kocacım akşam aradı. çok yoruluyoruz dedi. akşama kadar temizlik, tören hazırlığı vs...canları çıkıyormuş. kilo vermiş galiba. az kaldı, acemilikten sonrası rahat olacaklar inşallah
eşime hediye almak istiyorum, aklıma hiç birşey gelmiyor
canım ıcını ferah tut yokms oyle bsy aradı sordu smdı kuzenm
ayrca bugun etımesgtta hava cok guzell gunluk guneşlık bahardan kalma..
canım ıcını ferah tut yokms oyle bsy aradı sordu smdı kuzenm
ayrca bugun etımesgtta hava cok guzell gunluk guneşlık bahardan kalma..
kocacım akşam aradı. çok yoruluyoruz dedi. akşama kadar temizlik, tören hazırlığı vs...canları çıkıyormuş. kilo vermiş galiba. az kaldı, acemilikten sonrası rahat olacaklar inşallah
eşime hediye almak istiyorum, aklıma hiç birşey gelmiyor
Eşine alma kendine al sende bişi aynı kapıya çıkıyo zaten
ayıp olacak ama anlatmadan duramayacağım. evlenmeden önce tonla saten gecelik vs..aldım. eşim hiç birini beğenmedi. doğal olmalıymışım. ben de evde günlük kıyafetlerle takılıyordum. dün telefonda "kendime de bir şeyler alıcaktım ama vazgeçtim, boşa paa vermeyim" dedim. eşim açık konuşamadı ama al gibisinden imada bulundu
bear olanlara tavsiyem çok para harcamayın, benimkiler dolap bekliyor
sorun olmaz inşallaharkadaşımın eşi de gelmişti, birşey olmadı.
Günaydınn kızlarrr:)) Gidiyorum bu geceeeKızlar dillenilmeyen şeyler bunlar hani gözüyle görmüş demese bende inanmam ama ne bilim... Ki normald böyle şeyleri saklıyorlar askeriyedekiler... Ne bilim işte... Allah yardımcıları olsunn
kızlar selammmm. geç katıldım bugün aranıza çok koşturmacam vardı allahın izniyle yarın sabah yolcudur abbas bağlasan durmaz :))) sevdiceğime kavuşmama saatler kaldı. karnıma ağrılar giriyor heyecandan :))) çok özledim onu çokkk. bu arada biz aynı yaştayız yarimle çok iyi anlaşıyoruz :)))
Günaydınn kızlarrr:)) Gidiyorum bu geceeeKızlar dillenilmeyen şeyler bunlar hani gözüyle görmüş demese bende inanmam ama ne bilim... Ki normald böyle şeyleri saklıyorlar askeriyedekiler... Ne bilim işte... Allah yardımcıları olsunn
kızlar selammmm. geç katıldım bugün aranıza çok koşturmacam vardı allahın izniyle yarın sabah yolcudur abbas bağlasan durmaz :))) sevdiceğime kavuşmama saatler kaldı. karnıma ağrılar giriyor heyecandan :))) çok özledim onu çokkk. bu arada biz aynı yaştayız yarimle çok iyi anlaşıyoruz :)))
hadi yolun açık olsun cnm.. darısı bizim başımıza.. haftayada ben gideceğim....
çok sevindim ya cnm güzel haberin için sağol.
bu akşam cıkıorum yola, yarın oradayım inşallah... heyecanlanmaya başladım yavaş yavaş:)
Sağolun canlarrr darısı sizlerin başına inşallah
yolun açık olsun... Allahım 1 hafta çabuk geçsede bizde kavuşsak
teşekkürler canım. inşallah su gibi akıp geçer sizlerde kavuşursunuz tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?