349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aman sanım sakın öle yapma yemin töreni için geri sayımdalar şimdi aşırı derece çalışmaları var. bugün bizimki nefes nefese bir soru sordu ve anında kapattı telefonu okadar. üzme kendini arıyacaktır muhakkak.

Allahım agzınızın tadını bozmasın canım herkes huzurlu olsun inşallah

Askimla konustum bugun kogus nobetcisiymiş, sesi kotu geliyodu hemen anladim hasta olmuş, revire git dedim 5 gune anca ilac getiriyolar dedi.. Haftaya giderken yanimda ilac gotursem sorun olur mu ??

içeri raporlu ilaçtan başka ilaç almıyorlar diye biliyorum canım. ancak siz beraberken falan içirebilirsin belki dışarı çıkabiliyorsa.

Askimla konustum bugun kogus nobetcisiymiş, sesi kotu geliyodu hemen anladim hasta olmuş, revire git dedim 5 gune anca ilac getiriyolar dedi.. Haftaya giderken yanimda ilac gotursem sorun olur mu ??

Canım bildiğim kadarıyla ilaç sokamıyorlar içeri, yasak..

Canım öyle yapma sakın çok yogunlar bak lütfen içini ferah tut arıycaktır tatlım

evet canım geldi cuma rahat diyor arayabiliyor çok şükür :) benim sevgilimde 28 aralıktan 2 ocağa kadar izinli olacak uzun dönemler için ama kısa dönemlere var mı bilmiyorum canım

ben pazar akşamından sonra konuşamadım hala. aramıyor beni yaaa. seninkinden ses var mı bugün? seni sıksık arayabiliyor mu?

ben konuştumda noldu sanki..bana çıkışıyo..en başından söledim annen olmadan çıkamazsın diye ama anlamadı..şimdide sen gelme cumartesi orda görüşrz diyo..annesi ile yemin törennden sonra döncekmiş kayseriye..pzrda çanakkaleye uçakla döncek bulabilirsek bilet tabi..yok işte diyorum anlamıyo

kızlarr sakin olun lütfen emin olun arayamıyosa firsatı olmuyodur .. düşünün herşey sırayla kart bitiyo diyo almak için sıra konuşmak için sıra aklınıza gelen herşey için sıra .. yorgunlukda var tabiii sabırlı olmak zorundayız .. ben alttan almayı ilmezdim arkadaşlarım ve nişanlım askerde iken alttan almayı öğren dediler bana valla alttan alıyorum ama diyorum gelince eskisinden de beter olacaamm:))

kızlarr hani aramıyor diye sakin ol,sıra var diyip duruyorsunuz ya asıl sinir olduğum şey sıranın çok olması , o sıradakilerde başkalarının sevgilisi sonuçta. o kadar sıra varsa millet o yorgunlukla sırada bekliyorsa sen neden beklemiyorsun. onlar sevgilisini arıyor sen neden aramıyorsun beni ooff!!

bi gelsndee sorucam ona benn az kaldııı 140 gncukk susucam...geldgnde supurgemle beklıyo olucammm

Kesinlikle katılıyorum Bi konuştuğumuzda "sabah 5te bi kalkıyorum, telefonun önünde sıra var" dedi, sen de bekleyebilirsin
o zamann. Demek kii istenirse beklenebiliyomuş:26::26: Niye tüm fedakarlığı biz yapıyoruz onlar da az düşünceli olsa, az
fedakarlık yapsa ölür müüü

şu acemilik dönemleri geçsin ondan sonra rahat olurlarmış yine bu şekilde görüşürsek ben yapacağımı biliyorum ona. şimdilik 1 hafta daha sabredelim canım.

kızlarr hiç kızmayıınn sinirinizin geçmemesi için de çözüm günlük yazın okudukça sinirlenirsiniz ben öle yaparım sinirimin geçmemesi gerekiyorsa ..biraz değişik sanki ama sinirimi almam gerekiyorsa ve zaman gececkse o siniri yakalamak için çözüm üm budur :).. ama ki gerek yok bizim sabırlı olmamız lazım lütfeeen acemilikte yapmayın usta birlikte hafta sonu izni de olunca daha ii olacak netten görme şansı olacak o zaman 5 günlük şafak sayarız cumartesi pazar görme şansımız var öle düşünün sakin olun kızlarrr..

şu acemilik dönemleri geçsin ondan sonra rahat olurlarmış yine bu şekilde görüşürsek ben yapacağımı biliyorum ona. şimdilik 1 hafta daha sabredelim canım.

Telefonu açmicam diyodum da şuanda vazgeçtim, aradığında açıp duygularımı aynen
söylicem kendisine.Kızmicam, bağırıp çağırmicam ama en azından daha duyarlı olsun
yaaa bu ne böylee. Ben sinemaya gitmiyorum,asansöre metroya falan çekmeyen yerlere
binmiyorum,telefonumun sesini 1 an olsun kapatmıyorum ararsa ulaşsın diye, beyfendi
keyfi ne zaman isterse o zaman arıyo 3günde,5 günde 1 falan. Sıra mı çok oluyo diyorum,
sıra değil de yoğun oluyoruz diyo. 1dakika katlansa nolcaksa Walla çok sinirleniyorum
yaaa.Gerekirse sabah 5 te ara ben uyanır geri yatarım nolcak diyorum, yokkkkkk hala tık
yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…