ahh cınıımm Allah razı olsun buldum oldu :))
Ilk gunden goturmedi ilk 3 gun ankesorluden konustuk sonra bana telefonu yollayin kargoyla dedi herkesin elinde var dedi bizde kargoyla yolladik ve bir karton sigarada yolladik bu arada evet canim akilli bir telefon ama sarji cok cabuk bitiyor tabikii:))hicte acilmamis kargo kontrol etmemisler aslinda iyi bisi degil tabi askeriye sonucta orasi biraz denetleme olmali hersey sokulur o zaman
Dagitirim orayi:))) valla hep 4 ayak ustune dusuyo kizlar allahtan rahat yere dustu derler ya allah dagina gore kar verir diye bizimkisi cok nazlidir kiz gibi buyutmus annesi yanimizda kopek havlar adam beni one atar kendi kacar dusunun yani yapamazdi baska turlu zaten bunalima girerdi dusunun bu kadar rahatliga hala sIKIldim diyo bende sizden okuduklarimi soyledim degerini bil dedimKız dikkat et bunlar dansöz mansözde alır askeriyeyeNasıl birlikmiş ora öle
önmli değil cnm çok sevindim yapabildiğineverirsin yemin törenine gideceksen:)
ınsallah bı aksılık cıkmazsa haftaya canm :) bılemyrm annesı babası arkdsları fln olckk..brlkte vakt gecıremycz baska gunmu gtsem dyorum amaa..kararszm
ebrulı ya napıosunuz resm falan merak ettım ??????????????
canıım safak kartı hazrlamıstık gecen hafta kacrdn sanrmm :) bı arkdsma exelden hazrlattm bnde fotogrf ekledm hoş oldu guzel oldu yanı :)
iyi gecelerr bu arada canm görusuruz sabahh
Kızlar bi konuda yardım istiycem biz yemin töreninden sonra onun ailesi o ve ben amcasında kalacaktık ankarada ama şimdi tutturmuş boşuna gelmeyin sadece babam gelsin beni çıkarsın ben istanbula döncem diyo babasıda olmaz riskli yakalanırsan falan diye olmaz diyo tartışmış ailesiyle sonra beni aradı boşuna gelme söyle annemlerde gelmesin ben evimde yatcam 2 gün amca hala dede çekemem bunaldım eğer ankarada kalacaksak ben askeriyeden çıkmam dedi yüzüme kapadı usta birliğide acemiside aynı yer evci izni ile çıkacak annesi yada babası gidince oluyomuş ama o şehirden dışarı çıkabilirmi bir riski var mı yani???? bu arada dün ailesine sinirlendi aradı hıncını benden çıkardı gelmeyin hiçbiriniz ben bi yere gelmiyorum dedi şak diye kapadı telefonu suratıma bu gün 5. yıl dönümümüz ama aramadı(( benim ne suçum varsa artık çok öfkeliyim anlayışta bi yere kadar ne derse alttan al al al...
ayy kızlar çok kötü bişe oldu şimdi aşkımla konusuodum, benden önce de ailesiyle konusmus. biz konusurken bi anda bana 1 sn diyip sanırım arka sıradakiyle tartişmaya başladılar, duydum çünkü konusmlarını. ben bekledim arkadaşım sıramı sen de bekliceksin diodu kuzum. çok üzüldüm ya asla kavga tartışma etmez benm aşkım ama böle olunca çok üzüldüm:'(( birazcık daha konustuk kapattık ama aklım inanılmaz derece orada kaldı, bugün de doğumgünü üzülsün istemiorum hiç. off yaaaaaaa nie yanında değilim şimdiii nie sankiiii bana ihtiyacı var((((((((
Ya sabır Allah'ım.
benimkininde usta birliği aynıyerde olduğundan şehir dışına çıkması yasak diye biliyorum. ama yapan varmıdır vardır. yinede riske atmaya değmez bence git seni görünce siniri falan kalmaz :)
hiç abartmıyosun aynı durum bizdede var en azından senin askerin gelme demiyo bizimki rest çekti bizimkinni ailesi abarttı seninki yine ablası ya bize ne demeli 18 kişi geliyo ben annesi babası kardeşi hariç yani topla 22 işi oluyo ya karşı apartmandaki kmşu bile gelcekmiş hadi ynı gün dönseler neyse ankarada hep beraber kalınacakmış nasıl bİr düşünce sistemleri var anlam veremiyorum sana noluyo be komşu teyze ve komşu kızı en çokta size sinirliyim :))))
çok sinir bozucu bi durum! böyle şeylerden nefret ediyorum ya sana ait olan kişiyi 30 kişiyile paylaşmak gibi oluyor :S bence sevgilinle o gün gidip otelde kalın.onlarda topluca evde kalsınlar.sevglnle konuşsan yapar mı acaba. belki bi yalan uydurursunuz kaçarsınız canım umarım çözülür bu durum istediğin gibi
Cozduk bile canim her zamanki gibi pasamizin istedigi oldu babasi gidecek alacak ve gelicek bende cuma gunu onlarda bekliycem askimi aksam eve yatmaya donerim bi tek boyle daha iyi oldu ya orda onca akraba varken rahat edemezdik pazarda ugurlariz artik Tekrar
sevindim canım iyi olmuş böyle :)) benimkinin de ailesi gidiyor ben gidemiyorum alıp getirmezlerde. göremicem sanrm mayısa kadar..
GSsonsuz nasılsın canım alışabildi mi sevgilin yeni yerine?
sende onlarla git diycemde soz nisan falan olmyinca sorun oluyo o isler bizde sozlu falan degiliz ama bende babamdan gizli gitcektim babannemden izin almistim:)) bu arada usta birligine gidince gorusursunz cok mu uzak gunu birlik gitmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?