349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çiftler sorun yapmıyosa olmayacagını düşünüyorum.. Bide yaş farkı kaç yaş mesela?

iyiyim dicem aslında ama canım grip oldum öle yatıyorum sen nasılsın canım? evet alışmış sürekli prova yapıyolarmış yemin töreni için seninki nasıl ??

geçmiş olsun canım iyiyim ben de bi sorun yok. sadece onsuzum ( ve zaman hiç geçmiyor.benimki çok bunalmış sanırım sesinden öyle anladım, hiçbir şey yapamıyorum onun için.

geçmiş olsun canım iyiyim ben de bi sorun yok. sadece onsuzum ( ve zaman hiç geçmiyor.benimki çok bunalmış sanırım sesinden öyle anladım, hiçbir şey yapamıyorum onun için.

hepimiz öyleyiz canım ( ama yapıcak bi şey yok dua edicez askerlerimiz için..aslında benimki de bunalmış gibi napıyoruz zaten niye burdayız ki diyor :) sen nerde oturuyosun canım gidebilsen yanına keşkee..

Çiftler sorun yapmıyosa olmayacagını düşünüyorum.. Bide yaş farkı kaç yaş mesela?

hani ben 5 e kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. ilerisi için diyorum. şuan belki 10 yaş bile sorun olmayabilir ama ilerisini yaşayanlardan duymak istedim. 6-7-8... daha fazlası sorun olur mu sizce??

hani ben 5 e kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. ilerisi için diyorum. şuan belki 10 yaş bile sorun olmayabilir ama ilerisini yaşayanlardan duymak istedim. 6-7-8... daha fazlası sorun olur mu sizce??

cnm şimdi sorun olmuyasa ilerde niye sorun olsunki.. şimdi ne gösteriyosa ilerde de onu gösterecek... sonuçta karşılıklı yaşlanılacak...

hepimiz öyleyiz canım ( ama yapıcak bi şey yok dua edicez askerlerimiz için..aslında benimki de bunalmış gibi napıyoruz zaten niye burdayız ki diyor :) sen nerde oturuyosun canım gidebilsen yanına keşkee..

ankaradayım ben canım ama ailemleyim gitme ihtimalim yok gibi.. günübirlik gidebilirsem ilerde düşünüyorum.cesaret edebilir miyim bilmiyorum.. bi cesaret alırım o zaman sizlerden :)) seninkinin usta birliği de orda mı olacak?

Aşkıma mektup yazmıştım.. almış.. çok ağlamış.. ordaki uzun dönemler falan telefon getirmiş beni aradı.. sakın bi daha bana mektup yazma dedi.. bize göre değil falan dedi.. sesini öyle duyunca bende çok ağladım.. ellerim kırılsaydı da yazmasaydım.. (

gelebilirsin aslında otobüsle de çok uzak değil 6 saat akşamdan binip sabah olabilirsin ya da gün içinde gelip dönebilirsin de cesaret veririz sana:) belli değil canım uzun dönem oldukları için 25 şubatta kura cekeceklermiş. o yüzden bide onun sıkıntısını yaşicaz :S

yaa deme öle :/ çocuk gibiler onlar orda o yazma değişinin arkasında sen bidaha yaz var bence :) eminim çok çok hoşuna gitmiştir

günübirlik gidip gelmem gerekiyor canım sabah gidip akşam evde olurum. çarşı izinleri bir başlasında cesareti o zaman alırım:) sıkıntı yapma şimdiden, hem telefon serbest olcak o zaman rahat edersiniz bolbol konuşursunuz:) sen nerdesin uzak mısın ona??

ben istanbuldayım karşıda 2 saate gidiyor yakın ama tabi:) inşallah rahat olsunlar da bu hafta başlicak izinleri

Canım benm yaa :) tıkandım kaldım valla defalarca yazdım sildim. Sözün bittigi yer tam olarak burası oluyo işte

haklısın cnm.. tam olarak sözün bittiği yer oluyo sanırım... Ömürümde kendimi hiç bu kadar yalnız ve kötü hissetmemiştim... onada dedim geçecek hepsi hatta konuşup güleceğiz.. ama inan geçmiyo yaa 2 hafta olmuş daha bana 2 ay gibi geldi... cnm seninki nerde asker..

Bu arada nerde asker sevgilin ya da nişanlın?

aynı anda aynı seyleri bi kardeşimle bide benim herifle söledigimiz oluyodu da 3.şahısla ilk defa tanıstım Manisada şu anda ordan Kıbrısa gecicek hayırlısıyla.

aynı anda aynı seyleri bi kardeşimle bide benim herifle söledigimiz oluyodu da 3.şahısla ilk defa tanıstım Manisada şu anda ordan Kıbrısa gecicek hayırlısıyla.

Kıbrısta rahat eder cnm.. Burda bir çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz... hepimiz asker yolu gözlüyoruz.. inşallah döndüklerinde mutlukla yazarız..

Konusabiliyomusunz bari sık sık? Rahat bi yerde mi?

Bana rahatım diyo.. ama ben üzülmeyeyim diyemi diyo yoksa gerçekten mi rahat bilmiyorum cnm.. Bugün kömür taşıtmışlar.. zaten hastaydı.. Biliyomusun geçen gece rüyamda görmüştüm.. yastığı rahat değildi.. boynu agrıyodu.. ona anlattım.. o gece yastığı düşmüş.. zatende rahat değilmiş.. günde 2 defa falan konuşabiliyoruz... seninki rahatmıymış arıyabiliyomu cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…