narlıdere bi asker intihar etmiş scıentıst ın erkk arkıda haberlerde cıkar ısım falan vermezlerse dıye merak etme dıye arayıp soylemıs scıentıstın bunu anlatmasının sebebı orda bazı durumlar yasanıyor canları sıkkn olabılıyor ve telfn acmak ıstemeyebılırler bunu yansıtmamak ıcın canınınızı sıkmayına ramdı etmedı dıye trıp atmayın dıyo cnm
Bi Askerimiz intihar etmiş..
e buda benden gelsin o zamn
Tarkan Inci Tanem(Sabret) - YouTube
inanmıyorum ya çok üzüldüm. insanı intihara ne sürükler ki...acaba neler yaşıyorlar. eşim geçen revire gitti, hap verdiler. içtimi diye ağzını kontrol etmişler. hergün 1 tane hap veriyorlarmış.
Vee dağıtım izni için gün sayan hanımlar. sizde benim gibi o güne odaklayın ruh ikizlerinizi. Yemiyorum içmiyorum hatta sigarayı bile azalttım minik minik süprizler hazırlıyorum onun için. yeterki mutlu olsun... Bak aşkım çok az kaldı kollarımdasın ... gün sonra. Onu düşün bizi düşün.. Seneye bugun öpücüklerimle uyandırıcam seni vs vs...
Oyyy super oldu buda simdi:) anilar yaa hic aklimizdan cikmiolarkiii...
Annem dün söyledi bak 2 hafta oldu bile nasıl geçti gördün mü diye. bi dakka ya daha fazla olmadı mı gideli oldum... 2 haftadan fazla geçmiş olmalıydıama sadece iki hafta olmuş
bende mektup yazıyorum cok anlamı saırane bısıona verıcem bulustugumzda yemn torenınde sonra tabı yemın torenınde evcı ıznımz var ozel planlarım var ona daır kocacım alısık zaten surprızlerıme
Geçici bu ayrılık.. bir rüya farzet sonunda zafer hepimizin :))
gideli daha iki hafta olmuş, sanki iki ay olmuş gibigünler ne yavaş geçiyor. sizde mi böyle hissediyorsunuz yoksa bende mi problem var:44: durup durup" nasıl iki hafta olur ya o gideli daha çok oldu "diyorum. sanırım kafayı yedim
Aynen oyle hem karamsarliklarimida yazarken bi anda mutluluga ceviryrm onunla konusuyo gibi sonra hep o aradiinda olumlu oluyrm:)) biz henuz nisanda yapmadk gelir gelmez artik okuturum nisanda hediye ederim belki ajandayibenimki kisa donem canim mayista gelicek insallah seninki nerde?
O yüzden canı sıkılan buraya yazsın kim iyiysede o motive etsin askerlere patlamak yok ...
e buda benden gelsin o zamn
Tarkan Inci Tanem(Sabret) - YouTube
Bu şarkı benim şarkım off kötü oldum gene
bende mektup yazıyorum cok anlamı saırane bısıona verıcem bulustugumzda yemn torenınde sonra tabı yemın torenınde evcı ıznımz var ozel planlarım var ona daır kocacım alısık zaten surprızlerıme
ya şarkının slow olmasına bakma. bence ekstra motive edici bi şarkı...
bizde evci çıkartıcaz eşimi. daha bebişten çıkıp bir şey alamadımzaten bizim ufaklık o gece kesin uyumaz, babasıyla beni yalnız bırakmaz özel günler sağolsun kızıma malum oluyor uykusu kaçıyor eşimde sürekli kızımızı sorup duruyor, beraber sabahlarlar artık
Kısa dönem benimki de Manisa'da şu anda. Usta birliği Kıbrıs. He bi de elin yatkınsa eger bere ör mutlaka 2 tane ördüm ben askeri yeşil. Bayılıyo benim yaptığım şeyleri kullanmaya. Hem ordayken sürekli anımsatıcak bişey olur yanlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?