Mayis 16 degilmi safak canim yaa
Sok oldum su an(( inanamiyorum nerde oluyo canim bu
bende sok oldumnerde olmuş bu olay aman Allahım yardımcıları ol...
Allahim esirgesin askerlerimizi... Yanlarinda olalim hem dualarimizla hemde sevgimizle konusmalarimizla insallah..Narlıdere'de olmuş olay..
Dağıtımda izin kullanıcak benimki. Kıbrıs usta birliği. Oraya gittiğinde izin kullanamıycak. Kullanırsa da Kıbrıs içinden çıkamycak diye böle bişey yaptı.
Narlıdere'de olmuş olay..
Hayrlisi olsun 16 26 bisy yok arada bak simdiden gitti 2 haftamiz:) (tabi nasil gecti biz bilirizde:))) olsun napalim telkinleri birakmayalim elden:)
ne olmuş ya ben kaçırdım ne olayı banada anlatınnnn çok merak ettim
Gitmeden önce benim için günlük tutar mısın demişti bana. Bende hergün onunla konusur gibi yazıyorum günlüğe 100 sayfalık bi defterdi şimdiden yarısına geldim nerdeyse. 2 hafta hiç 2 hafta gibi geçmedi yani :) ama sabır. Herşeyin başı sabır :)
Bilme bence boşver.. Böyle şeyleri dillendirmeyelim gerçekten...
Canim yaa bende sizlere tavsiye etcektim bende istemeye geldikleri gunden beri ajanda ayarladim hergun yaziorum duygularimi:) hele askere gonderince abarttim iyice her saniyeyi anlatr oldum:))) cok guzel oluyo o sekilde cokta mutlu oluyrm yazdikca:)
ne olmuş ya ben kaçırdım ne olayı banada anlatınnnn çok merak ettim
vallahi ölürüm meraktan :)) ya şöle bir durum var benim erkek aradaşım bornovada yapıyor acemiliğini ve bornova ilk kez bu sene acemi asker almış. eğer bornovadaki yer açılmasaymış narlıdereye gidiceklermiş 360 kişi. ve narlıdere hakkında hiç iyi şeyler duymadık. lütfen bende bilmek istiyorum yaaaaa(
gideli daha iki hafta olmuş, sanki iki ay olmuş gibigünler ne yavaş geçiyor. sizde mi böyle hissediyorsunuz yoksa bende mi problem var:44: durup durup" nasıl iki hafta olur ya o gideli daha çok oldu "diyorum. sanırım kafayı yedim
Uyanışımdan itibaren yediğim yemeğe aldığım nefese kadar herşeyi yazıyorum bende :) O defterleri 2 yıl sonra okudugumuz zamanı hayal edebiliyo musun :) Harika olucaak :1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?