Bende yarın gece ona doğru yola koyulcam inşallahHeycandan uyuyamıyorum şimdi
kızlarr sizlere bi sorum olcak bugün arkadaşlarla biraz bu konuyu tartıştık da. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.evlilikte yaş farkı ilerde sorun çıkarır mı? sizlerin sevgilinizl, eşinizle aranızda yaş farkı var mı?
Günaydın arkadaşlar şafak 140
günaydııınnnn bende saatiyle veriyim dur :)
349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 139 GÜN 23 SAAT 55 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)
40larıda bitiriyoruz hadi inşallah
2 haneli sayılara bil gelsek... işimiz kolaylaşıcak sanki...
Çareler çaresiz sen yokken uzaklar birtürlü birleşmiyor... :120:
347.döneme bakıorum da 23 günleri kalmış.. Allah'ım biz ne zaman göriciiiz o günleri?!
kızlar il dışına çıkış yasak bazılarınız demiş ya biz götrcez evinde yatsın falan bir çevirme ya da baska bır durumda tespıt edılırse bası yanar yapmayın 2 gun ıcın rıske degmez
valla cnm yoksa gelmeyin diyor.. 1 saatte olsa evimde olmak istiyorum diyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah bi sorun çıkmaz.. Biz kardeşimide getirmiştik bi sorun olmamıştı..
Canım genelde il dışına çıkamıyor diye biliyorum inşallah çıkarırsınız bir sorun çıkmaz :18:
evet il dışına çıkartmıyorlarmış bizimde 12si yemin töreni ertesi gün birliğe teslim olacakmış 2 gün bari izin verselerdi keşke yemin töreninde ne görürsen o tabi görebilirsen
Evci çıkartamıyormusunuz canım[/QUOT
detaylı konuşamadık canım ama eve gitmicem hemen izmire gitcem dedi zaten ayrı şehirlerdeyiz işten 1 gün izin alabilirim ayrılık işte nehircim sonunda hep özlem var çok özledim ya:84::105::105:
Evci çıkartamıyormusunuz canım[/QUOT
detaylı konuşamadık canım ama eve gitmicem hemen izmire gitcem dedi zaten ayrı şehirlerdeyiz işten 1 gün izin alabilirim ayrılık işte nehircim sonunda hep özlem var çok özledim ya:84::105::105:
Bizde izin kullanmıycaz canım ailesi gidip evci çıkartıcak bakalım inşallah o şekilde görebilicem bende haklısın işimiz evimiz herşey zor durumda bırakıyor bizleribende çok özledim bitsin artık bu askerlik hele kötü haberleri duyuyorum içim yanıyor
Bizde izin kullanmıycaz canım ailesi gidip evci çıkartıcak bakalım inşallah o şekilde görebilicem bende haklısın işimiz evimiz herşey zor durumda bırakıyor bizleribende çok özledim bitsin artık bu askerlik hele kötü haberleri duyuyorum içim yanıyor
iyi bari en azından rahat rahat oturup hasret giderme şansınız var 100 den bari geri saymaya başlasak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?