349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım söyle söyliyeyim benim bi arkadasımla eşinin arasında 8 yas fark var 2 yıldır evlilier ve masallah evlilikleri çok güzel gidiyor 5 yılda çıkmışlardır. yani yasla değil ama kararkterle ilgilisi var bence kadınlar daha olgun oluyor.. ama tabi kadın büyük erkek küçük ise onu bilemiyorum

kızlar il dışına çıkış yasak bazılarınız demiş ya biz götrcez evinde yatsın falan bir çevirme ya da baska bır durumda tespıt edılırse bası yanar yapmayın 2 gun ıcın rıske degmez

günaydın kızlar...

sinem intihar mı dedin?! şimdi yeni okudum ve duydum senden. askerim bahsetmedi. acaba bilmio mu ya da üzülmiim die sölemedi mi( Allah'ım sen askerlerimizin aklına mukayyetol.. çok üzüldüm ya..

kızlar ben de mektup gönderdim pazartesi ama eline geçmemiş hala( yrn yemin törenleri var sora ordan ayrılıcak galiba mektubumu hiç göremicek

kızlar il dışına çıkış yasak bazılarınız demiş ya biz götrcez evinde yatsın falan bir çevirme ya da baska bır durumda tespıt edılırse bası yanar yapmayın 2 gun ıcın rıske degmez

valla cnm yoksa gelmeyin diyor.. 1 saatte olsa evimde olmak istiyorum diyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah bi sorun çıkmaz.. Biz kardeşimide getirmiştik bi sorun olmamıştı..

valla cnm yoksa gelmeyin diyor.. 1 saatte olsa evimde olmak istiyorum diyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah bi sorun çıkmaz.. Biz kardeşimide getirmiştik bi sorun olmamıştı..

Canım genelde il dışına çıkamıyor diye biliyorum inşallah çıkarırsınız bir sorun çıkmaz :18:

Canım genelde il dışına çıkamıyor diye biliyorum inşallah çıkarırsınız bir sorun çıkmaz :18:

evet il dışına çıkartmıyorlarmış bizimde 12si yemin töreni ertesi gün birliğe teslim olacakmış 2 gün bari izin verselerdi keşke yemin töreninde ne görürsen o tabi görebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…