- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
iyi bari en azından rahat rahat oturup hasret giderme şansınız var 100 den bari geri saymaya başlasak artık
İnşallah canımcım ama karışık durumlar işi ayarladımda evi ayarlıyabilirsem cumartesiden gidicem pazar dönücem ama ailesininde gidip evci çıkarması lazım yemine yetişemiyorum çünkü o yüzden kafam karışık moralim pek iyi değilbencede başlıyalım artık 99dan geriye
kızlarr sizlere bi sorum olcak bugün arkadaşlarla biraz bu konuyu tartıştık da. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.evlilikte yaş farkı ilerde sorun çıkarır mı? sizlerin sevgilinizl, eşinizle aranızda yaş farkı var mı?
40larıda bitiriyoruz hadi inşallah
İnşallah canımcım ama karışık durumlar işi ayarladımda evi ayarlıyabilirsem cumartesiden gidicem pazar dönücem ama ailesininde gidip evci çıkarması lazım yemine yetişemiyorum çünkü o yüzden kafam karışık moralim pek iyi değilbencede başlıyalım artık 99dan geriye
hımmm telaşlı günler seni bekliyo yaniçalışmıyo olsak belki daha rahat oluruz ama işte lazım olumsuz düşünmeyelim iyi olsun her şey
hımmm telaşlı günler seni bekliyo yaniçalışmıyo olsak belki daha rahat oluruz ama işte lazım olumsuz düşünmeyelim iyi olsun her şey
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsun
30lar 20ler falan derken bi bakmışız 100lern altına düşmüşüz inşallah..:))
günaydın kızlar...
sinem intihar mı dedin?! şimdi yeni okudum ve duydum senden. askerim bahsetmedi. acaba bilmio mu ya da üzülmiim die sölemedi mi( Allah'ım sen askerlerimizin aklına mukayyetol.. çok üzüldüm ya..
kızlar ben de mektup gönderdim pazartesi ama eline geçmemiş hala( yrn yemin törenleri var sora ordan ayrılıcak galiba mektubumu hiç göremicek
Günaydınn. Mektup olayını şöyle yap bundan sonra 1 lira falan fazla alıolar APS diye bi olayı var pttnin acil posta servisi. en geç 2 güne elinde olur. Dua edelim de yarın sabaha kadar ulaşsın eline
Bu arada Günaydın Herkesee
Ben anlamadım şimdi şanslı mıyım değil miyim :44:29unda burda 4üne kadar izin kullanıcak yanımda kalıcak .
Sizin şafak 140ı görmüş benimki hala 146
canım aps ile gönderdim ben de hızlı olsun die. pazartesi vermiştim 2 gün içinde elinde olur die. dün sordurdum ptt ye askeri birlikte gözüküo mektubunuz ama bölük komutanı ne zaman dağıtır orası belli olmaz dedi(
dün de doğumgünüydü çok isterdim okuyabilmesini... bu gidişle hiç göremicek artık :'(
son 3-5 günün hiç öenmi yok bence cnm, saten tek hanelere düşeceği için her türlü sevincimizi yaşıyacağız.. iyi tarafından bak ne güzel yılbasını birlikte geçireceksiniz
Bu arada Günaydın Herkesee
Ben anlamadım şimdi şanslı mıyım değil miyim :44:29unda burda 4üne kadar izin kullanıcak yanımda kalıcak .
Sizin şafak 140ı görmüş benimki hala 146
valla cnm yoksa gelmeyin diyor.. 1 saatte olsa evimde olmak istiyorum diyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah bi sorun çıkmaz.. Biz kardeşimide getirmiştik bi sorun olmamıştı..
Etimesgutlular sizinkiler nasıl? Benimki iyice ayar olmuş uzundönemlere tartışıp duruolarmış1 günü kaldı dayansa bari 2kişi intihar etmiş:S Allahım nasıl bi yere gönderdik
Hemde cok sanslisin canim kske bzmde oyle olsaydi ama kullanmak istemedi nisanlim izin bende israr etmedimcok guzel bi 4 gun gecrrsiniz insallah :)
canım o aradaki duygu yoğunluğuna baglı benm bi arkadasın ablası kendnden 4yaş küçük biriyle evlendi..çok mutlular çok şükür..maşallah diyelim..bizde 3yaş büyük benden sadece..
Hem yılbaşını hemde doğum gününü birlikte geçiricez:87::124::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?