- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
dün eşim de koğuş nöbetçisiymiş.Dedim ki evli mi arkdaşların çoğu bekar mı ? Çoğu nisanlı çok az kişi evli ben aldım kızı geldim diye hava atıyorum diyor dedim askere gitmeyene bizde de kız vermezler de ben varmasam zor alırdınben vardım sana yemin töreni çin kişi sayısı sınırlıymış :S evci izni için adres istedi benden ankaradan verdim..Bakalım aileler de olcaK napcaz o sürede..Baş başa olamıcaz ya ona yanıyorum neyse dua edin kızlar inşş bu pazar beni alırlar sorun cıkarmazlar ya yanımda bir üstteğmen arkımla gitcem o da hemen yan tarafta kara havacı belki o bir şekilde müdahale eder
Aman aman basa sarmayalim su gecirdigimiz 2 haftayi bile yeniden yasamak istemiyrm benAllah kavustursun ne kalmis masallah 24 gun bizde o gunlere geliriz tez zamanda insallah
Aman Allah korusun tatlım birdaha göstermesin bizimde geçsin çabucak inşallah daha güzel olucak bundan sonra
aman allah korusun zaten bir 158i daha yüreğim kaldırmayabilir :)
Sizde tez zamanda iki hanelileri, sonra plakaları, sonrada son 30u görürsünüz inşallah :)
günaydın canlarımmmm :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. kızlar bugün değmeyin keyfime dün okadar estim gürledim adam beni aradı yine ayaklarım yerden kesildi ne trip atması telefondaki kodu görünce daha yüzüm gülmeye başladı ağzım kulaklarımda bir konuşma yaptım :) zaten oda ole tatlıydıkı kıyamam ben ona az öncede aradı :))) laylaylayyyyyy çok seviyorum ben bu adamı özlemiş beni hemde çok okadar belliki gün sayıyor resmen erkekimmmmm :) kızlar tez günde tez zamanda allah kavuştursun hepimizi başımızdan eksik etmesin o benim gücüm kudretim :))
günaydın canlarımmmm :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. kızlar bugün değmeyin keyfime dün okadar estim gürledim adam beni aradı yine ayaklarım yerden kesildi ne trip atması telefondaki kodu görünce daha yüzüm gülmeye başladı ağzım kulaklarımda bir konuşma yaptım :) zaten oda ole tatlıydıkı kıyamam ben ona az öncede aradı :))) laylaylayyyyyy çok seviyorum ben bu adamı özlemiş beni hemde çok okadar belliki gün sayıyor resmen erkekimmmmm :) kızlar tez günde tez zamanda allah kavuştursun hepimizi başımızdan eksik etmesin o benim gücüm kudretim :))
Amin canım cümlemizi inşallahbak ne dedim sana herşey anlık psikolojileri farklı yoksa fırsat buldukça arıyorlar canımcım onlarda bizden destek güç alıyorlar kimse içini karartmasın hayırlısıyla yapıp gelicekler hemen moraller çökmesin huzurlu birşekilde bekleyelim aradıklarında güzel konuşalım Allahım dediğin gibi arkadaşım başımızdan eksik etmesin askerlerimizi Amin
Yaa zaten seslerini duymak bile yetiyo ki demi herseyi unutuyosun:)) Allahim hepimizi kavustursun sevdiklerimize
aynen tatlım valla burda olsa yapıştırmıştım tribi ama inan herşeyi unutu vermişim aradığında :)) sen konuştunmu canım ?
Konuştum canım akşam daha bugün duymadım sesini konturum bitcek dedi hemen bitti dediği gibi ailesini arıycaktı yemin için
Hemde ne motive yaa aramadgnda karamsara baglsamda sonra dusunuyrm ne icin tecili bozdurdu ve gitti bi dusun diyorum kendi kendime telkin veriyrm:))günaydın şekerim aynen öyleBen de aramadığı gün önemsememeye çalışsamda aradığında o günü ve ertesi günü full motiveyle geçiriyorum etkiliyo günümü
günaydın şekerim aynen öyleBen de aramadığı gün önemsememeye çalışsamda aradığında o günü ve ertesi günü full motiveyle geçiriyorum etkiliyo günümü
Malesef ankesorlerin hepsi disardan aramaya acik degiller:) sen arıyamıyomusun onu ben bitmesin kartı diye telefonuma sabit hatlar için dk aldım arayınca meşgule verip ben arıyorum onu gittiğinden beri ole konuşuyoruz yoksa dayanmaz o kartlar cep aranınca cabuk gidiyor
:) sen arıyamıyomusun onu ben bitmesin kartı diye telefonuma sabit hatlar için dk aldım arayınca meşgule verip ben arıyorum onu gittiğinden beri ole konuşuyoruz yoksa dayanmaz o kartlar cep aranınca cabuk gidiyor
Ben kontur alıcam şimdide ararım artık canım o geri aramayı denemedik meşkul olur sürekli diyor koğuşun numarası var acil birşey oldugunda burdan ara dedi askerim orayı arıyorum çağırıyorlar koğuştan
Bunlari ogrendiimiz iyi oluyo kogusun numarasi varmis demek hiii adini verip cagiriyosunz demek:)))
Evet canım bizim orda var heryerde varmı bilmiyorum genelde meşkul oluyor ama çaldıgıda olmuyor değil sürekli deneyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?