349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dağıtımda izin kullanıcak benimki. Kıbrıs usta birliği. Oraya gittiğinde izin kullanamıycak. Kullanırsa da Kıbrıs içinden çıkamycak diye böle bişey yaptı.

Hayrlisi olsun 16 26 bisy yok arada bak simdiden gitti 2 haftamiz:) (tabi nasil gecti biz bilirizde:))) olsun napalim telkinleri birakmayalim elden:)

benimkide yemekhanede görevli cok rahat oluyolar yemekhanede görevli olanlar ama sonucta asker askerdır özlem ve hasret ınsanı mahvediyor

Hayrlisi olsun 16 26 bisy yok arada bak simdiden gitti 2 haftamiz:) (tabi nasil gecti biz bilirizde:))) olsun napalim telkinleri birakmayalim elden:)

Gitmeden önce benim için günlük tutar mısın demişti bana. Bende hergün onunla konusur gibi yazıyorum günlüğe 100 sayfalık bi defterdi şimdiden yarısına geldim nerdeyse. 2 hafta hiç 2 hafta gibi geçmedi yani :) ama sabır. Herşeyin başı sabır :)

Canim yaa bende sizlere tavsiye etcektim bende istemeye geldikleri gunden beri ajanda ayarladim hergun yaziorum duygularimi:) hele askere gonderince abarttim iyice her saniyeyi anlatr oldum:))) cok guzel oluyo o sekilde cokta mutlu oluyrm yazdikca:)

Bilme bence boşver.. Böyle şeyleri dillendirmeyelim gerçekten...

vallahi ölürüm meraktan :)) ya şöle bir durum var benim erkek aradaşım bornovada yapıyor acemiliğini ve bornova ilk kez bu sene acemi asker almış. eğer bornovadaki yer açılmasaymış narlıdereye gidiceklermiş 360 kişi. ve narlıdere hakkında hiç iyi şeyler duymadık. lütfen bende bilmek istiyorum yaaaaa (

Canim yaa bende sizlere tavsiye etcektim bende istemeye geldikleri gunden beri ajanda ayarladim hergun yaziorum duygularimi:) hele askere gonderince abarttim iyice her saniyeyi anlatr oldum:))) cok guzel oluyo o sekilde cokta mutlu oluyrm yazdikca:)

Uyanışımdan itibaren yediğim yemeğe aldığım nefese kadar herşeyi yazıyorum bende :) O defterleri 2 yıl sonra okudugumuz zamanı hayal edebiliyo musun :) Harika olucaak :1

ne olmuş ya ben kaçırdım ne olayı banada anlatınnnn çok merak ettim

narlıdere bi asker intihar etmiş scıentıst ın erkk arkıda haberlerde cıkar ısım falan vermezlerse dıye merak etme dıye arayıp soylemıs scıentıstın bunu anlatmasının sebebı orda bazı durumlar yasanıyor canları sıkkn olabılıyor ve telfn acmak ıstemeyebılırler bunu yansıtmamak ıcın canınınızı sıkmayına ramdı etmedı dıye trıp atmayın dıyo cnm

Bi Askerimiz intihar etmiş..

gideli daha iki hafta olmuş, sanki iki ay olmuş gibi günler ne yavaş geçiyor. sizde mi böyle hissediyorsunuz yoksa bende mi problem var:44: durup durup" nasıl iki hafta olur ya o gideli daha çok oldu "diyorum. sanırım kafayı yedim

Annem dün söyledi bak 2 hafta oldu bile nasıl geçti gördün mü diye. bi dakka ya daha fazla olmadı mı gideli oldum... 2 haftadan fazla geçmiş olmalıydı ama sadece iki hafta olmuş

neyse kzılar bunları dusunmeyın o askerı Allah affetsın belkı daha oncede sorunları vardı tamamen orayla ılgılı degıldır sadece son nokta olmustur Allaha bın sukur askerlerımızın burada onları coks even eslerı sevgılılerı aılelerı var hep destekcısıyız onların meseleyı bu boyutta degerlndırmeyı bırakın ıntıhr uc bı nokta belkı ama canını sıkıcak kucuk seyler elbette oluyor burada yonetıcı, iş güç sahibi olup, altında arabsı yannda sevdıgıyle gezen adam emır altına gırıyor canı sıkılır elbette bu yuzden ne olursa olsuuun kızmak trıp atmak kusmek kotu ses tonuyla konusmak yok

Uyanışımdan itibaren yediğim yemeğe aldığım nefese kadar herşeyi yazıyorum bende :) O defterleri 2 yıl sonra okudugumuz zamanı hayal edebiliyo musun :) Harika olucaak :1

Aynen oyle hem karamsarliklarimida yazarken bi anda mutluluga ceviryrm onunla konusuyo gibi sonra hep o aradiinda olumlu oluyrm:)) biz henuz nisanda yapmadk gelir gelmez artik okuturum nisanda hediye ederim belki ajandayi benimki kisa donem canim mayista gelicek insallah seninki nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…