- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Senin askerin nerde gorev yapiodu canm?
Bende gidemicemistemiyo paşam kimseleri
Ben kontur alıcam şimdide ararım artık canım o geri aramayı denemedik meşkul olur sürekli diyor koğuşun numarası var acil birşey oldugunda burdan ara dedi askerim orayı arıyorum çağırıyorlar koğuştan
Safranbolu / KARABÜK canım bende istanbuldayım aramıza 6buçuk saat yol girdi ama olsun
nasılsınız kızlar? nezamandır bakmıyodum buraya alışabildiniz mi asker yarenliğine :)
Malesef ankesorlerin hepsi disardan aramaya acik degilleracik olanlarda var ama hangisinde beklerse ordan konusyrz bizde hep acik olmayanlar denk gelio henuz hic aramadim bende..
senin öyle bir durumun var bende ankesörlüler hariç hiç numara yok :) o arıyor meşgule veriyorum kapatıyo başında bekliyor hemen geri arıyorum açıyo ayyy ne tatlı ya :))) bazen aramıyınca başlıyorum sırayla beni aradığı noları aramaya bakıyorum hep meşgul diyorum demek devam ediyorlar aramaya sıra var :)))) çok yaramazız hiç rahat durmuyoruz :)))
Gunaydin herkeseee bende yeni katildim araniza kisa donem canakkale sözlümü bekliyorumm:) orada olan varmi acaba?
senin öyle bir durumun var bende ankesörlüler hariç hiç numara yok :) o arıyor meşgule veriyorum kapatıyo başında bekliyor hemen geri arıyorum açıyo ayyy ne tatlı ya :))) bazen aramıyınca başlıyorum sırayla beni aradığı noları aramaya bakıyorum hep meşgul diyorum demek devam ediyorlar aramaya sıra var :)))) çok yaramazız hiç rahat durmuyoruz :)))
5 ay ama yaa insallah hemencecik gecsinde kavusalim:)) bizim aramizda 12 saat malesef napalim artik yani basimda olana kadar 12 saatlik arayla idare etcem:) yemin torenleri hepsinin ayni gun mu oluyo simdi?
Kesinlikle yaramazlikta ustumuze yokk:)) biz askerde olsak burda onlari meraktan napardik bilemem
hoşgeldin canım..benimkide usta birliğini çanakkalede yapcak
offf off diyorum. düşünmek bile istemiyorum artık kafada kurar kurar sarardık adamlara :)
Benim askerim acemi usta hep canakkalede :) sevindim haberlesrz:)) jandarma olarak seninki?
Allahim dagina gore kar verio onlar yine iyi sabrediolar
Tatlim benimde tum gunumun nasil gectiini bilio ama hergun yine anlattiriyoHiç aklında kuşku uyandırıcak bir hareket yok olmazda canım evden işe işten eve şeklinde yaşıyorum bendiğer ufak işlerimdede annemle kardeşimle gidicem dedim o yüzden biliyor o konuda rahat
yok canım denizci benmki..sahil güvenlik..
Tatlim benimde tum gunumun nasil gectiini bilio ama hergun yine anlattiriyoayy cok sevimliler aslinda:))
günaydın kızlar Adacım usta birlikleri belli oldu izmir güzelyalı çıkmış sizden ne haber:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?