benımkı karaca memnunum ama hisar ve korkmazı cok onerırım korkmaz dugun hedıyesı gelmstı bıkac tane cvok memnunum...
beyaz esya konsunda fırın profılo dan asla samayın mukemml yapıyor hatta genel olark profılo alabılrsınız..Tabı ımkan avrsa sıemens...
nevresimler saten olmasın cok gereksız kalıyor kosede
halıları ozellkle mutfak ve otrma odası acık renk almayın
mobılya konsuunda yatak odasında devasa aynası olan bı dolap secmeyın yoksa sılmek ıcın ugrasırsınız sureklı orta sehpada cok alcak olmasın gelen tum bebısler ustune cıkıyor cızıyor
aklıma ilk gelenler sımdılk bunlar esyalarınız ve evınız ne akdr devasa olursa o kadr basınıza ıs alırsınız herseyde ölçülü olmakta yarar var
ayrıca tutacagınız ev eskıde olsa ıcı tadılatlı olsun basınız cok agrır dolabıydı lavabosydu ısıtmasıydı derken
çalışan bir eş olacağımdan vakit çok öenmi bir kavram olucak benim :) birçoğumuz gibi ondan dolayı istiyorum içime sindi çok doldurmıycam mutfağımı zaten onuda koyuveririm bir kenara diye düşüüyorum ama bakalım müstakbel eşim ne diyecek.
düdüklü tencereden korkuyorum patlar diye
kızlar bende şu tefalın actifry sine takıldım gözlerimle gördüm kadın ufacık kaşıkla yağ koyup paates kızarttı uzun zamandır kullanıyormuş pişirmediğim yemek yok diyo tavuk atıyomuş içine pilav yapıyomuş helva bile kavuruyorum dedi. :))) şok oldum yağdan çok tasarruf ediyomuş kampanyasını kovalıyorum alıcam muhakkak.
çok özledim ben sevgilimi çookk.
çok yalnız hissetmeye başladım kendimi sürekli ağlıyorum işlerim sürekli ters gidiyo insanlarla tartışıyorum agrasif ters bi insan oldum.
ama içim yanıyo başlarda iyiydim bu kadar dert etmiyodum ama şimdi çok kötüyüm o aylar nasıl geçecek nasıl bitecek şimdi bile akıyo gözümden yaşlar. kokusunu bakışını gülüşünü özledim aşkımın. çok zor çoookk
yeni düdüklülerin çogunda guvenlık var merak etme canım oyle bısı olmaz Allahın ıznıyle :)
Bittiyor bitiyor hadi bakalım son 15 de görelim inşallah
merhabalar asker yarenleri nasılsınız :)
valla uzun zamandır yoğunum nete girme vaktim hiç olmuyo sizi merak ediyorum fakat uğrayamadım
benim benim havacı aşk'erimmm izmir güzelyalıya düştü usta birliği((
ya hiç istemiyodum ya hayırlısı çok sinirli antipatik bi insan oldum habire sinirimi herkesden çıkardım
sevgilimiii çoook özledim yemin törenine gidicem 11 ocakta az kaldıı aazzzzz
Bende çok özledim
geçer geçecek tatlım şu an alışma sürecindesin kimine göre bu süreç uzayabilir..Bu kişililkle de alakalı...Yalnızlığı sevmiyor musun ya da arkdşlarınla birşeyler yapmayı..Birşeyler yapmayı dene dinleme kendini o zaman zaten geçmiyor bak biz burada güzel seyler konsuuyoruz sonra aksama akdr calısıyoruz evde oturanımzıda var onlarda ders calısıyor ya da hazırlk yapıyo :) aksamalrı da lehıme cevırdım ben spor yapıyorum kursa baslıcm yakında haftasonları gezme planalrı yapıyorum aılemın yanına gıtme yanı kendımle bas basa bırakmıyorum kendımı sende dene
Cok kotu bisey yaptim ya kizil saclarimi sariya cevirmek istedim tekrar, gittim palette rofle seti aldim toz acicili , su an boyadim dusa girdim ciktiim vee sacim sari turuncu arasi gulsem mii aglasam mii
bende sarıdan kızıla geccem korktum sımdı profesynl ellere gıtmek gerek normalde kuafore gıderımde dusunuyordum zaten acık rengı arkdasıma mı boyatsam dıye
Saridan kizil kolay ama bidaha sariya donmek isticeksin buna eminiimm :) bikez sari yapan vazgecemiyor cunku. Bi daha düsün derim, ben anca 2 hafta kullanabildim kizili.
kafayı başka konuları yoğunlaştırmak lazım tatlım haklısın. yoksa zehir edecem kendime bu 5 ayı
yok canım ben kızıl tutkunuyum 4 yıl kızıl kullandım sarıyı sevemedım arı bıkac aydır var hatta bakrıımsı sarı sarıda değil ama ben kızılı cok ozledım yanı bende sırıtmıyan dogama uygun benı anlatan tek renk o kocamın bana asık oldugu renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?