Geçmişe bakamıyorum canım çok:) 12 kişi çok değilmi kız:S Alırlar inşallah..Kişi limiti yokmu.. Bede yarın gece biniyorum sabah 6 gibi ankarada olcam ablasıgile gidicem onlarla gelcez inşallah:)
Valla ya :) elifcim bizimkileri kaçta koğuşa yolluyolar bu saatten sonra arayabilirmi acaba hic sormadim ben..
canım 10da yatmaları için iştima oluyormuş koğuşta. artık bu saatten sonra zor olur ama bugün atış yapmışlar inanılmaz yorulmuşlar, sen konuşabildin mi?
bn de bu kdr kalabalık gitmekten hiç memnun değilim, bi kaç sayfa önce bunu dile getirdim de. anne babası gelicekti sadece. şimdi hava güzel die ablaları çocukları vs de gelicekmiş. keşke kişi sayısı sınırlaması olsa keşkeeeeee. ama öle bişe demedi yarenim.
bu arada takvimimi yaptım:) özel bi hediye almadım bu sefer o takvimi vericem işte. inşallah beğenir.
kız seninki nerde:S Acemi değilmi:s Ne ballı yermiş orası öle ohhh
canım excelden hazır benmkıde ama foto yukleyemedm beceremedm nasl yaptn sen
Kizlar gercekten rahat yere dustu ankara beytepe jandarma egitim okulllari acemilikte usta birligide orda kizlar bu arada aradi hemde goruntulu konustuk o kadar saydim icimden butun gun aramadi diye sarji bitmis sarj etmeye calismis tabi ben herseyi unuttum kizignlik falan kalmadi eridim bittim yuzuni gorunce
Kizlar gercekten rahat yere dustu ankara beytepe jandarma egitim okulllari acemilikte usta birligide orda kizlar bu arada aradi hemde goruntulu konustuk o kadar saydim icimden butun gun aramadi diye sarji bitmis sarj etmeye calismis tabi ben herseyi unuttum kizignlik falan kalmadi eridim bittim yuzuni gorunce
sayfa düzeninden-sayfa yapısı- üstbilgi,altbilgi kısmından özel üst bilgi kısmını seçiosun cnm. sonrasında orta kısım var orayı tıklayıp ardından üstteki resim seç kutusunu seçiosun.oluyo bi dene bakalım.
canm uc tane kutucuk cıkıyo sonrasnda napıcam ?
kızlar zor diyosunuz eminim öyledir genellikle askerlik sonuçta ama bizimkilere bişey yaptırdıkları yokmuş ki günde en fazla 1 saat yürüyoruz dedi sağa sola dönmeyi öğretiyolarmış boşu boşuna tutuyolar boş durmaktan sıkılıyoruz dedi adam beni gecenin 2 sinde arıyo cep telefonundan napıyosun diyorum arkadaşlarla batak oynuyoruz diyo internet paketi var cep telefonunda iddaa bile oynuyo aşkım orda:)) onların ora rahatmış baya sıkan yok millet biran önce gidelim diye bakıyo diyo hiç öyle gece 10 da herkes yatağa muhabbeti yokmuş onlarda içerde özel pastane bile var her gece tatlı yiyorum kilo aldım diyo
Gitmeden önce benim için günlük tutar mısın demişti bana. Bende hergün onunla konusur gibi yazıyorum günlüğe 100 sayfalık bi defterdi şimdiden yarısına geldim nerdeyse. 2 hafta hiç 2 hafta gibi geçmedi yani :) ama sabır. Herşeyin başı sabır :)
Yok artık bide görüntülü konuşuyorsunuz:S Acemi birliğine telefon girdirdi hemde görüntülü konuştuğunuza göre akıllı büyük telefonlardan?? Askerde olduğuna eminmisin
Yok artık bide görüntülü konuşuyorsunuz:S Acemi birliğine telefon girdirdi hemde görüntülü konuştuğunuza göre akıllı büyük telefonlardan?? Askerde olduğuna eminmisin
sol kısım orta kısım sağ kısım yazmalı sen orta kısmı tıkla önce. sonra yukarda şekiller var sondan bi önceki sanırım resim seç kutucuğu onu tıklayıp resim seçiceksin tamam diceksin oluo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?