349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım o aradaki duygu yoğunluğuna baglı benm bi arkadasın ablası kendnden 4yaş küçük biriyle evlendi..çok mutlular çok şükür..maşallah diyelim..bizde 3yaş büyük benden sadece..

Günaydınn. Mektup olayını şöyle yap bundan sonra 1 lira falan fazla alıolar APS diye bi olayı var pttnin acil posta servisi. en geç 2 güne elinde olur. Dua edelim de yarın sabaha kadar ulaşsın eline

Bu arada Günaydın Herkesee
Ben anlamadım şimdi şanslı mıyım değil miyim :44:29unda burda 4üne kadar izin kullanıcak yanımda kalıcak .
Sizin şafak 140ı görmüş benimki hala 146

Günaydınn. Mektup olayını şöyle yap bundan sonra 1 lira falan fazla alıolar APS diye bi olayı var pttnin acil posta servisi. en geç 2 güne elinde olur. Dua edelim de yarın sabaha kadar ulaşsın eline

canım aps ile gönderdim ben de hızlı olsun die. pazartesi vermiştim 2 gün içinde elinde olur die. dün sordurdum ptt ye askeri birlikte gözüküo mektubunuz ama bölük komutanı ne zaman dağıtır orası belli olmaz dedi(
dün de doğumgünüydü çok isterdim okuyabilmesini... bu gidişle hiç göremicek artık :'(

Ben anlamadım şimdi şanslı mıyım değil miyim :44:29unda burda 4üne kadar izin kullanıcak yanımda kalıcak .

son 3-5 günün hiç öenmi yok bence cnm, saten tek hanelere düşeceği için her türlü sevincimizi yaşıyacağız.. iyi tarafından bak ne güzel yılbasını birlikte geçireceksiniz

Yaaa demekki askeriyede mektupları okudukları doğruymuş kötü olmuş ya keşke zamanında orda olsaydı

kocacım akşam aradı. çok yoruluyoruz dedi. akşama kadar temizlik, tören hazırlığı vs...canları çıkıyormuş. kilo vermiş galiba. az kaldı, acemilikten sonrası rahat olacaklar inşallah

eşime hediye almak istiyorum, aklıma hiç birşey gelmiyor

Hemde cok sanslisin canim kske bzmde oyle olsaydi ama kullanmak istemedi nisanlim izin bende israr etmedim cok guzel bi 4 gun gecrrsiniz insallah :)

valla cnm yoksa gelmeyin diyor.. 1 saatte olsa evimde olmak istiyorum diyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah bi sorun çıkmaz.. Biz kardeşimide getirmiştik bi sorun olmamıştı..

sorun olmaz inşallah arkadaşımın eşi de gelmişti, birşey olmadı.

Etimesgutlular sizinkiler nasıl? Benimki iyice ayar olmuş uzundönemlere tartışıp duruolarmış1 günü kaldı dayansa bari 2kişi intihar etmiş:S Allahım nasıl bi yere gönderdik

canım benm kuzenımde etımesgtta astegmen,sureklı konusuyoruz ona sordum yok oyle bsy dedıı,olsa muhakkak duyulur dedı..Allah Allah

kızlar yeminden sonra dışarı çıkabiliyorlar hatta iki il içinde olmak sartıyla kalabiliyorlar. biz çıkarıcaz 2 aksam da orda kalacağız. diğer türlü riske girmek istemiyoruz zaten yol uzun onu da geçtim en ufak bir yakalanmada mahkeme oluyor askerlik uzuyor vs vs..
haftaya gidiyorum çok heycanlıyımmmm

canım o aradaki duygu yoğunluğuna baglı benm bi arkadasın ablası kendnden 4yaş küçük biriyle evlendi..çok mutlular çok şükür..maşallah diyelim..bizde 3yaş büyük benden sadece..

benim eşimde benden 1 yaş büyük. bence de duygu yoğunluğuna bağlı. arada 13 yaş olupta mutlu olan arkadaşım var. önemli olan ruh yaşı

Hem yılbaşını hemde doğum gününü birlikte geçiricez :87::124::122:

çok güzel çok sevindim cnm sizin adınıza.. özel günlerinizde beraber olucaksınız 4 gün geç çıkmış hiç önemi yok bence... bn de bu akşam çıkıcam yola yrn görücem sevdiceğimi:) karalamasını okuturum artık mektubun, çok güzel de karta özene bözene yazmıştım napalım şans artık..

ebruliciiim inş. yoktur cnm oradakiler değilse moralmen çökerler, duyunca çok üzüldüm, askerim orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…