349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende sok oldum nerde olmuş bu olay aman Allahım yardımcıları ol...

Gunaydin herkeseee bende yeni katildim araniza kisa donem canakkale sözlümü bekliyorumm:) orada olan varmi acaba?

Günaydın canım hoşgeldin aramıza Allahım kavuştursun negüzel yere çıkmış öyle istanbula yakınları görünce üzülmüyor değilim benim 6saatlik yolumu düşününce olsun bende yakınım ya kötü düşünmek yok canım ustası çanakkaleye cıkan gew arkadaşımız var

Canakkale iyi sanirim gunde 2 kez konusryz simdilik ama tabiki de askerlik en kolay yer bile zorluklarla sonucta 2 haftyi gecrdik bakalim bu yazismalari gorduumde cok mutlu oldum en iyi anlayacaklar olanlarla beraber olmak guzel bisey dusunenden Allah razi olsun:) herkese hayrli teskereler

Bu arada bende sevdigimden 12 saat uzaktayim ve henuz nisanda olmayinca yemin torenine bile gidemiycem kiymetini bilsin gidenler)

Amin canım Allahım askerlerimizin yardımcısı olsun tabiki neresi olursa olsun adı askerlik zorlukları var inşallah kısa zamanda kavuşalım askerlerimize burda birbirimize destek olarak atlatıcaz bizi eniyi biz anlıyoruz dediğin gibi bıraktık 2haftayı geride çok şükür

Bu arada bende sevdigimden 12 saat uzaktayim ve henuz nisanda olmayinca yemin torenine bile gidemiycem kiymetini bilsin gidenler)

Sen nerdesin canım uçakla falan belki kısaltırsın yolları tabiki durumların nasıl müsaitse bende nişanlı değilim ama evi ayarlıycam bize ihtiyaçları var ama gidemiyorsanda üzülme onun yanındasın herzaman tatlım

Aksarydayim ben oda gelmemi istemiodu ama ben yakin olsa gidip supriz yapicaktim ama malesef olmadi artik.. Gelrsen ayrilmak zor olur gelme 5 ay tatildeyim ben yurt disinda tammmi diyo:)) ya bi kac yazi okudumda o beni daha cok merak edio ben onun nobetlerini ordaki hayatini ogrenemeden kapatyrz

İyim canım sen nasılsın ? alıştım çok şükür ilk günki psikoloji gidiyor yavaş yavaş artık yemine hazırlanma durumundayız senin askerine nekadar kaldı

bende iyiyim canım. Sevindim alışmana yeminden sonra dahada oturur zaten herşey. Keyifli oluyor yemin törenine hazırlanmak :)
bizim 24 günümüz kaldı ama şafak çok sıkıştırıyor stres bastı iyice sanki 3-2-1 olup tekrar 158e sarıcaz hiç bitmicek gbi :))

hadi gözün aydın canımmmm

günaydın kızlarrrraramıza yeni katılanlar hoşgeldinizzzz

Aman aman basa sarmayalim su gecirdigimiz 2 haftayi bile yeniden yasamak istemiyrm ben Allah kavustursun ne kalmis masallah 24 gun bizde o gunlere geliriz tez zamanda insallah

melezgüzel günaydın cnm bak öncelikle akıl verip hariçten agzel okumadıgımı bılmenı ısterım benım esımde senın erkk arkına benzer huy olarak aramayı etmeyı pek sevmez en cok mesajlastıgımız donem benı tavlama asamasındaydı hepsı bu...Ama anladım kı bunun sevgısıyle bana olan duyarsızlıgıyla ılgısı yok aılesıne karsıda boyle...Sever düşünür incedir kıyamaz ama gel gör ki arama haber verme konusunda eksiktir...Ben olsam diyorsun ya hep evet sen olsan böyle yapmazsın ama hep şunu söylerim sen senin tıpkın biriyle huylarınızın birebir örtüştüğü biriyle mi olmak isterdin yoksa seni heyecanlandıran yanında bazen sebepsiz mutlu olduğun senin de dediğin gibi uzaklaşamadıgın kısaca eksik yanlarını göz ardı edip aşık olduğun adamla mı? :) Sen onu herseyinle kabul ediceksin ayrılmak diyorsun ya, asansore,metroya sinemaya sırf o arar da telefonda konusamam dıye gıremeyen bırı bu kadar aşık olan biri:) o kelimeyi etmesin zaten kızgın oldugun ıcın dıyorsun bılıyorum :) Ne olursa olsun sana tavsiyem şu haksız bile olsan şartlarının ondan daha olgun olduğunu düşünüp davranışlarına kızma evet tatlı tatlı merakını dile getir ama kızma Niye biliyor musun işte o zaman gerçekten farkını bir kez daha kanıtlamış olcaksın ...O adam da bugün törpülenmezse yarın törpülencek emin ol...

ebrulii canım suyu sık sık içmek derken şu yanlış olmasın oturup 2 saat aralıkla 6 bardak su değil kış için günlük 8 bardak önerilen 2 litre bunu da gün için de zamanlara yaymayı unutma özellikle sabah uyandığında ve yemeklerden 15 dk önce içmelisin

Öyle düşün ozaman canım hasrette özlemekte güzel kavuşunca daha bir güzel olucak herşey inşallah aynen o beni soruyo ben diyorum bırak beni sen napıyorsun merak ediyorum diyo önemli olan o aslında anlamıyorlar işte

Aman Allah korusun tatlım birdaha göstermesin bizimde geçsin çabucak inşallah daha güzel olucak bundan sonra

dün eşim de koğuş nöbetçisiymiş.Dedim ki evli mi arkdaşların çoğu bekar mı ? Çoğu nisanlı çok az kişi evli ben aldım kızı geldim diye hava atıyorum diyor dedim askere gitmeyene bizde de kız vermezler de ben varmasam zor alırdın ben vardım sana yemin töreni çin kişi sayısı sınırlıymış :S evci izni için adres istedi benden ankaradan verdim..Bakalım aileler de olcaK napcaz o sürede..Baş başa olamıcaz ya ona yanıyorum neyse dua edin kızlar inşş bu pazar beni alırlar sorun cıkarmazlar ya yanımda bir üstteğmen arkımla gitcem o da hemen yan tarafta kara havacı belki o bir şekilde müdahale eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…