349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim pasam yesil gormek istemycem geldiimde haberin olsun diyodu en son:)) bide ben yemn torenine gidemiycem ki atki kargolayabilirim aslinda izne cikcak sonucta bende suprizler hazrlamaya baslayim:) girdirmelerinde sorun olurmu acabaki?

usta birliğinde nöbet tutucaklar bere kullanabilirler ama atkı olayını bilmiorum yaa

bebiş emiyor mu sat o gece onu babaanneye gündüz gidersin eşinde hasretini tontişiylee

evet emiyor hem de bu aralar saat başı uyanıyor normalde 1 kez uyanırdı. diş çıkartacak, çok huysuz daha bir yaşında kuzum. evinden ayrılalı uyku düzeni de değişti.
o gün bol bol yürütürüm, akşam yorgunluktan hemen uyusun

yürüt yürüt yazık kıyamam çocugaa noluyooo bugün niye fazla spor yaptırıyo bunlar bana dicek

evet..bazı zamanlar beni günaydın demeden karnım acıktı hadi kahvaltı yapmıycak mıyız diye uyandırmasını bile özledim inan

düşündüm de...ben de eşimin sabah pijamalarını sağa sola fırlatıp çıkartmasını özlemişim ne dağınıksın diye kızardım. dağıtsa da toplasam gene

evet..bazı zamanlar beni günaydın demeden karnım acıktı hadi kahvaltı yapmıycak mıyız diye uyandırmasını bile özledim inan
Ne guzel masaallh bizde o gunlerin ozlemiyle zaten gun sayiyrz boyle sevgilisini burda birakmakda zor aslinda boyle oluncada kim istedi dunurcumu geldi ne oldu ne bitti meraktan catlio(

kızlaarrr bende çok özleedimmmm inaın ne çalışasım var ne dısarı çıkasım ne de baska birsey sadece gözlerimi kapatım hadi geçsin artık diyorum hadi bitsin artıkk....
bide askeriyenin telefonları çalışmıyordu 1 haftadır doğru düzgün konusamadık insan çok stres oluyor.. ben böyle diyince herkes daha dur daha 2 hafta oldu aylar var diyorlar daha çok çıldırıyorum...

haftaya görücem insallah yemin töreninde bana moral veren tek sey o simdilik...

yerim ben onu bidaha aradı şimdi bak bugünde bitiyo az kaldı kavuşmamıza diyoooo kızlar kusuruma bakmayın çoşkumu maruz görün içim içime sığmıyor vallahi utanmasan kalkıp göbek atıcak şirkette keşke aynada kendimi görebilsem konuşurken kendimden geçiyorum resmen :))))

Ne guzel masaallh bizde o gunlerin ozlemiyle zaten gun sayiyrz boyle sevgilisini burda birakmakda zor aslinda boyle oluncada kim istedi dunurcumu geldi ne oldu ne bitti meraktan catlio(

bekarlık günleri de ayrı güzel. şimdi seni nasıl merak ediyordur, kıskanıyordur. baksan dünürcümü geldi diye merak ediyormuş. bizi alan almışkıskançlık ne gezer

zaten eşim bu yuzden evlendi gitmeden...Bunları oda dert ederdi yoksa sartları olgunlastırıp evlendık INS sızde gelınce evlenırsınız hemen ne guzel ıste hazırlk yapın gelın olmak kadr guzel duygu mu var o ozel gune hazırlanaın bunu dusunerek motıve olun tabı oncesınde yemın torenıne ya da gormeye gıdıcekler bunu dusunsun...

evliler öyle sürpriz mürpriz bizim ahlakımızı bozmaya utanmıyor musunuz
evli olmanında farklı güzelliği var bekar olmanında evet şimdi bool bool kıskandırıcak imkanlar oluyor kısmet,görücü diye

onu düşün bunu düşün şunu düşün :))) biz onlardan daha vahim bi durumda mıyız sanki?

kızlar konuyla alakasız olucam simdi ama birsey sormak istiyorum özellikle evli olan ve mutfakla ilgili arkadaslarımm :) simdi ceyiz hazırlıyorum çelik tencere seti mi teflon mu seramik mi yoksa hepsinden mi ? bide düdüklü tencere çok önemli mi yani 600 lira olan da var 200 lira olanda var

bende cevap istiyorum bu sorularadüdüklü tencerenin işlevi acayip önemli ama canım ne kadar kötü yemek yaparsan yap iyi bir düdüklü tenceren varsa baklagilleri en azından kötü yapmana imkan yok en kötü oradan kurtarırsın
evli olanlardan ünide okuyup evlenen var mı, ya da sınava hazırlanıp evli olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…