Hala aramadı yaaaa hala aramadııı
4 gün oldu hala haber yok.Dün usta birliği belli
oldu ama onu haber verme gereği bile duymadı
beyfendiYarın da aramazsa aradığında
ben açmicamHiç mi fırsat olmaz yaa :26:
ne iyi yapmışsın canım. bilirim sevginin nelere kadir olduğunu biz ayrı dünyaların insanıydık oldukça zıt kutuplar ohhh ne badeler atlattık ama hepsinin üstesinden geldi aşkımız yenilmedik huylarımıza biraz o biraz ben azmettik ve başardık geldiğimiz son noktadan çok memnunuz ikimizde :))
Askimla konustum bugun kogus nobetcisiymiş, sesi kotu geliyodu hemen anladim hasta olmuş, revire git dedim 5 gune anca ilac getiriyolar dedi.. Haftaya giderken yanimda ilac gotursem sorun olur mu ??
Askimla konustum bugun kogus nobetcisiymiş, sesi kotu geliyodu hemen anladim hasta olmuş, revire git dedim 5 gune anca ilac getiriyolar dedi.. Haftaya giderken yanimda ilac gotursem sorun olur mu ??
Hala aramadı yaaaa hala aramadııı
4 gün oldu hala haber yok.Dün usta birliği belli
oldu ama onu haber verme gereği bile duymadı
beyfendiYarın da aramazsa aradığında
ben açmicamHiç mi fırsat olmaz yaa :26:
aman sanım sakın öle yapma yemin töreni için geri sayımdalar şimdi aşırı derece çalışmaları var. bugün bizimki nefes nefese bir soru sordu ve anında kapattı telefonu okadar. üzme kendini arıyacaktır muhakkak.
Canım öyle yapma sakın çok yogunlar bak lütfen içini ferah tut arıycaktır tatlım
evet canım geldi cuma rahat diyor arayabiliyor çok şükür :) benim sevgilimde 28 aralıktan 2 ocağa kadar izinli olacak uzun dönemler için ama kısa dönemlere var mı bilmiyorum canım
kütahya havacıların yerleri belli olmuşmuuuuuuu:18: hayırlı olsun canım[/QUOT
evet belli olmuşş bugün.. hayırlısı olsun herkesler için......teşekkür ediyorum
:26::26:
su iç su kalk şimdi iç bir bardak daha :126::126::126::126:ben bugun sporu abartmayı dusunuyorum pazar belki kocamı gorurum 500 gr daha bıle versem kar
Canım 2dakikalık konuşmada düşünemezki geldim şunu yapıyorum diyebilir anca onlar askerde oldukları için bizim merak ettiklerimizi bildiklerinden anlatmaya başlıyorlar tabi kendini anlatsın onun naptıgı daha önemli bizim için napalım :18: benim askerimde bana sürekli naptın napıyosun bir sorun varmı diye sorup duruyo bende diyorum benim naptıgım önemli değil takıp kafana düşünme sen önemlisin askerde olan o sonuçta
Kızlarr bu gece yola cıkıyorum yarın sabahtan oradayım.. sans dıleyın banaa
bi gelsndee sorucam ona benn az kaldııı 140 gncukk susucam...geldgnde supurgemle beklıyo olucammm
kızlarr hani aramıyor diye sakin ol,sıra var diyip duruyorsunuz ya asıl sinir olduğum şey sıranın çok olması , o sıradakilerde başkalarının sevgilisi sonuçta. o kadar sıra varsa millet o yorgunlukla sırada bekliyorsa sen neden beklemiyorsun. onlar sevgilisini arıyor sen neden aramıyorsun beni ooff!!
Kesinlikle katılıyorumBi konuştuğumuzda "sabah 5te bi kalkıyorum, telefonun önünde sıra var" dedi, sen de bekleyebilirsin
o zamann. Demek kii istenirse beklenebiliyomuş:26::26: Niye tüm fedakarlığı biz yapıyoruz onlar da az düşünceli olsa, az
fedakarlık yapsa ölür müüü
şu acemilik dönemleri geçsin ondan sonra rahat olurlarmış yine bu şekilde görüşürsek ben yapacağımı biliyorum ona. şimdilik 1 hafta daha sabredelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?