349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hiç abartmıyosun aynı durum bizdede var en azından senin askerin gelme demiyo bizimki rest çekti bizimkinni ailesi abarttı seninki yine ablası ya bize ne demeli 18 kişi geliyo ben annesi babası kardeşi hariç yani topla 22 işi oluyo ya karşı apartmandaki kmşu bile gelcekmiş hadi ynı gün dönseler neyse ankarada hep beraber kalınacakmış nasıl bİr düşünce sistemleri var anlam veremiyorum sana noluyo be komşu teyze ve komşu kızı en çokta size sinirliyim :))))

galiba bizi kızdıran bu düşüncesizlikleri.. ben korkuorum ne yalan söliim ilerde evlendiğimizde de böle mi olcak, heryere herseye böle kalabalık mı gidicez( böle olsun istemiorum ben. rest değilse de keşke gelmeyin deseydi herkese de bi ben gidebilseydim..

aynı kaygıları bende taşıyorum aile ortamını seviyorum ama abartıyolar artık... ben çok üzülüyorum onuda düşünsünler biraz millete gezme olsun da gerisi önemli değil... keşke gidebilsem onun yemin törenine ama biliyorum gidemiycem(( uğurlamaya gitmemiştim yemin törenine gitcem diye şimdi o istemiyo gelme gelirsende göremiyceksin beni çıkmıycam kışladan dedi Allahım ya kafayı yiycem kızlar 5. yıl dönümümüz bugün aramıyo bilerek, üzüliyim diye hiç kimsede askerlik psiklojisi demesin bugüne kadar günde 3 kez arayan psikolojisi bozulmayan adamın şimdi mi bozuluyo morali dün dedi zaten mayıs 16 da gelince görüşürüz kimseyi aramıyorum artık dedi millet yapıyo acısını ben çekiyorum elimde tel. bekliyorum sürekli arasada sesini duysam diye eğer gerçekten bu gün aramazsa ciddi olduğunu düşüncem

Komsu teyze ve komsu kizi supermis yaa o ne oyle😜

Arar bence 5 yildan bahsediosun canim sen yaa az uz zaman degil bugun trip atarsa yarin arar ama dayanamaz oda kendince triplerde ciddi ciddi sinirlendrdiniz demek istiyo sanyrmki

Arar bence 5 yildan bahsediosun canim sen yaa az uz zaman degil bugun trip atarsa yarin arar ama dayanamaz oda kendince triplerde ciddi ciddi sinirlendrdiniz demek istiyo sanyrmki

sıktı tripleri artık gitsin anne babasına yapsın tribini ben ona tamam sen boşver atla gel istanbula ben gelmem o zaman seni istanbulda beklerim dedim alttan aldım yine ama offf arar inşallah ya genelde hep 10 dan sonra arıyo hadi hayırlısı beklemedeyim:)))

canım bence bu dönemde olmadık şeylere alınıp kızabiliyorlar, sende üzülüyosun sıkılıyosun zor bi durum farkındayım hepimiz için öyle ama benimkide geçen olmadık bişiye alınmış aramadı bigün boyunca. yani akılları bizde bunu unutma. ailesine kızmış arkadaşların da dedikleri gibi şuan orada o ortama adapte olmaya çalışıyordur öyle düşün ve onların her anı bizi düşünmekle geçiyor ve orada onların nasıl etkilendiğini pek anlayamıyoruz yani onlar daha zor bi ortamda. erkek olmalarına rağmen onlara bağrılıp çağrılıp herşey emirle yaptırılıyo bence bunu göz ardı etme. yani sinirleri ve morali an be an değişiyo, o yuzden bence gelene kadar alttan almaya alışmamız lazım ama geldikten sonra istediğni gibi yap derim :):)

ayy kızlar çok kötü bişe oldu şimdi aşkımla konusuodum, benden önce de ailesiyle konusmus. biz konusurken bi anda bana 1 sn diyip sanırım arka sıradakiyle tartişmaya başladılar, duydum çünkü konusmlarını. ben bekledim arkadaşım sıramı sen de bekliceksin diodu kuzum. çok üzüldüm ya asla kavga tartışma etmez benm aşkım ama böle olunca çok üzüldüm:'(( birazcık daha konustuk kapattık ama aklım inanılmaz derece orada kaldı, bugün de doğumgünü üzülsün istemiorum hiç. off yaaaaaaa nie yanında değilim şimdiii nie sankiiii bana ihtiyacı var((((((((
Ya sabır Allah'ım.

