349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte tecrübe :)))) çok saol canım güzel bir paylaşım oldu

Canım benim sen al çok öneren var tatlım gerekli birşey inan bende takıntı var kalabalık eşyalardan bunalıyorum fazladan sokmak istemedigimden ama fikrim değişir sonradan bilemem

çok özledim ben sevgilimi çookk.
çok yalnız hissetmeye başladım kendimi sürekli ağlıyorum işlerim sürekli ters gidiyo insanlarla tartışıyorum agrasif ters bi insan oldum.
ama içim yanıyo başlarda iyiydim bu kadar dert etmiyodum ama şimdi çok kötüyüm o aylar nasıl geçecek nasıl bitecek şimdi bile akıyo gözümden yaşlar. kokusunu bakışını gülüşünü özledim aşkımın. çok zor çoookk

Annem kullaniyo canim cok memnunuz valla pisirmedigimiz sey yok:) 3 yila yakin belki daha fazla cok memnunuz

geçer geçecek tatlım şu an alışma sürecindesin kimine göre bu süreç uzayabilir..Bu kişililkle de alakalı...Yalnızlığı sevmiyor musun ya da arkdşlarınla birşeyler yapmayı..Birşeyler yapmayı dene dinleme kendini o zaman zaten geçmiyor bak biz burada güzel seyler konsuuyoruz sonra aksama akdr calısıyoruz evde oturanımzıda var onlarda ders calısıyor ya da hazırlk yapıyo :) aksamalrı da lehıme cevırdım ben spor yapıyorum kursa baslıcm yakında haftasonları gezme planalrı yapıyorum aılemın yanına gıtme yanı kendımle bas basa bırakmıyorum kendımı sende dene

merhabalar asker yarenleri nasılsınız :)
valla uzun zamandır yoğunum nete girme vaktim hiç olmuyo sizi merak ediyorum fakat uğrayamadım
benim benim havacı aşk'erimmm izmir güzelyalıya düştü usta birliği ((
ya hiç istemiyodum ya hayırlısı çok sinirli antipatik bi insan oldum habire sinirimi herkesden çıkardım
sevgilimiii çoook özledim yemin törenine gidicem 11 ocakta az kaldıı aazzzzz

whuhuhuhuhuhhuhuu benimkide oraya gidiyor hayırlı olsun

kafayı başka konuları yoğunlaştırmak lazım tatlım haklısın. yoksa zehir edecem kendime bu 5 ayı

Cok kotu bisey yaptim ya kizil saclarimi sariya cevirmek istedim tekrar, gittim palette rofle seti aldim toz acicili , su an boyadim dusa girdim ciktiim vee sacim sari turuncu arasi gulsem mii aglasam mii

Cok kotu bisey yaptim ya kizil saclarimi sariya cevirmek istedim tekrar, gittim palette rofle seti aldim toz acicili , su an boyadim dusa girdim ciktiim vee sacim sari turuncu arasi gulsem mii aglasam mii

bende sarıdan kızıla geccem korktum sımdı profesynl ellere gıtmek gerek normalde kuafore gıderımde dusunuyordum zaten acık rengı arkdasıma mı boyatsam dıye

bende sarıdan kızıla geccem korktum sımdı profesynl ellere gıtmek gerek normalde kuafore gıderımde dusunuyordum zaten acık rengı arkdasıma mı boyatsam dıye

Saridan kizil kolay ama bidaha sariya donmek isticeksin buna eminiimm :) bikez sari yapan vazgecemiyor cunku. Bi daha düsün derim, ben anca 2 hafta kullanabildim kizili.

Saridan kizil kolay ama bidaha sariya donmek isticeksin buna eminiimm :) bikez sari yapan vazgecemiyor cunku. Bi daha düsün derim, ben anca 2 hafta kullanabildim kizili.

yok canım ben kızıl tutkunuyum 4 yıl kızıl kullandım sarıyı sevemedım arı bıkac aydır var hatta bakrıımsı sarı sarıda değil ama ben kızılı cok ozledım yanı bende sırıtmıyan dogama uygun benı anlatan tek renk o kocamın bana asık oldugu renk

kafayı başka konuları yoğunlaştırmak lazım tatlım haklısın. yoksa zehir edecem kendime bu 5 ayı

Canim gunlerini dolu dolu gecir yaa dusunme cok dusunduunde uzulduunde buraya yaz sevdiine mektup yaz anilarinizi hatrla:) ve en guzeli evlilik hayallerini kur bende calismiyrm simdi ev gezmeleri yapiorum disarda olduumda huzrsuz olmasin sevdiim diye asiri kiskanc suan asker psikolojisiyle

yok işte..okadar araştırıyorum bulamadım uçak çanakkaleye..pzr 5de teslim olması gerekiyomuş..otobüs de cumartsi akşam var..anlamıyo..o sinirle bana patladı..ben ne heveslerle arıcak diye beklerken..bunu bile benden çıkardı ((

Kizilda ayri bi guzel oluyo hele beyaz tenli olanlara kocanin begendii renk senin rengin oluyo zaten demi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…