349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende çok ama çok ösledim

Bende cok ozledim bende( ben suan nisanda giycegim elbiseyi tasarlamaya ugrasiyrm:)) evimizin esyalarini dusunuyrm ama tencere tavaya kafa yormadim henuz sanrm 5 ay bizim icin iyi gelecek ev hanimliina gecis olmaya basladim calismayida biraktim ooohhh sevdiimde geldimi hayrlisiyla hemen:)))

mrb güzeller , dün sevdiceğim aradı 10 da 39 dk kadar konuşmusuz ve otuz dokuzuncu dk da bana ince esofmanı ve terlikle o soğukta olduğunu söyleyince hemen kapattırdım kuzum benim yaa sıra geçer diye o halde beklemiş ayaklarım mosmor oldu dedi çok kötü oldum ben kızarım diye söylememiş canım benim...benim için yaptığı fedakarlıkları ,hakkını ben nasıl öderim içim yandı birde o gün bulasık yıkamışlar o yorgunlukla off off

Otobusle gitcem canim aman bosver kizmasini felan onlarin psikolojisi suan cok karisik herseyi bizim dusunmemizi istiolar oyuzden skma canini sen elinden geleni yap yeter mutlu etmeliyz onlari su 5 ay disimizi skalim bakalim onlarn triplerini cekcez artik:) uzulme sende bulursun insallah

ben cıkıyorum kızlar goz atmam gereken belgeler var sonrada işten çıkarım gece girersem görüşürüz

gew arkadaşım konunun özünü tam bilmiyorum ama üzme tatlı canını onunda orada sıklmıs olmasına ver ve tek felsefemız

erkeğini alttan al şu cümlemi kocam görse gözleri yaşarırdı uzun dönem yapıcam bırakııın diye bağırırdı

üzülme lütfen

Kizilda ayri bi guzel oluyo hele beyaz tenli olanlara kocanin begendii renk senin rengin oluyo zaten demi:))

bende beyaz tenliyim kızılda yakıştı ama sarı ayrı bi güzeldi denediğim tüm renklerin arasında, benimkide ilk sarı saçımla aşık oldu sonra zaman geçtikçe boyat şu saçını rus kızlarına benzedin iyice demeye başladı kızıla çevirdim ama içime sindiremedim bi türlü ve saçımın şu anki hali işte bu, sarı kırmızı ve turuncu arası değişik bişey oldu :18::18:

Resimde cok turuncu durmuyo fon felan sonrasi kizil durusunu kazanr bence:)

ah bide canlı gör bildiğimiz turuncu kırmızı arası, önlerinde sarı bile var

tatlım ben çok anlamam boya işlerinden ama bence görüşmeden önce profesyonel bir ele düzelttir saç rengini karamele falan çevirirler gibime geldi bi dene istersen. en azından kendini iyi hissedersin.

Bende geçen gün boyattım bu renk tonu gibi :)) Bende açık tenliyim çok da hoşuma gitti:)) Bence güzel duruodur:) Millet zaten beni hürrem yaptı:)

tatlım ben çok anlamam boya işlerinden ama bence görüşmeden önce profesyonel bir ele düzelttir saç rengini karamele falan çevirirler gibime geldi bi dene istersen. en azından kendini iyi hissedersin.

mecbur öyle yapıcam zaten hem pazar günü yanına gidicem bide yemin töreni var ondan sonra.

ben yemin törenine gidemesemde cumartsi burda olcak görcem diye sevinrken o böyle yaptkça kopuyo içimden bişeyler..yok işte özel uçakmı yapym beyefendi içn..

Canım yakın bir renkle cila attırırsan renk iyice oturur,,hem saçını boya kadar da yıpratmaz
İşinin ehli bir kuaföre danış kesnlikle. Renk turuncu gibi değil hoş bence, boyadıkça iyice oturur
daha da güzelleşir

elimden geleni yapcam dua etsin askerde..tatil yeri gibi mekana çıkmış usta birliği o gitsn ben burda onu bekleym..daha kıymet bilmiyolarya..dicek bişey bulamıyorum

evet tatlım ama hiç istemiyodummmm kızlar falan yakınmış kız lisesine
gerek yoktu aklım kalcak ondaaa :18::18:

Öyle düşünme canım içinde olan insan heryerde yapar güven askerine kız lisesi olmuş erkek lisesi olmuş ne farkeder görevde orda dışarı haftada bir çıkıyorlar ozamanda ya görüşceksiniz ya konuşcaksınız içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…