Kıbrısta rahat eder cnm.. Burda bir çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz... hepimiz asker yolu gözlüyoruz.. inşallah döndüklerinde mutlukla yazarız..
Etimesgutlular sizinkiler nasıl? Benimki iyice ayar olmuş uzundönemlere tartışıp duruolarmış1 günü kaldı dayansa bari 2kişi intihar etmiş:S Allahım nasıl bi yere gönderdik
şu anda o kadar rahat ki Kıbrısta bu rahatı bulamamaktan korkuyoruz ikimizde. büyük bi telefon problemi bizi bekliyo öncelikle.maneviyen çöküğüm zaten maddiyen de çökücem sanırsam
Merak etme benim yakın bir arkadaşım asker orda.. o kadar rahat ki anlatamam.. bi kaç gün zorlanır.. telefon numarası veriyolar rahat arıyabiliyolar.. hafta sonu çıkıncada o arar.. ptt lerde telefon çok ucuz.. 10dk 1 lira falandı en son.. ordaki en büyük sıkıntı su.. belki cep alamaz ama inan bana sen rahatlıkla arıyabilirsin cnm...
ay nasıl intihar :18: Nerde asker ki
şu ana kadar duydugum en iyi haber bu yaa. bilmedigimiz bi konu ikimizide cok endişelendiriyodu çok tesekkür ederimmmm
Ankara etimesgutta canımBilmiyorum valla intihar etti dedi hatta biri kendini asmışmı napmış arkadaşları görmüş
Rica ederim.. Burda birbirimizi rahatlatmaktan başka bişey gelmiyor elimizden malesefki.. sen nerdesin cnm..
o kadar sinirleniyorum ki bazen. şu askerlik neden zorunlu! psikolojisi kaldırcak olan var kaldıramıcak olan var . Hadi bizimkiler bi şekilde güçlüler. ama böle seyleri görünce halleri nolucak! nasıl avutucaz onları? Kaç yasına gelmiş insanların sebebi oluyolar ya
malesef öyle ama iyiki de avutuyoruz yoksa gecmez 146 gün daha... İstanbulda yasıyorum canım ben sen nerdesin
Malesef canım sistem sistem ve sistem (sizlik)...Duaetmekden başka birşey gelmiyor elden...
Bende istanbul Mecidiyeköydeyim cnm...
Yemin törenleri ne zaman olucak gidicek misin?
yarın yolcluk ve azcıkta olsa görüşmüs olcaz ınş. bir an önce geçer zamn geldıkten sonra da hıç gecmez :)
yarın yolcluk ve azcıkta olsa görüşmüs olcaz ınş. bir an önce geçer zamn geldıkten sonra da hıç gecmez :)
4 ocak ta olacak.. gideceğim.. onuda alıp geleceğiz inşallah... sen istanbulun neresindesin cnm... gidecekmisin sende yemin törenine..
Benim keçi kimseyi istemiyoki. yalvardık gelelim diye nafile2 saatlik şey için onca yol gelinir mi otur oturdugun yerde dedi. 28inde yemin töreni işte bende 29unu çekiyorum iple... gelse de bi.. bitse şu özlem.. Sarılsam ne derdim kalıcak ne tasam...
inşallah cnm.. hayırlısıyle sen bu hafta kavuşuyosun.. darısı bana ve diğer arkadaşlara.. biz 1 hafta daha bekliycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?