349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inanmıyorum ya çok üzüldüm. insanı intihara ne sürükler ki...acaba neler yaşıyorlar. eşim geçen revire gitti, hap verdiler. içtimi diye ağzını kontrol etmişler. hergün 1 tane hap veriyorlarmış.

Vee dağıtım izni için gün sayan hanımlar. sizde benim gibi o güne odaklayın ruh ikizlerinizi. Yemiyorum içmiyorum hatta sigarayı bile azalttım minik minik süprizler hazırlıyorum onun için. yeterki mutlu olsun... Bak aşkım çok az kaldı kollarımdasın ... gün sonra. Onu düşün bizi düşün.. Seneye bugun öpücüklerimle uyandırıcam seni vs vs...

O yüzden canı sıkılan buraya yazsın kim iyiysede o motive etsin askerlere patlamak yok ...

bende mektup yazıyorum cok anlamı saırane bısı ona verıcem bulustugumzda yemn torenınde sonra tabı yemın torenınde evcı ıznımz var ozel planlarım var ona daır kocacım alısık zaten surprızlerıme

Annem dün söyledi bak 2 hafta oldu bile nasıl geçti gördün mü diye. bi dakka ya daha fazla olmadı mı gideli oldum... 2 haftadan fazla geçmiş olmalıydı ama sadece iki hafta olmuş

Gecicek kizlar gecicek insallah onemli olan nasil gecrdiimiz o gunleri bekleme gunlerini nasil yaninda olduumuz vs vs unutmyalim onlarda bizim sevgimizden guc aliolar hic olmadiindan fazlasini gostermeliyiz onlara bu aylarda

Oy oyy :) bende bissürü hoşuna gidecek şey aldım :) bi tanesini söyledim sadece çıldırdıı :)

ayyy sorma ya çok zor geçiyor kendimi oyalamk için her yolu deniyorum. uykuya verdim kendimi geceler bari çabuk geçsin diye :))) onsuz herşey anlamsız. yanına gidincede su gibi akıp geçer şu zaman hıh.

Kısa dönem benimki de Manisa'da şu anda. Usta birliği Kıbrıs. He bi de elin yatkınsa eger bere ör mutlaka 2 tane ördüm ben askeri yeşil. Bayılıyo benim yaptığım şeyleri kullanmaya. Hem ordayken sürekli anımsatıcak bişey olur yanlarında

bizde evci çıkartıcaz eşimi. daha bebişten çıkıp bir şey alamadım zaten bizim ufaklık o gece kesin uyumaz, babasıyla beni yalnız bırakmaz özel günler sağolsun kızıma malum oluyor uykusu kaçıyor eşimde sürekli kızımızı sorup duruyor, beraber sabahlarlar artık

bizde bebiş yok koca bebişler var kayınvalıdemlerle falan beraber olucaz ama gece benım kimselere bırakmam

Benim pasam yesil gormek istemycem geldiimde haberin olsun diyodu en son:)) bide ben yemn torenine gidemiycem ki atki kargolayabilirim aslinda izne cikcak sonucta bende suprizler hazrlamaya baslayim:) girdirmelerinde sorun olurmu acabaki?

Bugün çok üzüldüm buhaberlere ben Allahım sen sabır ver askerlerimize koru bizim işyerinde çalışan arkadaşımız hakkaride görev yapıyor orda bir arkadaşı bugün mayına basmış ölmüş sesi titriyormuş arkadaşımızın anlatırken nasıl bir acı korku yarabbim çok kötü olduk Allahım sen koru yardımcıları ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…