- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ben yemin törenine gidemesemde cumartsi burda olcak görcem diye sevinrken o böyle yaptkça kopuyo içimden bişeyler..yok işte özel uçakmı yapym beyefendi içn..
ben yemin törenine gidemesemde cumartsi burda olcak görcem diye sevinrken o böyle yaptkça kopuyo içimden bişeyler..yok işte özel uçakmı yapym beyefendi içn..
Kızlar yaa kitap almaya çıkcam şimdi..Şöyle okuyupda etkisinde kaldığınız güzel bi roman varmı?
Canım kendini üzme lütfen orda psikolojileri çok kötü sinirliler biz enyakınlarıyız o yüzden bize patlıyorlar lütfen üzülme
Nasil bisey istediine bagli olarak onereyim tatlim ne tarz olsun istersin konusu
aslında haklısın ama ben ona kıyamıyorum en çokda..güselce konuşmak varken..zaten sesi kötü geliyo..nası öksürüyo üşütmüş..uff kafam çok karıştı..çok özledm galiba(
Kızlar yaa kitap almaya çıkcam şimdi..Şöyle okuyupda etkisinde kaldığınız güzel bi roman varmı?
Bilimsel edebiyatsal olmasın çok tasvirli olmasın yani :) farketmez konusu :) Aşk olsa olabilir mesala:) Duygularımla oynasın :) Hayatın içinden:) Küçük mucizeler dükkanını okuyan varmı onu merak ediyorum aslında:44:
aslında haklısın ama ben ona kıyamıyorum en çokda..güselce konuşmak varken..zaten sesi kötü geliyo..nası öksürüyo üşütmüş..uff kafam çok karıştı..çok özledm galiba(
Kızlar bi konuda yardım istiycem biz yemin töreninden sonra onun ailesi o ve ben amcasında kalacaktık ankarada ama şimdi tutturmuş boşuna gelmeyin sadece babam gelsin beni çıkarsın ben istanbula döncem diyo babasıda olmaz riskli yakalanırsan falan diye olmaz diyo tartışmış ailesiyle sonra beni aradı boşuna gelme söyle annemlerde gelmesin ben evimde yatcam 2 gün amca hala dede çekemem bunaldım eğer ankarada kalacaksak ben askeriyeden çıkmam dedi yüzüme kapadı usta birliğide acemiside aynı yer evci izni ile çıkacak annesi yada babası gidince oluyomuş ama o şehirden dışarı çıkabilirmi bir riski var mı yani???? bu arada dün ailesine sinirlendi aradı hıncını benden çıkardı gelmeyin hiçbiriniz ben bi yere gelmiyorum dedi şak diye kapadı telefonu suratıma bu gün 5. yıl dönümümüz ama aramadı(( benim ne suçum varsa artık çok öfkeliyim anlayışta bi yere kadar ne derse alttan al al al...
Sinirlenme canim suan onlara gore biz cok rahatizya anlayamiolaraman bende gidemiyrm yemin torenine zaten napalim kismet
Canım işte biz özlüyoruz geriliyoruz onlar özlediklerinden geriliyor ve ortamdan dolayı sinirli oluyorlar zor hepimiz için Allahım yardımcımız olsun benim askerimde üşütmüş revire çık dedim burda nezle oldum desem komutan herkesin içinde rezil eder dedi orda birini yapmış galiba evinizde hasta olmuyormusun diye çok kötü çok birdaha dönüp arkamı bakmıycam safranboluya diyor napıyosun safranbolu sevdigimebugün içim kötü oldu sesini öyle duydumya evci çıkarmamız lazım izinde kullanmıycakya enufacık şeyden çarşı izinlerini kesiyorlarmış orda onu dert etmiş şimdi dedim yoktur okadarda değil ama iknada edemedim sanırım sadece güzel günlerimizi düşün demek geliyor elimden off içim yanıyor sabır ver yarabbim
bu 5ay bitsin ben ona napcagmı bilyorum ama:))
Kızlar bi konuda yardım istiycem biz yemin töreninden sonra onun ailesi o ve ben amcasında kalacaktık ankarada ama şimdi tutturmuş boşuna gelmeyin sadece babam gelsin beni çıkarsın ben istanbula döncem diyo babasıda olmaz riskli yakalanırsan falan diye olmaz diyo tartışmış ailesiyle sonra beni aradı boşuna gelme söyle annemlerde gelmesin ben evimde yatcam 2 gün amca hala dede çekemem bunaldım eğer ankarada kalacaksak ben askeriyeden çıkmam dedi yüzüme kapadı usta birliğide acemiside aynı yer evci izni ile çıkacak annesi yada babası gidince oluyomuş ama o şehirden dışarı çıkabilirmi bir riski var mı yani???? bu arada dün ailesine sinirlendi aradı hıncını benden çıkardı gelmeyin hiçbiriniz ben bi yere gelmiyorum dedi şak diye kapadı telefonu suratıma bu gün 5. yıl dönümümüz ama aramadı(( benim ne suçum varsa artık çok öfkeliyim anlayışta bi yere kadar ne derse alttan al al al...
Ozlediimizden oluyo zaten hep bunlar benimkide oksurup duruyo bende hasta oldum o oksurdukce kiskandinmi diodu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?