bende çok ama çok ösledim
Kizilda ayri bi guzel oluyo hele beyaz tenli olanlara kocanin begendii renk senin rengin oluyo zaten demi:))
yok işte..okadar araştırıyorum bulamadım uçak çanakkaleye..pzr 5de teslim olması gerekiyomuş..otobüs de cumartsi akşam var..anlamıyo..o sinirle bana patladı..ben ne heveslerle arıcak diye beklerken..bunu bile benden çıkardı((
Kizilda ayri bi guzel oluyo hele beyaz tenli olanlara kocanin begendii renk senin rengin oluyo zaten demi:))
aynen öyle..zaten ben buz beyazıyım nerdeyse sevıyorum kızılı sarı benı bıraz hastalıklı gıbı gosterdı ıyıce soldum gıttım silindim
bende beyaz tenliyim kızılda yakıştı ama sarı ayrı bi güzeldi denediğim tüm renklerin arasında, benimkide ilk sarı saçımla aşık oldu sonra zaman geçtikçe boyat şu saçını rus kızlarına benzedin iyice demeye başladı kızıla çevirdim ama içime sindiremedim bi türlü ve saçımın şu anki hali işte bu, sarı kırmızı ve turuncu arası değişik bişey oldu :18::18:
Eki Görüntüle 588726
Resimde cok turuncu durmuyo fon felan sonrasi kizil durusunu kazanr bence:)
ah bide canlı gör bildiğimiz turuncu kırmızı arası, önlerinde sarı bile var
ah bide canlı gör bildiğimiz turuncu kırmızı arası, önlerinde sarı bile var
bende beyaz tenliyim kızılda yakıştı ama sarı ayrı bi güzeldi denediğim tüm renklerin arasında, benimkide ilk sarı saçımla aşık oldu sonra zaman geçtikçe boyat şu saçını rus kızlarına benzedin iyice demeye başladı kızıla çevirdim ama içime sindiremedim bi türlü ve saçımın şu anki hali işte bu, sarı kırmızı ve turuncu arası değişik bişey oldu :18::18:
Eki Görüntüle 588726
whuhuhuhuhuhhuhuu benimkide oraya gidiyor hayırlı olsun
tatlım ben çok anlamam boya işlerinden ama bence görüşmeden önce profesyonel bir ele düzelttir saç rengini karamele falan çevirirler gibime geldi bi dene istersen. en azından kendini iyi hissedersin.
Otobusle gitcem canim aman bosver kizmasini felan onlarin psikolojisi suan cok karisik herseyi bizim dusunmemizi istiolar oyuzden skma canini sen elinden geleni yap yeter mutlu etmeliyz onlari su 5 ay disimizi skalim bakalim onlarn triplerini cekcez artik:) uzulme sende bulursun insallah
mecbur öyle yapıcam zaten hem pazar günü yanına gidicem bide yemin töreni var ondan sonra.
Eki Görüntüle 588726
ben cıkıyorum kızlar goz atmam gereken belgeler var sonrada işten çıkarım gece girersem görüşürüz
gew arkadaşım konunun özünü tam bilmiyorum ama üzme tatlı canını onunda orada sıklmıs olmasına ver ve tek felsefemız
erkeğini alttan alşu cümlemi kocam görse gözleri yaşarırdı uzun dönem yapıcam bırakııın diye bağırırdı
üzülme lütfen
evet tatlım ama hiç istemiyodummmm kızlar falan yakınmış kız lisesine
gerek yoktu aklım kalcak ondaaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?