349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kıbrısta rahat eder cnm.. Burda bir çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz... hepimiz asker yolu gözlüyoruz.. inşallah döndüklerinde mutlukla yazarız..

şu anda o kadar rahat ki Kıbrısta bu rahatı bulamamaktan korkuyoruz ikimizde. büyük bi telefon problemi bizi bekliyo öncelikle. maneviyen çöküğüm zaten maddiyen de çökücem sanırsam

Etimesgutlular sizinkiler nasıl? Benimki iyice ayar olmuş uzundönemlere tartışıp duruolarmış1 günü kaldı dayansa bari 2kişi intihar etmiş:S Allahım nasıl bi yere gönderdik

şu anda o kadar rahat ki Kıbrısta bu rahatı bulamamaktan korkuyoruz ikimizde. büyük bi telefon problemi bizi bekliyo öncelikle. maneviyen çöküğüm zaten maddiyen de çökücem sanırsam

Merak etme benim yakın bir arkadaşım asker orda.. o kadar rahat ki anlatamam.. bi kaç gün zorlanır.. telefon numarası veriyolar rahat arıyabiliyolar.. hafta sonu çıkıncada o arar.. ptt lerde telefon çok ucuz.. 10dk 1 lira falandı en son.. ordaki en büyük sıkıntı su.. belki cep alamaz ama inan bana sen rahatlıkla arıyabilirsin cnm...

şu ana kadar duydugum en iyi haber bu yaa. bilmedigimiz bi konu ikimizide cok endişelendiriyodu çok tesekkür ederimmmm

Ankara etimesgutta canım Bilmiyorum valla intihar etti dedi hatta biri kendini asmışmı napmış arkadaşları görmüş

o kadar sinirleniyorum ki bazen. şu askerlik neden zorunlu! psikolojisi kaldırcak olan var kaldıramıcak olan var . Hadi bizimkiler bi şekilde güçlüler. ama böle seyleri görünce halleri nolucak! nasıl avutucaz onları? Kaç yasına gelmiş insanların sebebi oluyolar ya

Malesef canım sistem sistem ve sistem (sizlik)...Duaetmekden başka birşey gelmiyor elden...

4 ocak ta olacak.. gideceğim.. onuda alıp geleceğiz inşallah... sen istanbulun neresindesin cnm... gidecekmisin sende yemin törenine..

Benim keçi kimseyi istemiyoki. yalvardık gelelim diye nafile 2 saatlik şey için onca yol gelinir mi otur oturdugun yerde dedi. 28inde yemin töreni işte bende 29unu çekiyorum iple... gelse de bi.. bitse şu özlem.. Sarılsam ne derdim kalıcak ne tasam...

inşallah cnm.. hayırlısıyle sen bu hafta kavuşuyosun.. darısı bana ve diğer arkadaşlara.. biz 1 hafta daha bekliycez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…