349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Geçmişe bakamıyorum canım çok:) 12 kişi çok değilmi kız:S Alırlar inşallah..Kişi limiti yokmu.. Bede yarın gece biniyorum sabah 6 gibi ankarada olcam ablasıgile gidicem onlarla gelcez inşallah:)

bn de bu kdr kalabalık gitmekten hiç memnun değilim, bi kaç sayfa önce bunu dile getirdim de. anne babası gelicekti sadece. şimdi hava güzel die ablaları çocukları vs de gelicekmiş. keşke kişi sayısı sınırlaması olsa keşkeeeeee. ama öle bişe demedi yarenim.

Valla ya :) elifcim bizimkileri kaçta koğuşa yolluyolar bu saatten sonra arayabilirmi acaba hic sormadim ben..

canım 10da yatmaları için iştima oluyormuş koğuşta. artık bu saatten sonra zor olur ama bugün atış yapmışlar inanılmaz yorulmuşlar, sen konuşabildin mi?

canım 10da yatmaları için iştima oluyormuş koğuşta. artık bu saatten sonra zor olur ama bugün atış yapmışlar inanılmaz yorulmuşlar, sen konuşabildin mi?

Hayir canim en son dun bi oglen bi aksam konustum.. Yarin kardesi ziyarete gidicek, onun telefonundan arar heralde, bugün yoruldu siraya giricek hali kalmadi demekki..

Olsun kız kaynaşırsınız işte:) hazırlık:)

kız seninki nerde:S Acemi değilmi:s Ne ballı yermiş orası öle ohhh

Kizlar gercekten rahat yere dustu ankara beytepe jandarma egitim okulllari acemilikte usta birligide orda kizlar bu arada aradi hemde goruntulu konustuk o kadar saydim icimden butun gun aramadi diye sarji bitmis sarj etmeye calismis tabi ben herseyi unuttum kizignlik falan kalmadi eridim bittim yuzuni gorunce

canım excelden hazır benmkıde ama foto yukleyemedm beceremedm nasl yaptn sen

sayfa düzeninden-sayfa yapısı- üstbilgi,altbilgi kısmından özel üst bilgi kısmını seçiosun cnm. sonrasında orta kısım var orayı tıklayıp ardından üstteki resim seç kutusunu seçiosun.oluyo bi dene bakalım.

çok şanslısın cnm yaa, yüzünü gördün demek en güzel hediye. tatsızlığı çok uzatmamak lazım en iisini yapmışsın.

Yok artık bide görüntülü konuşuyorsunuz:S Acemi birliğine telefon girdirdi hemde görüntülü konuştuğunuza göre akıllı büyük telefonlardan?? Askerde olduğuna eminmisin

adımın altına bi resim ekliim dedim beceremedim:) nası olucak ki bilen var mı Allah'ım ne kdr yabancıyım teknolojiye

Görüntülü konuşma çok iyiymiş :):):) benimkide geçen gün akıllı ankesörlü telefonlardan birinden bir mesaj attı oda 7 bucuk saat sonra geldi ilk defa mesaj görünce inanılmaz sevindim meğer ne değerliymiş tek bir mesajjj

canm uc tane kutucuk cıkıyo sonrasnda napıcam ?

sol kısım orta kısım sağ kısım yazmalı sen orta kısmı tıkla önce. sonra yukarda şekiller var sondan bi önceki sanırım resim seç kutucuğu onu tıklayıp resim seçiceksin tamam diceksin oluo cnm

Ohhh senin asker nereye dusmus oyle yaa

ne güzel bende yapıyorum o günlük işini:) ilerde okuyup okuyup bu günleri anarız. sevgilinde yazabiliyor mu senin için günlük? benimki acemilik bitsin sonra yazacakmış.çok istiyorum yazmasını inş olur :)

Yok artık bide görüntülü konuşuyorsunuz:S Acemi birliğine telefon girdirdi hemde görüntülü konuştuğunuza göre akıllı büyük telefonlardan?? Askerde olduğuna eminmisin

Ilk gunden goturmedi ilk 3 gun ankesorluden konustuk sonra bana telefonu yollayin kargoyla dedi herkesin elinde var dedi bizde kargoyla yolladik ve bir karton sigarada yolladik bu arada evet canim akilli bir telefon ama sarji cok cabuk bitiyor tabikii:))hicte acilmamis kargo kontrol etmemisler aslinda iyi bisi degil tabi askeriye sonucta orasi biraz denetleme olmali hersey sokulur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…