)) olucak olucak hayat herşeyi öğretiyor bizlere
Öyle düşünme ..benim esimde 4 gün sonra dün aradı merak etme her zaman arayamıyorum dedi dediğim gibi bilemiyoruz belki gerçekten fırsatı yok belki fırsatı var ama hali yok sıra beklemeye ...İnsanın moral 0 oluyor bunu çok iyi biliyorum ama bugun yarın arar emin ol üzülme...
Daha güzel canım fazla kırılmıyorsun kırmıyorsun sevdigimede aşıladım çok alıngandı nazlı bebek değişti birazda olsa uzatmıyoruz eğleniyoruz çok şükürdeğişirsin canım sevgi nelere kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?