hayr yanı olr araması gerekır ama amelıyat olacagmı bıle unuttusaat 9da yatıcak..son yarım saatt..aradı aradıı aramadı bende onun bana oldgu gbı olurum olur bıter..gtmem yemn torenıne falanda..heveslı olan ınsan arar naptn gelcekmsn der en azndan..yok yok yok............
Merhaba gruba yeni dahil oldum benim nişanlımda Kütahya'dan Batman'a gidiyor hayırlı olsun hepimizin hakkında.Şimdi nasıl bir yer onu araştıracağım. İrtibatı kesmeyelim okulum
Ya sanada hak veriyorum ne diyimki haklisin senin tarafindan baktigimda ama o tarafidq bilemiyosun tabi dur bakalim bi bekleyelim yemin toreni dagitimi ne zamn
sen yine suprizlerini hazırl a canım.Gelınce bı süpriz yaparısn.Amac zaten bırlıkte olup,özel anları paylasmak degılmı zaten..Bida hiç ayrı kalmadan kutlarsınız ınsallah
4 ocakta..gidicektm normalde ama dedıkı annmler gelsn benı cıkarsnlar bı gece onlarla kalayım ıkncı gun sen gel 24 saatte brlkte gecırelm dedı..olr ayarlayaymda fln dedm..10 gun kaldı ama ses yok sormyo bıle naptn dye..dagıtımı yok canm ayrca kutahyada kalıcak jandarma
offffaramazmı ınsan yaa bulamazmı yolunuuu 100 kısıler altı ustu yaa 2 telefon var hadı herkes sıraya gecse 100u bırden 1 saatte gelır sıraa ama yokkkkk,bugn oglen 1 dk aradıı buz gbydıı hemen kapattı annemıde arycm dye bsymı oldu dedm nolucak ya kurma kendı kafanda yıne dedı kapattı
ben korkmaya basladım cddı anlamda orda degsmesınden ve ılıskımızın zarar gormesınden..arkadaslarını flan arıyo mesela dun aksam benı aramadı arkdasnı arams bugn soyledı arkadasmı aradm snıde arycktm ıstıma oldu vs yattk snra dedı..oncelık ben olmamalımıyım :2: ah su erkekler ahhh..
Hmmm daha 10 gun var diye sormuyodur belki dur bakalim 3 5 gun daha gecsin
canım dnaib çok güzel anlatmış aslında durumu burda bizler sana ne dersek diyelim inşallah demeyizde tabi sen gaza gelme ve kendinide getirme, zaten bak kendin yazmışsın "ben korkmaya basladım cddı anlamda orda degsmesınden" diye, yani sende erkeklerin değiştiğini bir yerlerden duymuşsun ve ona göre sana olan en ufak farklı bir tutumunda bu duyduğun cümleyle bağdaştırıyorsun bunu sadece sen yapmıyorsun hepimiz yapıyoruz,psikolojik olarak birbirimizden etkilenmeye çok müsaitiz sabret canım ocağa az kaldı bak yan yana yüz yüze konuşma fırsatınız olursa anlaşırsınız inşallah, bu arada dişinden ameliyat olucaktın değil mi canım geçmiş olsun nasılsın şimdi ya böylede sorunca şimdi sen kendini iyice kötü hissediceksin hiç tanımadığım insanlar soruyo sevgilim sormuyo diceksin ama biz ince ruhluyuz şekerim o konuda genel anlamda erkek-kadın farkı var yani
ya kızlar gülşahın mı askeri anju olucaktı var mı bir haber?
ayy canım ugurlu geldın bak aradı :) 15 dk falan konustuk babasnı arams bıgun kalın gıdın falan dıye..benı sordu naptın dedı ağladım bende dayanamadımbidaha sümüklü sesını duymak ıstemıyorum dedıı..btanem benm opustuk barıstık
Kızlar sakin olmalısınız, orada çok farklı şeyler yaşıyorlar. Psikolojileri tamamen değişik bir durumda. Bakın biz henüz sevgili olmadığımız için bana orada olup biten her şeyi rahat rahat anlatıyor. Biraz da düşüncesiz üzülür müyüm eder miyim diye pek düşünmüyor :) Ailesinden çok hergün beni arıyor, orada yaşadığı zorlukları benimle paylaştıkça rahatlıyor, hissediyorum. Yani her insan farklı farklıdır. Eminim sizinkiler de çok zor zamanlar geçiriyorlardır ancak kendilerince böyle bir yöntem geliştirmişlerdir istem dışı, size anlatıp sizin de canınızı sıkmak istemiyorlardır. Sesini de öyle duymanızı istemedikleri için sık aramıyorlardır. Hepimizde olmaz mı kendimizi kötü hissederken biriyleriyle konuşmak istemeyiz, hele de o sııkıntıyı saklıyorsak. Yoksa sıra ortalama 10-15 dk'da geliyormuş, öyle söyledi bana.
Mesela dün gece bölükte birisi intihar etmiş ve ölmüşSabah 7 gibi aradı, hiç vaktim yok sayıma gidiyoruz ama arayıp haber vermek istedim dedi. Haberlerde görür de merak edersin, isim filan geçmez dedi. Sesi de kötü geliyordu. Yani öyle bir olay olmuş ve eminim hepsi çok etkilenmiştir..
Sizden sakladıkları şeyler mutlaka vardır, bu da seslerine yansır tabii.. Kişisel algılayıp canınızı sıkmayın lütfen. Hayatınıza odaklanmaya çalışın. Şuan en anlayışlı olmamız gereken dönemdeyiz. Bir dönsünler de o zaman rahat rahat küseriz de trip de atarız, ama şimdi değil..
İyi geceler ve bol sabırlar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?