349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bi de şunu sorun kndinize. önceden nasıldı hani demişiniz ya sırada bekleyenler nasıl bekliyo diye ..sivilde de şartlarıı zorluyo muyduu görüşeilmek için ...yanii herkes de aynı değil hani herkesin çeşit çeşit huyu var .. kimi sesini duyabilmek için herşeye katlanır kimi ne gerek var arada konuşsak yeter der.. bunu da sorun kendinize ..

Benimki gitmeden de odundu Fazla msjlaşmazdık gün içinde işte olduğu için
ama askerdesin yaaa el insaffff özler insan di miii Gitmeden 3-4 gün önce
bi olay yaşamıştık, ben ayrılcaktım aslında ama sonra "dayan melez dayannn
kızımmm belki gidip gelince düzelir az yontulur, hem askerde mutsuz olmasın"
vs vs diyerek ayrılmadım. Ama böyle olunca pişman oluyo insan yaaa boş yere
kendimi üzüyorum resmen

yarın sevdiceğimin doğumgünü ve ilk kez ayrıyız ( çok mutsuzum... her yıl bir önceki akşamdan hep bi sürpriz hazırlardım ona... keşke yanımda olsaydı ve yine bi sürpriz yapabilseydim ona :'((

Selam kızlar. Bende sevgilimden dertliyim
Askerde değil ama askerlik gibi resmen. Yurtdışında şuan. İnterneti her zaman olmuyo. 6 saat fark var. Arıyorum düşmüyo. O arayamıyo. 2 gündür konuşamadık. Yarın öbür gün dönünce askere gidicek. O zamanda böyle olursa nasıl dayanıcam yaa

Bak melez , erkek arkadaşın kalabalık bir yerde askerlik görevini yapıyor. Ve yanılmıyorsam ilk zamanları.. Senin böyle düşünüyor olman beni gerçekten üzdü.Emin ol erkek arkadaşın şu yazdıklarını görse inan oda üzülürdü.Askere gidicek olan kişinin psikolojisi askerlik öncesinde farklı olur,askerlik sonrasın da da farklı olur. Senin ona destek çıkıp morel vermen gerekiyor. Aramayabilir. Ama onuda düşün. Tamam seni özlemeli ve senin sesini duyabilmek için birşeylere katlanmalı diyorsun haklısın. Fakat onu da düşün. Eğitimdeler,onun gibi bir çok asker var. Adam gün içinde yoğundur ve yorgundur beklemek istemez yatar dinlenir. Bak sen onun nerde olduğunu biliyorsun fakat o senin nerde ne zaman ne yaptığını her dakika bilemiyor. Aklı sendedir. Kendini saçma sapan düşüncelerin içine atma

ayrılık laflarını konuşmayalım arkadaşım da şu gerçek çok bi değişme olmuyor bazı konularda.. düşünceli ise askerde de düşüncelidir en azından çaba gösteriri ama şimdi sinirlisin arkadaşım güzel şeyler düşün YANGINA körükle gitmiş olmayayım... gelince al hırsını derimm ..şimdi az konusuluyor zaten o da sert konuşma olmasın ama sen söyle dediğin gibi.. üzülüyorum hep merak ediyorum diye anlar inşALLAH....

Son düzenleme:

Kuzuş çok haklısın amaa inan bu psikoloji çok çok farklı, senin aşkın da yakında gidecek o zaman çok
iyi anlicaksın tatlım beni. Ben ondan çok merak ediyorum, nerde napiyo biliyorum ama yine de tedirgin
oluyo insan. Hasta oluyo ondan cok panik yapıyosun,aramasa hemen aklına birbir türlü şey geliyor,ee
askerlik sonuçta başlı başına bi merak konusu.Bir de kendisi söyledi telefon sırası olmuyo artık diye,
neymiş yorgun oluyomuş ondan arayamıyomuş, en çok bu sinir ediyo beniBen olsam yorgunluktan
ölsem de ararım 1 dakika

Kendimi hazırladım bu duruma. Onuda düşün yoruluyordur. Askerlik sonuçta her gün arayacak diye birşey yok. Şu dönemi geçsin belki zamanla konuşmanız daha da artar sen sıkma canını ve sakın sakın ayrılığı düşünme..

