349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben yemin törenine gidemesemde cumartsi burda olcak görcem diye sevinrken o böyle yaptkça kopuyo içimden bişeyler..yok işte özel uçakmı yapym beyefendi içn..

Canım kendini üzme lütfen orda psikolojileri çok kötü sinirliler biz enyakınlarıyız o yüzden bize patlıyorlar lütfen üzülme

Kızlar yaa kitap almaya çıkcam şimdi..Şöyle okuyupda etkisinde kaldığınız güzel bi roman varmı?

ben yemin törenine gidemesemde cumartsi burda olcak görcem diye sevinrken o böyle yaptkça kopuyo içimden bişeyler..yok işte özel uçakmı yapym beyefendi içn..

Sinirlenme canim suan onlara gore biz cok rahatizya anlayamiolar aman bende gidemiyrm yemin torenine zaten napalim kismet

Canım kendini üzme lütfen orda psikolojileri çok kötü sinirliler biz enyakınlarıyız o yüzden bize patlıyorlar lütfen üzülme

aslında haklısın ama ben ona kıyamıyorum en çokda..güselce konuşmak varken..zaten sesi kötü geliyo..nası öksürüyo üşütmüş..uff kafam çok karıştı..çok özledm galiba (

Nasil bisey istediine bagli olarak onereyim tatlim ne tarz olsun istersin konusu

Bilimsel edebiyatsal olmasın çok tasvirli olmasın yani :) farketmez konusu :) Aşk olsa olabilir mesala:) Duygularımla oynasın :) Hayatın içinden:) Küçük mucizeler dükkanını okuyan varmı onu merak ediyorum aslında:44:

aslında haklısın ama ben ona kıyamıyorum en çokda..güselce konuşmak varken..zaten sesi kötü geliyo..nası öksürüyo üşütmüş..uff kafam çok karıştı..çok özledm galiba (

Ozlediimizden oluyo zaten hep bunlar benimkide oksurup duruyo bende hasta oldum o oksurdukce kiskandinmi diodu:))

Kızlar bi konuda yardım istiycem biz yemin töreninden sonra onun ailesi o ve ben amcasında kalacaktık ankarada ama şimdi tutturmuş boşuna gelmeyin sadece babam gelsin beni çıkarsın ben istanbula döncem diyo babasıda olmaz riskli yakalanırsan falan diye olmaz diyo tartışmış ailesiyle sonra beni aradı boşuna gelme söyle annemlerde gelmesin ben evimde yatcam 2 gün amca hala dede çekemem bunaldım eğer ankarada kalacaksak ben askeriyeden çıkmam dedi yüzüme kapadı usta birliğide acemiside aynı yer evci izni ile çıkacak annesi yada babası gidince oluyomuş ama o şehirden dışarı çıkabilirmi bir riski var mı yani???? bu arada dün ailesine sinirlendi aradı hıncını benden çıkardı gelmeyin hiçbiriniz ben bi yere gelmiyorum dedi şak diye kapadı telefonu suratıma bu gün 5. yıl dönümümüz ama aramadı (( benim ne suçum varsa artık çok öfkeliyim anlayışta bi yere kadar ne derse alttan al al al...

Canım işte biz özlüyoruz geriliyoruz onlar özlediklerinden geriliyor ve ortamdan dolayı sinirli oluyorlar zor hepimiz için Allahım yardımcımız olsun benim askerimde üşütmüş revire çık dedim burda nezle oldum desem komutan herkesin içinde rezil eder dedi orda birini yapmış galiba evinizde hasta olmuyormusun diye çok kötü çok birdaha dönüp arkamı bakmıycam safranboluya diyor napıyosun safranbolu sevdigime bugün içim kötü oldu sesini öyle duydumya evci çıkarmamız lazım izinde kullanmıycakya enufacık şeyden çarşı izinlerini kesiyorlarmış orda onu dert etmiş şimdi dedim yoktur okadarda değil ama iknada edemedim sanırım sadece güzel günlerimizi düşün demek geliyor elimden off içim yanıyor sabır ver yarabbim

Ailesine sinrlenmis ve seni aramis iyi yonunden bak bence yinede herzmanki gibi biliyrm ama bizde biraz cok abartiyrz sanrm benim pasamda kimseyi istemedi gelmeyin onca yol ben gorunce ayrilamam tekrar diye uzuluyrm ama gidemiycektim zaten oda hakli bi yerde onca kisi kafasini toparlayamiycam felan diye dusunmustr canm

gew90 canım ben dün benimkiyle konuştum da onların usta birlikleri belli
olmamış daha, cuma günü belli olur demiş komutanları:44: Aynı yerde nasıl böyle
farklılık oluyo anlamadm valla

nehirnilcim sen böle oldukça üzülüorum, inanamıorum.. ne kdr sıkıymış demekki, her yerin zorluğu var mutlaka ama yazdıklarından anladıgım çok sıkı tutuolar safranboluda.. ustada farklı olur inşallah ne diim cnm Allah hepimize sabır versin..

canım bence ailesiyle birlikte geçirmek istemiyorsa sadce askeriyeden çıkmak için gitmeliler hem onlarda görmüş olurlar ondan sonrasında birlikte plan yapabilirsiniz sende git ailesiyle onlar çıkarsınlar sonra imkanınız varsa birlikte biryerde kalın başbaşa sanırım seninle yalnız olmak istiyor. otel pansiyon vs. biyerler ayarlıyabilirsin. ben annesiyle gidicem evci iznine çıkarmak için sonra üçüzmüz ev kiralık günlük orda kalıcaz ama bizim annemiz çok uyumludur ve kafa dengi yani ondan sebebp

il dısına cıkarsa tabi biraz risk var cnm. yakalanırsa canınız sıkılabilir. kendi evine gidemediği için, kalabalığa da girmeyi istemediğinden tepki vermiş olabilir, sadece seble ve ailesiyle olmak istedi belki ama mecbur oldugunu anlayınca sizi görmek isticektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…