kızlar konuyla alakasız olucam simdi ama birsey sormak istiyorum özellikle evli olan ve mutfakla ilgili arkadaslarımm :) simdi ceyiz hazırlıyorum çelik tencere seti mi teflon mu seramik mi yoksa hepsinden mi ? bide düdüklü tencere çok önemli mi yani 600 lira olan da var 200 lira olanda var
bende cevap istiyorum bu sorularadüdüklü tencerenin işlevi acayip önemli ama canım ne kadar kötü yemek yaparsan yap iyi bir düdüklü tenceren varsa baklagilleri en azından kötü yapmana imkan yok en kötü oradan kurtarırsın
evli olanlardan ünide okuyup evlenen var mı, ya da sınava hazırlanıp evli olan?
kızlar konuyla alakasız olucam simdi ama birsey sormak istiyorum özellikle evli olan ve mutfakla ilgili arkadaslarımm :) simdi ceyiz hazırlıyorum çelik tencere seti mi teflon mu seramik mi yoksa hepsinden mi ? bide düdüklü tencere çok önemli mi yani 600 lira olan da var 200 lira olanda var
evet bencede ama ben çok kararsız kaldım simdi çelik tencere seti alacağım sonra seramik tavayla tencere seti alacağım birde teflon tabi olmazsa olmaz ama böyle olunca nerdeyse 1 - 2 000 tl tencereye tavaya gidiyor olacak :)))) en kullanıslısı hangisidir acaba ben çelik pek sevemiyorum çok yapısıyor sanki
Canım hepsini set halinde alırsan bırak parasını mutfagında koyacak yer bulamazsın boşuna doldurma dolaplarını sonradan ihtiyacın oldukça alırsın bazırlarınıda
aynennn öyle tatlım katılıyorum kesinlikleeeee öyle yapayım yoksa tencere içerisinde kalırım : ))
aslında bide döküm tencereler var onlarda aklımı çelmiyor değil haniii : )))
zaten eşim bu yuzden evlendi gitmeden...Bunları oda dert ederdi yoksa sartları olgunlastırıp evlendık INS sızde gelınce evlenırsınız hemen ne guzel ıste hazırlk yapın gelın olmak kadr guzel duygu mu var o ozel gune hazırlanaın bunu dusunerek motıve olun tabı oncesınde yemın torenıne ya da gormeye gıdıcekler bunu dusunsun...
canım evli değilim nişanlıyım ama az kaldığı için hızla hazırlık yapıyorum bence çelik tencere takımı al 3 parça falanda tava alırsın ilk aşamada işini görür seramik biraz lükse kaçar bence onuda sonradan eklersin. ben yeni aldım tencere takımımı içinde düdüklüsüde var emsandan 22 parça çok güzel bir çatal bıçak takımıda hediyesiydi 97 parça :)940 tl ödedim
kızlar bende şu tefalın actifry sine takıldım gözlerimle gördüm kadın ufacık kaşıkla yağ koyup paates kızarttı uzun zamandır kullanıyormuş pişirmediğim yemek yok diyo tavuk atıyomuş içine pilav yapıyomuş helva bile kavuruyorum dedi. :))) şok oldum yağdan çok tasarruf ediyomuş kampanyasını kovalıyorum alıcam muhakkak.
Canım seramik hakkında bir bilgi veremiycem ama kullananlar iyi diyorlar daha az yağ tüketiliyormuş falan ama bilemem tabi.Benim önerim az ve öz olsun çelikten ve teflondan şaşma iyilerinden al az al iki kişi nekadar yemek pişebilirki düdüklüde al ama bulunsun gerekliymiş dökümler hoşuma gitmiyor onlarıda bilemiycem herşeyden önce içine sinen olsun tatlım
evet evet çelik şart zaten ben basta alamayacaktım fakat annem olurmu öyle şey dedi pilavla karnıyarık dediğin gibi teflonda hallolur ama çorbasıymış yemeğiymiş çelik şart :) dökümlerin hem tipi hoşuma gidiyor hemde daha lezzetli diyorlar ama bilemedim bide çok ağarlar
kizlar 15.günde bitiyor seviniyorum :)
bende emsana bakıyorum simdi döküm tencereleride var çok hos çeliklerde çok hosuma gidiyor evet haklısın seramik tencereyi en sona bırakacağım sanırım emsanın düdüklüleri güzel mi canım ? bide emaye kaplama diyorlar onlar çelik oluyor değil mi
Canım onuda öneren çok var ama ben fazlalık görüyorum fritözleri ya kabullenemedim normal tencerede kızartıcam patateslerimidiğer şeyler için tencerem olucak zaten oda kocaman birşey kalabalık sevmiyorum sokamam mutfaga ama sen al kalmasın içinde canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?