kızlar her erkek farklı farklı benimkide her gün arayamıyor daha doğrusu aramıyor hem keyfinden hem değil (yazmıştım önceki sayfalarda) ama ben biliyorum onun beni ne kadar çok sevdiğini beni aramadığı zaman beni daha az sevdiğini düşünmüyorum bunun içinde tabi ipuçlarım var mesela ilk beni arıyormuş annesini benden sonra aarıyormuş hatta dün aradı akşam 9a geliyordu konuştuk biraz dedim aradın mı annenleri yok bu saatte aramayım artık dedi ben dedim hayır ya ara bekler kadın diye kapattık annesini de aradıya da işte ne biliyim diyor yani ders çalışıyor musun bak çalış yoksa kızarım şöyle böyleevci çıktıklarından kontrolde yapıyorlarmış ceza alsamda ben gelicem diyordu mesela seni görmem lazım diyorduçok şükür izin vermişler de kaçmasına gerek kalmadı

hiç merak etme şimdiden hayırlı teeskereler.. insan herşeye alışıyo emin ol bizler gönderdik bugün 2 hafta oldu gideli alıştık mı alıştık yanii..

Yok tatlım şimdi yapmam zaten, o gitmeden önce yaşadığımız olaya bağlı bi düşünceydi,
halletik sonra o konuyu Arayınca konuşcam tatlım,merak ediyorum daha sık aramaya
çalış dicem ama kızgınlıkla olay çıkarmak yok

yarın sevdiceğimin doğumgünü ve ilk kez ayrıyız ( çok mutsuzum... her yıl bir önceki akşamdan hep bi sürpriz hazırlardım ona... keşke yanımda olsaydı ve yine bi sürpriz yapabilseydim ona :'((

sen yine suprizlerini hazırl a canım.Gelınce bı süpriz yaparısn.Amac zaten bırlıkte olup,özel anları paylasmak degılmı zaten..Bida hiç ayrı kalmadan kutlarsınız ınsallah

canım benim sevgilimde aynı yerde...

kütahya dan BATMAN aaa .. havacı idi yerler belli olmuş.. batman a gidiyor bakalım .. bilgisi olan var mıı

Merhaba gruba yeni dahil oldum benim nişanlımda Kütahya'dan Batman'a gidiyor hayırlı olsun hepimizin hakkında.Şimdi nasıl bir yer onu araştıracağım. İrtibatı kesmeyelim okulum

offff aramazmı ınsan yaa bulamazmı yolunuuu 100 kısıler altı ustu yaa 2 telefon var hadı herkes sıraya gecse 100u bırden 1 saatte gelır sıraa ama yokkkkk,bugn oglen 1 dk aradıı buz gbydıı hemen kapattı annemıde arycm dye bsymı oldu dedm nolucak ya kurma kendı kafanda yıne dedı kapattı
ben korkmaya basladım cddı anlamda orda degsmesınden ve ılıskımızın zarar gormesınden..arkadaslarını flan arıyo mesela dun aksam benı aramadı arkdasnı arams bugn soyledı arkadasmı aradm snıde arycktm ıstıma oldu vs yattk snra dedı..oncelık ben olmamalımıyım :2: ah su erkekler ahhh..

gaza gelmeni istemiyorum yada etkilenmeni ama ne yalan bende oyle dusunup uzulurdum. Yani haklisin oyle dusunmekte ama bambaska bir neden bir durum olabilir. Orayi bilemiyoruz ki hatta ben kendi adima konusuyorum hayal bile edemiyorum ortami. Yani cok fazla kurcalama bu durumu. Belki arkadasiyla ilgili bir durum vardi. Belki senin bilmedigin bisey ne biliyim bin cesit durum oluyo insanin aklina gelmeyen

1000 kere durum demisim ya:)

hayr yanı olr araması gerekır ama amelıyat olacagmı bıle unuttu saat 9da yatıcak..son yarım saatt..aradı aradıı aramadı bende onun bana oldgu gbı olurum olur bıter..gtmem yemn torenıne falanda..heveslı olan ınsan arar naptn gelcekmsn der en azndan..yok yok yok............

aynısını bende konuştum onunla.sabah ara ozaman dedim ama sabah hiç vakit olmuyormuş anca uyanıp hazırlanıyoruz dedi. bazıları sabah 5-6 gibi sevgilisinin aradığını yazmıştı. söyledim arayanlar oluyormuş dedim.sende beni sabah ara, yorgun olmazsın dedim. sabahtan akşama kadar yaptıklarını detaylı anlattı bana.pişman oldum sinirlendiğime. dayanmalıyız 2-3 gün daha. sonra artık kamerada görüşebileceğiz. hem seninkinin önceki huyuda böyleymiş ondandır birazda canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…