349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy çok güzel bi yer gözünaydın canım.. askeriyenin ortamı nasıl bilmiorum ama yer olarak çok güzel..

Negüzel yer canım gözünaydın izmiri çok severim daha gidip görmek nasip olmadı negüzel askerin sayesinde gidersin bol bol inşallah

ayyy benim aşkımda izmirde acemiliği bornovada yaptı ustasıda menemende olucak. :)

tşk ederim kızlar bende görmedim hiç İzmir'i hiç bakalım artık hafta sonları filan bol bol gezer artık bide bunun derdi başladı

tşk ederim kızlar bende görmedim hiç İzmir'i hiç bakalım artık hafta sonları filan bol bol gezer artık bide bunun derdi başladı

için rahat etsin diye söylüyorum haftasonu dediğimiz şey şöyle cumartesi zaten 12 e kadar eğitim var .Çarşı izni haftada bir gün kullanılabiliyor ya cumartesı ya pazar ama bu her haftasonu için geçerli değil her hafta izin kullanamıyorlar cumartesi de dediğim gibi 12e kadar eğitim olduğu için geriye 4 saat falan kalıyo 5 e kadar ıcerı gırmek zorunda..Bu durumda kımse cumrtesı ızxın almayı ıstemez gerıye bır pazar kalır her hafta olmayan pazar izni (cunku herkes aynuı anda cıkamaz o zaman asker kalmaz ) onda da sabahtan aksam 5 e kadar zaten kış dönemi canım ıcın rahat olsun

günaydın kızlar Adacım usta birlikleri belli oldu izmir güzelyalı çıkmış sizden ne haber:26:

Hayırlı olsun
347. Dönemdenim
İzmir güzelyalı harika bir yer ama tabi asker sonuçta harika olması bir şey değiştirmiyor için rahat olsun.
Sevgilim İstanbul da denizci her hafta sonu taksim mecidiyeköy geziyor ama nasıl geziyor bi ben bilirim
Elinde sürekli telefon benimle konuşuyor attığı her adımda

içim rahatladı doğrusu teşekkür ederim yaramazpisi otursun koğuşunda paşalar gibi

evet nereye giderse gitsin sonunda asker herşey kurallı,disiplinli onlarda bitirelimde ne olursa olsun derdindeler haklı olarak tşk ederim canım.

Allahım hepimize sabır versin. Yeniyim forumda diye tekrar yazıorm benimki de manisa'da sabah 10 gbi konustuk gece egitimleri vardı dün ilk defa 11 de dönebilmişler tabi bu sabah 5te kalktı yine. Günaydın Kocacımmm oldu ilk lafı. Şaştım kaldım. sana da günaydın Karıcımm dedim o zamn anladı . Ay yerim yaa çok sevdim ben bu hallerini.Aslan gibi kükreyen herifler gitti miniminnacık bebişler geldi onların yerine sanki

Kizlar bi sorunum var. Sabah facede geziniyodum, sevgilimin kardesi kapak fotosunu degistirmis. Benimkinin eski sevgilisi vardi bitane en az 4 sene once, onunla resmini koymuş. Benimki, o kiz, ve benimkinin kardesi.. Hemen kardesini aradim, uyuyodu. Kaldir onu dedim cok uzdun beni dedim.. O da kalkinca halledicem hemen hic aklima gelmedi dedi ve ozur diledi.. Tesekkur edip kapattim. Ama icimede kurt dusmedi degil, bu arada kiz evli.. Benimkiylede gorusmediklerini biliyorum, gercekten dalginliklami yapmis olabilir mi bunu ? Ve abisiyle beraber olduklari tek resimleri, acaba o yuzden mi koydu ? Cokta iyi anlasiriz kardesiyle , oz kardesim gibidir.

bizde dün konustuk benım kocam bı tane hedeflerini bir bir gerceklestırıyor bu das bıtıcek ghelıcek dedım(arkadaşlarının hıc bırı askere gıtmedı hatta okulu uzatanlar cok) diyor kı herlde hedefler hedefıme odaklanır yapar gecerim daha gelince de hedeflerim var dedi gülmeye başladı sonra da bebişler....diyor Allah nasip ederse döndüğünde düşünüyoruz bakalım kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin

iyi de senin aklına gelen diğer seçenek ne ne amaçla yapabilir ki ?Hem kız evlenmiş gitmiş kendi o resimde güzel çıkmışsa dalgınlkla onu secıp koymustur kötü düşünme

Kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum özür dilediyse ve düzelticekse bence üstüne gitme. ve kesinlikle tavsiyem bunu Asker'ine yansıtma. içi içini yer orda. Elinde sonunda patlıycağı kişi ya sen olursun ya da kardeşi. Zaten eminsin görüşmediklerine üstüne düşme derim...

Ya ben işe hep şu yönden bakıyorum. Çevremdeki kızların sevgilileri yada erkek arkadaşlarım daha hiç gitmediler askere. Hatta bi arkadasım var mayıstan beri askerde. Nişanlım ondan önce dönücek. Nolursa olsun ben kendimi şanslı görüorum. Hem ne kaldıki şurda Mayısın 25ine... Ayrıca dağıtım izni de 28inde başlıo. Zaman cok cabuk gecio ya... ( Böle böle biticek bu günler işte... )

bunu cidden dillendirme canım sevgılının kardesıne de sevgılıne zaten asla yansıtma özür dilemiş geçmiş sen yapman gerekeni yapıp uyarmışsın bunu unut bence

Bencede problem yapma tatlim ama facesinide kullanmasin kardesi ve dusunememistr kesin yinede simdi askerine hic belli etme ordaki psikolojileri cok farkli kafasinda kurar durur geldiinde bahsetmek istersen bahsedersin..

bunu cidden dillendirme canım sevgılının kardesıne de sevgılıne zaten asla yansıtma özür dilemiş geçmiş sen yapman gerekeni yapıp uyarmışsın bunu unut bence

Bende su an oyle yapiyorum ona bahsetmicem bu olaydan, zaten kapattik.. Ama canımı sıkmadı degil, sizle paylaşmak istedim.. Tesekkurler guzel yorumlariniz icimi rahatlattiniz iyice :))

Mayis 16 degilmi safak canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…