349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkide çok kötü hasta olmuş..revire gidince bidaha gelmeyn diye 24iğne veriyolar diyo..gitmedm ondan diyo..orda bunlar sıradan hastalıklar..küçük şeyler hani..Allah hepimizin yardımcısı olsun..dua edelim bol bol..

gew90 canım ben dün benimkiyle konuştum da onların usta birlikleri belli
olmamış daha, cuma günü belli olur demiş komutanları:44: Aynı yerde nasıl böyle
farklılık oluyo anlamadm valla

canım benimki sahil güvenlikçi demiştm zaten sana..denizcilernki cumaya kalmış..belkide perşembe akşam belli olur sennkide..

Bende tam olarak oyle dusunuyrm gerci kavusunca unutrz bu soylediklerimizi ama neyse :)) idare etcez bakalim 140 gun kaldi hukumranliklarinin bitmsine skma canini hic

sabır diyorum zaten..bunlar iyi günleri..unutsamda azcık acısını çıkarmak lazım..bukezde ben özletirm kendmi artık:))

Askimla konustum bugun kogus nobetcisiymiş, sesi kotu geliyodu hemen anladim hasta olmuş, revire git dedim 5 gune anca ilac getiriyolar dedi.. Haftaya giderken yanimda ilac gotursem sorun olur mu ??

ben bugun ilaç yolladım canım yakın bir eczaneden istersen sana telefonlarını vereyim.. aynı gün içerisinde sabah 9 gibi ararsan öğleden sonra ellerinde oluyor

yok kızlar herşey yolundaydı ankarada kalcaktık ama istanbuldan dede hala dayı teyzede gelecekmiş bizimle babası sevis tutacakmış düşünebiliyomusunuz ne saçma yaa ne işi var onların yuhhh diyorum içimden tabi ona diyemedim:) ee tabi bizimkide bunu duyunca delirmiş onca insanın içinde nasıl rahat edicem diye.. katır inadı var ondada ailesindede sağolsunlar iyilerdir ama ailece burunlarının dikine anlıycağınız ucu bana dokundu biricik aşkımın yemin törenini göremiycem sadece ben geliyim otobüse atlayıp dedim yok ben istemiyorum askeriyeden çıkmıycam göremiyceksiniz beni dedi kapadı telefonu yaparda biliyorum Allahım ya ben kendime yeni kıyafetler bile almıştım saçımı bile boyadım hayatımda ilk defa...Her şeyi geçtim 5. yılımız bugün ve aramadı hala

canım benimki sahil güvenlikçi demiştm zaten sana..denizcilernki cumaya kalmış..belkide perşembe akşam belli olur sennkide..

Kafa bırakmadılar ki adamda, unuttum gitti orasını tatlım.
Dün o kadar sinirlenmiştim yeri belli oldu aramadı beni diye, kulakları mı çınladı ne olduysa akşam
9da aradı.Yerlerin belli olmadığını, cumaya kaldığını söyledi ama ben de o arada biraz kulağını
çekmiş bulundum

Canım kendini üzme o anlık sinirlenip söyledi bence siniri geçince yumuşatarak sen söylersin tekrardan arar canım inşallah içini ferah tut buhaftamıydı yemin töreni tatlım inşallah çözersiniz sorunu sen git yine diycem ama gerçekten çıkmazsa çok üzülürsün bu sefer

4 ocak canım inşallah ararsa sakin sakin konuşcam ama benle alakalı değilki haklı aslında oda ne işi var onca insanın ya düğüne gider gibi servis mi tutulur komedi filmi gibi görmemişin yemin töreni olmuşta duyan gelmiş... yok bide ilk torun ilk yeğen falanda değil anlamadım onlara noluyosa çok sinirliyim dün geceden beri patlıycak bomba gibiyim

Seninle alakalı değil canım bence senin gitmeni sakinleşince istiycektir gerçekten biraz abartı olmuş cümbür cemaat insan zaten o kargaşada neler yapabilecegini düşünüyor onları duyunca sinirlenmiştir haklı canım sakinleşip aradıgında çözücegine eminim inşallah tatlım

bende rüyamda çok uzaklar falan gördüm sordum bugün belli olrumu diye o da nerden bildn diyo..acemilikten önce künefe gördüm rüyamda bundada dalga geciyodum bak çok uzak olursa gelmem diye oldu:))

kızlar benm de askerimin törenine önce anne babası gelecekken şimdi havalar da düzeldi diyerekten bütün 2ablası çoluk çocuk(4-6 ya liseye gidenler) gelicekler.10 kişi yani:S o kadar tuhaf oldum ki, diorum ben mi abartıorum acaba. öle 12 kişi mi olucaz hepberaber gezeriz artık, komik ya. bu kadar kalabalık bi haftasonunu geçirmek istemiorum, çünkü bgn de doğumgünüydü özel geçsin isterdim aslında o da bunu istediğini sölüo, ama ailesine de gelmeyin diyemio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…