- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nasılsınız kızlar? nezamandır bakmıyodum buraya alışabildiniz mi asker yarenliğine :)
Kızlar sakin olmalısınız, orada çok farklı şeyler yaşıyorlar. Psikolojileri tamamen değişik bir durumda. Bakın biz henüz sevgili olmadığımız için bana orada olup biten her şeyi rahat rahat anlatıyor. Biraz da düşüncesiz üzülür müyüm eder miyim diye pek düşünmüyor :) Ailesinden çok hergün beni arıyor, orada yaşadığı zorlukları benimle paylaştıkça rahatlıyor, hissediyorum. Yani her insan farklı farklıdır. Eminim sizinkiler de çok zor zamanlar geçiriyorlardır ancak kendilerince böyle bir yöntem geliştirmişlerdir istem dışı, size anlatıp sizin de canınızı sıkmak istemiyorlardır. Sesini de öyle duymanızı istemedikleri için sık aramıyorlardır. Hepimizde olmaz mı kendimizi kötü hissederken biriyleriyle konuşmak istemeyiz, hele de o sııkıntıyı saklıyorsak. Yoksa sıra ortalama 10-15 dk'da geliyormuş, öyle söyledi bana.
Mesela dün gece bölükte birisi intihar etmiş ve ölmüşSabah 7 gibi aradı, hiç vaktim yok sayıma gidiyoruz ama arayıp haber vermek istedim dedi. Haberlerde görür de merak edersin, isim filan geçmez dedi. Sesi de kötü geliyordu. Yani öyle bir olay olmuş ve eminim hepsi çok etkilenmiştir..
Sizden sakladıkları şeyler mutlaka vardır, bu da seslerine yansır tabii.. Kişisel algılayıp canınızı sıkmayın lütfen. Hayatınıza odaklanmaya çalışın. Şuan en anlayışlı olmamız gereken dönemdeyiz. Bir dönsünler de o zaman rahat rahat küseriz de trip de atarız, ama şimdi değil..
İyi geceler ve bol sabırlar herkese :)
Günaydın arkadaşlar şafak 141
Gunaydin herkeseee bende yeni katildim araniza kisa donem canakkale sözlümü bekliyorumm:) orada olan varmi acaba?
Günaydın canım hoşgeldin aramıza Allahım kavuştursun negüzel yere çıkmış öyle istanbula yakınları görünce üzülmüyor değilim benim 6saatlik yolumu düşününce olsun bende yakınım ya kötü düşünmek yokcanım ustası çanakkaleye cıkan gew arkadaşımız var
Canakkale iyi sanirim gunde 2 kez konusryz simdilik ama tabiki de askerlik en kolay yer bile zorluklarla sonucta2 haftyi gecrdik bakalim bu yazismalari gorduumde cok mutlu oldum en iyi anlayacaklar olanlarla beraber olmak guzel bisey dusunenden Allah razi olsun:) herkese hayrli teskereler
Canakkale iyi sanirim gunde 2 kez konusryz simdilik ama tabiki de askerlik en kolay yer bile zorluklarla sonucta2 haftyi gecrdik bakalim bu yazismalari gorduumde cok mutlu oldum en iyi anlayacaklar olanlarla beraber olmak guzel bisey dusunenden Allah razi olsun:) herkese hayrli teskereler
Bu arada bende sevdigimden 12 saat uzaktayimve henuz nisanda olmayinca yemin torenine bile gidemiycem kiymetini bilsin gidenler )
Aksarydayim ben oda gelmemi istemiodu ama ben yakin olsa gidip supriz yapicaktim ama malesef olmadi artik.. Gelrsen ayrilmak zor olur gelme 5 ay tatildeyim ben yurt disinda tammmi diyo:)) ya bi kac yazi okudumda o beni daha cok merak edio ben onun nobetlerini ordaki hayatini ogrenemeden kapatyrzSen nerdesin canım uçakla falan belki kısaltırsın yolları tabiki durumların nasıl müsaitse bende nişanlı değilim ama evi ayarlıycam bize ihtiyaçları var ama gidemiyorsanda üzülme onun yanındasın herzaman tatlım
İyim canım sen nasılsın ? alıştım çok şükür ilk günki psikoloji gidiyor yavaş yavaş artık yemine hazırlanma durumundayız senin askerine nekadar kaldı
canıımm aradıı :) kıyamam ya hep boyle yapıyorum gunahını alıyorumyemn torenını unuttun sanrm gece 10a kadar torene hazrlanyrz dedıı..gelcekmsn fln dyede sorduu..
bu arada canm benm cok sagol dusunmen yeterramelıyat olamadım apse yapms ılac verdı ptesı gunu 2 de olucam
bende iyiyim canım. Sevindim alışmana yeminden sonra dahada oturur zaten herşey. Keyifli oluyor yemin törenine hazırlanmak :)
bizim 24 günümüz kaldı ama şafak çok sıkıştırıyor stres bastı iyice sanki 3-2-1 olup tekrar 158e sarıcaz hiç bitmicek gbi :))
hadi gözün aydın canımmmm
günaydın kızlarrrraramıza yeni katılanlar hoşgeldinizzzz
Aksarydayim ben oda gelmemi istemiodu ama ben yakin olsa gidip supriz yapicaktim ama malesef olmadi artik.. Gelrsen ayrilmak zor olur gelme 5 ay tatildeyim ben yurt disinda tammmi diyo:)) ya bi kac yazi okudumda o beni daha cok merak edio ben onun nobetlerini ordaki hayatini ogrenemeden kapatyrz
bende iyiyim canım. Sevindim alışmana yeminden sonra dahada oturur zaten herşey. Keyifli oluyor yemin törenine hazırlanmak :)
bizim 24 günümüz kaldı ama şafak çok sıkıştırıyor stres bastı iyice sanki 3-2-1 olup tekrar 158e sarıcaz hiç bitmicek gbi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?