349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım evli değilim nişanlıyım ama az kaldığı için hızla hazırlık yapıyorum bence çelik tencere takımı al 3 parça falanda tava alırsın ilk aşamada işini görür seramik biraz lükse kaçar bence onuda sonradan eklersin. ben yeni aldım tencere takımımı içinde düdüklüsüde var emsandan 22 parça çok güzel bir çatal bıçak takımıda hediyesiydi 97 parça :)940 tl ödedim

evet bencede ama ben çok kararsız kaldım simdi çelik tencere seti alacağım sonra seramik tavayla tencere seti alacağım birde teflon tabi olmazsa olmaz ama böyle olunca nerdeyse 1 - 2 000 tl tencereye tavaya gidiyor olacak :)))) en kullanıslısı hangisidir acaba ben çelik pek sevemiyorum çok yapısıyor sanki

Canım ben çelikte yapılan yemeklerin tadını çok seviyorum daha güzel oluyor sanki çelik tencere setini al pilavda karnıyarık içinde birtane teflon tencere al ben öyle yapıcam 3lü teflon tavalardan alıcam birde seramik kullanmadım birtane denemelik alırım düdüklü alıcam kullananlar çok memnun fissleri öneriyorlar ama tefalden şaşmam herhalde

Canım hepsini set halinde alırsan bırak parasını mutfagında koyacak yer bulamazsın boşuna doldurma dolaplarını sonradan ihtiyacın oldukça alırsın bazırlarınıda

Canım hepsini set halinde alırsan bırak parasını mutfagında koyacak yer bulamazsın boşuna doldurma dolaplarını sonradan ihtiyacın oldukça alırsın bazırlarınıda

aynennn öyle tatlım katılıyorum kesinlikleeeee öyle yapayım yoksa tencere içerisinde kalırım : ))
aslında bide döküm tencereler var onlarda aklımı çelmiyor değil haniii : )))

aynennn öyle tatlım katılıyorum kesinlikleeeee öyle yapayım yoksa tencere içerisinde kalırım : ))
aslında bide döküm tencereler var onlarda aklımı çelmiyor değil haniii : )))

Canım seramik hakkında bir bilgi veremiycem ama kullananlar iyi diyorlar daha az yağ tüketiliyormuş falan ama bilemem tabi.Benim önerim az ve öz olsun çelikten ve teflondan şaşma iyilerinden al az al iki kişi nekadar yemek pişebilirki düdüklüde al ama bulunsun gerekliymiş dökümler hoşuma gitmiyor onlarıda bilemiycem herşeyden önce içine sinen olsun tatlım

Meraktan meraktan elinde olsa 5 vakit ariycak yaa bakalim kismet hemen insallah nisan yapicaz gelince:) elbiselerimi hazrlayim bende diyrm hepsi ayri bi heycan gercekten yaa:)) imsallah hayrlisiyla atlatalim

utanmıyorumm hem niye kötü anlıyorsun da sürprizi beraber anılarımızı konusmak zaman gecırmeyı kastetmiştim

diğer sorulara gelince çelik tencere sart almalısınız teflon kesınlkle lazım pılav vs ıcın ...seramık hıc kullanmadım pek eksıklıgını hıssetmedım dudukluye gelınce tencere set alınca ıcınde mutlaka oluyor duduklusu oda her ısı goruyor ben genelde agır et yemeklerınde ya da acelemın oldugu zaman tavuk pısrrken bıle atıyorum 15 dk dudukluye sonra fırına :) mutlaka olmalı duduklu ...

Ayrıca cat kapı gelen mısafıre de cok ıyı

kızlar bende şu tefalın actifry sine takıldım gözlerimle gördüm kadın ufacık kaşıkla yağ koyup paates kızarttı uzun zamandır kullanıyormuş pişirmediğim yemek yok diyo tavuk atıyomuş içine pilav yapıyomuş helva bile kavuruyorum dedi. :))) şok oldum yağdan çok tasarruf ediyomuş kampanyasını kovalıyorum alıcam muhakkak.

bende emsana bakıyorum simdi döküm tencereleride var çok hos çeliklerde çok hosuma gidiyor evet haklısın seramik tencereyi en sona bırakacağım sanırım emsanın düdüklüleri güzel mi canım ? bide emaye kaplama diyorlar onlar çelik oluyor değil mi

Canım onuda öneren çok var ama ben fazlalık görüyorum fritözleri ya kabullenemedim normal tencerede kızartıcam patateslerimi diğer şeyler için tencerem olucak zaten oda kocaman birşey kalabalık sevmiyorum sokamam mutfaga ama sen al kalmasın içinde canımcım

evet evet çelik şart zaten ben basta alamayacaktım fakat annem olurmu öyle şey dedi pilavla karnıyarık dediğin gibi teflonda hallolur ama çorbasıymış yemeğiymiş çelik şart :) dökümlerin hem tipi hoşuma gidiyor hemde daha lezzetli diyorlar ama bilemedim bide çok ağarlar

benımkı karaca memnunum ama hisar ve korkmazı cok onerırım korkmaz dugun hedıyesı gelmstı bıkac tane cvok memnunum...

beyaz esya konsunda fırın profılo dan asla samayın mukemml yapıyor hatta genel olark profılo alabılrsınız..Tabı ımkan avrsa sıemens...

nevresimler saten olmasın cok gereksız kalıyor kosede

halıları ozellkle mutfak ve otrma odası acık renk almayın

mobılya konsuunda yatak odasında devasa aynası olan bı dolap secmeyın yoksa sılmek ıcın ugrasırsınız sureklı orta sehpada cok alcak olmasın gelen tum bebısler ustune cıkıyor cızıyor

aklıma ilk gelenler sımdılk bunlar esyalarınız ve evınız ne akdr devasa olursa o kadr basınıza ıs alırsınız herseyde ölçülü olmakta yarar var

ayrıca tutacagınız ev eskıde olsa ıcı tadılatlı olsun basınız cok agrır dolabıydı lavabosydu ısıtmasıydı derken

Canım o ağır şeyleri nasıl kaldırcan yazık elciklerine iki kişilik küçüçük aile olucaz Allah nasip ederse fazladan alma hiçbirşey tatlım onun lezzetini çelikte teflondada alırsın sen yapıcaksın sonuçta o bir araç

Çeyiz konularııı da açılmışşşş Benim bi çöpüm bile yok
Annem arada bişeyler alıyo, ben hemen açıp kullanıyorum Ümitsiz vaka
olarak gördüğüm için kendimi boşa yer kaplamasınlar

valla henüz hiç kullanmadım ama annemle berabeer aldık o beğendi zaten tencerelerimi bende renkleri ve şekillerini beğendim. güzel çıkıcak gibime geliyor. şu klipsolumu ne diyorlar ya ondan benimki

çalışan bir eş olacağımdan vakit çok öenmi bir kavram olucak benim :) birçoğumuz gibi ondan dolayı istiyorum içime sindi çok doldurmıycam mutfağımı zaten onuda koyuveririm bir kenara diye düşüüyorum ama bakalım müstakbel eşim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…