349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senin öyle bir durumun var bende ankesörlüler hariç hiç numara yok :) o arıyor meşgule veriyorum kapatıyo başında bekliyor hemen geri arıyorum açıyo ayyy ne tatlı ya :))) bazen aramıyınca başlıyorum sırayla beni aradığı noları aramaya bakıyorum hep meşgul diyorum demek devam ediyorlar aramaya sıra var :)))) çok yaramazız hiç rahat durmuyoruz :)))

Safranbolu / KARABÜK canım bende istanbuldayım aramıza 6buçuk saat yol girdi ama olsun

5 ay ama yaa insallah hemencecik gecsinde kavusalim:)) bizim aramizda 12 saat malesef napalim artik yani basimda olana kadar 12 saatlik arayla idare etcem:) yemin torenleri hepsinin ayni gun mu oluyo simdi?

Malesef ankesorlerin hepsi disardan aramaya acik degiller acik olanlarda var ama hangisinde beklerse ordan konusyrz bizde hep acik olmayanlar denk gelio henuz hic aramadim bende..

ewt bazıları aranmıyormuş herhalde ama ben aradığı her numaradan geri dönüş yaptım şimdiye kadar allaha şükür bir aksilik olmadı belkide buda bizim şansımızadadır.

Kesinlikle yaramazlikta ustumuze yokk:)) biz askerde olsak burda onlari meraktan napardik bilemem

Hehe çok yaramazız

5 ay ama yaa insallah hemencecik gecsinde kavusalim:)) bizim aramizda 12 saat malesef napalim artik yani basimda olana kadar 12 saatlik arayla idare etcem:) yemin torenleri hepsinin ayni gun mu oluyo simdi?

İnşallah canım hayır herkesin aynı değil bu cuma yemin töreni olanlar var bizim haftaya 4 ocak ben yemine gitmiycem yetişemiyorum otobüsle gidiceğim için nasipse evci çıkarırsa ailesi cumartesi gidip pazar dönücem bakalım gidemezlerse evci çıkmazsa günübirlik pazar gidip gelicem artık kısmet

Allahim dagina gore kar verio onlar yine iyi sabrediolar

Hiç aklında kuşku uyandırıcak bir hareket yok olmazda canım evden işe işten eve şeklinde yaşıyorum ben diğer ufak işlerimdede annemle kardeşimle gidicem dedim o yüzden biliyor o konuda rahat

Hiç aklında kuşku uyandırıcak bir hareket yok olmazda canım evden işe işten eve şeklinde yaşıyorum ben diğer ufak işlerimdede annemle kardeşimle gidicem dedim o yüzden biliyor o konuda rahat
Tatlim benimde tum gunumun nasil gectiini bilio ama hergun yine anlattiriyo ayy cok sevimliler aslinda:))

Tatlim benimde tum gunumun nasil gectiini bilio ama hergun yine anlattiriyo ayy cok sevimliler aslinda:))

İşte merak orda kendileri emin ellerde oluyor herhalde biz tehlikeler içinde sanki Allahım korusun hepimizi sanki ben sorunlar içinde yüzen biriyim sankin bir hayatım var benim çok özledim ben ya kavuşsak artık

günaydın kızlar Adacım usta birlikleri belli oldu izmir güzelyalı çıkmış sizden ne haber:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…