kızlar zor diyosunuz eminim öyledir genellikle askerlik sonuçta ama bizimkilere bişey yaptırdıkları yokmuş ki günde en fazla 1 saat yürüyoruz dedi sağa sola dönmeyi öğretiyolarmış boşu boşuna tutuyolar boş durmaktan sıkılıyoruz dedi adam beni gecenin 2 sinde arıyo cep telefonundan napıyosun diyorum arkadaşlarla batak oynuyoruz diyo internet paketi var cep telefonunda iddaa bile oynuyo aşkım orda:)) onların ora rahatmış baya sıkan yok millet biran önce gidelim diye bakıyo diyo hiç öyle gece 10 da herkes yatağa muhabbeti yokmuş onlarda içerde özel pastane bile var her gece tatlı yiyorum kilo aldım diyo

kız seninki nerde:S Acemi değilmi:s Ne ballı yermiş orası öle ohhh

Çokmu konuştunuzda:/ Şu sıra işine ayar oldum yaa benimki normalde uyumuyor gece 12den sonra arıyordu sıra olmuyo rahat konuşuyoruz..Ama gel görki şu 3 gündür yemin töreni yaklaştı die çok yoruolarmış baya koşturuolar erkenden yatıo o sebeble sürekli arkada çok sıra var çok konuşamıcam dioişkence gibi

symmr canım senin askerin nerede görev yapıyor? gerçekten baya ballıymış bizimkileri felaket yoruyorlarmış :)))

yok cnm ya 5 dakka yeni dolmuştu benden önce ailesini aramış ama onlarla da çok konusmamıştır eminim. bana çoğu zaman arkadaşlar var sırada der kapatırız yani, başkalarını da düşünür ama bu sfer nie böle atıştılar(((( bi de sesini öle duyunca çok üzüldüm çok, aklım onda hala. ya benle kapadıktan sora iice tartıştılarsa?! :'(

symmr canım senin askerin nerede görev yapıyor? gerçekten baya ballıymış bizimkileri felaket yoruyorlarmış :)))

Valla ya :) elifcim bizimkileri kaçta koğuşa yolluyolar bu saatten sonra arayabilirmi acaba hic sormadim ben..

kızlar yemin töreni bu cuma olanlar telefon etmelerini çok beklemeyin çünkü çok yoğunlarmış, yeni kıyafet gelmiş onların dikişininakışını,süsünü püsünü yapıyorlamışsonrada tek çizgi ütü yapmak için sıraya giriyorlarmışçok eğleniyorum ya böyle işler yaptıklarını öğrendiğimdeütü sırası çok varmış arayamazlarsa aklınıza bu günlerde kötü şeyler gelmesin ferah tutun içinizibenim standart zaten 2 günde bir konuşabiliyorum bu akşam aradı size söyleyim dedim neler olduğunu

Yok canım takma kafna tartışmamışlardır... Hepsi aynı durumdalar anlarlar birbirlerini... Sen geliyormusun yemin törenine?9da başlıcakmış..

Yok canım takma kafna tartışmamışlardır... Hepsi aynı durumdalar anlarlar birbirlerini... Sen geliyormusun yemin törenine?9da başlıcakmış..

inşallah canım.. gelicem tabiii.. yrn yola çıkıorum gece ordayım. sabahta 8 gibinizamiye kapısında olucam. ailesiyle buluşucaz diom ya 12 kişi olaraktan:)))) komik ya cümbür cemaat püffff. ya sen cnm?

bu arada takvimimi yaptım:) özel bi hediye almadım bu sefer o takvimi vericem işte. inşallah beğenir.

inşallah canım.. gelicem tabiii.. yrn yola çıkıorum gece ordayım. sabahta 8 gibinizamiye kapısında olucam. ailesiyle buluşucaz diom ya 12 kişi olaraktan:)))) komik ya cümbür cemaat püffff. ya sen cnm?
Geçmişe bakamıyorum canım çok:) 12 kişi çok değilmi kız:S Alırlar inşallah..Kişi limiti yokmu.. Bede yarın gece biniyorum sabah 6 gibi ankarada olcam ablasıgile gidicem onlarla gelcez inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…