bizde bebiş yokkoca bebişler var kayınvalıdemlerle falan beraber olucaz ama gece benım kimselere bırakmam
Benim pasam yesil gormek istemycem geldiimde haberin olsun diyodu en son:)) bide ben yemn torenine gidemiycem ki atki kargolayabilirim aslinda izne cikcak sonucta bende suprizler hazrlamaya baslayim:) girdirmelerinde sorun olurmu acabaki?
bizde de gündüz kayınvalidemler, gece bebişişimiz iş
bebiş emiyor mu sat o gece onu babaanneyegündüz gidersin eşinde hasretini tontişiylee
kızlar ya kötü şeyler konusmayalım nolur kötü düşümeye kodlamnıyor o zaman beyin
bebiş emiyor mu sat o gece onu babaanneyegündüz gidersin eşinde hasretini tontişiylee
kızlar ya kötü şeyler konusmayalım nolur kötü düşümeye kodlamnıyor o zaman beyin
Evli olan aekadaslar icin ayri kalmak dahada ozlem dolu sanyrmki:) Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..
evet emiyorhem de bu aralar saat başı uyanıyor normalde 1 kez uyanırdı. diş çıkartacak, çok huysuz daha bir yaşında kuzum. evinden ayrılalı uyku düzeni de değişti.
o gün bol bol yürütürüm, akşam yorgunluktan hemen uyusun
evet..bazı zamanlar beni günaydın demeden karnım acıktı hadi kahvaltı yapmıycak mıyız diye uyandırmasını bile özledim inan
Ne guzel masaallh bizde o gunlerin ozlemiyle zaten gun sayiyrz boyle sevgilisini burda birakmakda zor aslinda boyle oluncada kim istedi dunurcumu geldi ne oldu ne bitti meraktan catlioevet..bazı zamanlar beni günaydın demeden karnım acıktı hadi kahvaltı yapmıycak mıyız diye uyandırmasını bile özledim inan
Ne guzel masaallh bizde o gunlerin ozlemiyle zaten gun sayiyrz boyle sevgilisini burda birakmakda zor aslinda boyle oluncada kim istedi dunurcumu geldi ne oldu ne bitti meraktan catlio(
Ne guzel masaallh bizde o gunlerin ozlemiyle zaten gun sayiyrz boyle sevgilisini burda birakmakda zor aslinda boyle oluncada kim istedi dunurcumu geldi ne oldu ne bitti meraktan catlio(
zaten eşim bu yuzden evlendi gitmeden...Bunları oda dert ederdi yoksa sartları olgunlastırıp evlendık INS sızde gelınce evlenırsınız hemen ne guzel ıste hazırlk yapın gelın olmak kadr guzel duygu mu var o ozel gune hazırlanaın bunu dusunerek motıve olun tabı oncesınde yemın torenıne ya da gormeye gıdıcekler bunu dusunsun...
kızlar konuyla alakasız olucam simdi ama birsey sormak istiyorum özellikle evli olan ve mutfakla ilgili arkadaslarımm :) simdi ceyiz hazırlıyorum çelik tencere seti mi teflon mu seramik mi yoksa hepsinden mi ? bide düdüklü tencere çok önemli mi yani 600 lira olan da var 200 lira olanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?