349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Eşine alma kendine al sende bişi aynı kapıya çıkıyo zaten

canım ıcını ferah tut yokms oyle bsy aradı sordu smdı kuzenm
ayrca bugun etımesgtta hava cok guzell gunluk guneşlık bahardan kalma..

canım ıcını ferah tut yokms oyle bsy aradı sordu smdı kuzenm
ayrca bugun etımesgtta hava cok guzell gunluk guneşlık bahardan kalma..

çok sevindim ya cnm güzel haberin için sağol.
bu akşam cıkıorum yola, yarın oradayım inşallah... heyecanlanmaya başladım yavaş yavaş:)

giysi, üst baş vs tarzı bişe alma bence cnm çünkü giyebileceklerini pek sanmıorum. belki örgü bere olabilir, bi kaç arkadaş örmüş paylaşmışlardı burada ya da manevi değeri olan bişeyler olabilir..

Eşine alma kendine al sende bişi aynı kapıya çıkıyo zaten

ayıp olacak ama anlatmadan duramayacağım. evlenmeden önce tonla saten gecelik vs..aldım. eşim hiç birini beğenmedi. doğal olmalıymışım. ben de evde günlük kıyafetlerle takılıyordum. dün telefonda "kendime de bir şeyler alıcaktım ama vazgeçtim, boşa paa vermeyim" dedim. eşim açık konuşamadı ama al gibisinden imada bulundu
bear olanlara tavsiyem çok para harcamayın, benimkiler dolap bekliyor

Onu söylediginde sen elinin altındaydın hep. şimdi durum değişti babydoll falan denesen hosuna gidebilir belki

Günaydınn kızlarrr:)) Gidiyorum bu geceee Kızlar dillenilmeyen şeyler bunlar hani gözüyle görmüş demese bende inanmam ama ne bilim... Ki normald böyle şeyleri saklıyorlar askeriyedekiler... Ne bilim işte... Allah yardımcıları olsunn

hadi yolun açık olsun cnm.. darısı bizim başımıza.. haftayada ben gideceğim....

kızlar selammmm. geç katıldım bugün aranıza çok koşturmacam vardı allahın izniyle yarın sabah yolcudur abbas bağlasan durmaz :))) sevdiceğime kavuşmama saatler kaldı. karnıma ağrılar giriyor heyecandan :))) çok özledim onu çokkk. bu arada biz aynı yaştayız yarimle çok iyi anlaşıyoruz :)))

yolun açık olsun... Allahım 1 hafta çabuk geçsede bizde kavuşsak

hayırlı yolculuklar. inşallah çooooooooooook güzel vakit geirirsiniz darısı bizlerin başına

Sağolun canlarrr darısı sizlerin başına inşallah

artık zamanı geldi yolculuğun ..
çok heyecanlıyım...
ben de çıkıorum bu akşam yola.. yrn görüşürz belkim orda

biz dönerken hüznümüzle bazı arkadaşlarımız yeni başlıcak heyecana.. hayat çok garip..

Hoşgeldin canımcım hadi bakalım yolun açık olsun kavuş askerine darısıda bizlere inşallah geçsin şu 1 hafta

Günaydın kızlaaar :) bugün şafak 140 değil mi :) bizde 130lara geldik inşallah bundan sonra hızlıcana geçeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…