- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın kızlaaar :) bugün şafak 140 değil mi :) bizde 130lara geldik inşallah bundan sonra hızlıcana geçeerr
Günaydın canım evet şafak 140ne 30 ne 20 o 40 sayısını tamamen atıcaz ordan inşallah
Hoşgeldin canımcım hadi bakalım yolun açık olsun kavuş askerine darısıda bizlere inşallah geçsin şu 1 hafta
eveeeeet 1güngelecek1günkalacak! :):) şafak doğan güneş diye dolaşıcaz inşallahhhh ben yemin törenine gidemiyorum ama 19 ocak ta yol izni için istanbula gelecek sevdiceğim iki günlüğünee, dün arayıp söylediğinde ağzım kulaklarımda dolaştımmm çok özledikkk gerçekten yaa :))) Eki Görüntüle 589488
Gelecek birgün gelecek canımÇok özledik çok bir kaç günde olsa bir günde olsa görseydik biraz daha iyi olucaz sanki daha güçlü şafak saycam söz sevdigimi göstersinler bana
vallahi arkadaşlar özlemlerimiz tavan yaptı hepimiz aynı durumdayız. iki basamaklı sayılara geçsek çok rahatlıycaz sabır versin allahım hepimize :))) şafak doğan güneş yazıyosunuz ya allahım onu nezaman okusam gözlerim doluyor ne anlamlı nekadar duygu yüklü bir deyiş bu :''(((
neyse üzülmek yok birçoğumuz kısa zamanda görücez en azından geçici bu ayrılıklar allahım nasip et bize kavuştuğumuz günü görmeyiiii
evet canım çok doğru, geçicek hatta yeni açılmış 350. yarenleri topiclerini gördüğümüzde bizler 30 ları sayıyo olacağızzzz Eki Görüntüle 589498 Eki Görüntüle 589499
vallahi arkadaşlar özlemlerimiz tavan yaptı hepimiz aynı durumdayız. iki basamaklı sayılara geçsek çok rahatlıycaz sabır versin allahım hepimize :))) şafak doğan güneş yazıyosunuz ya allahım onu nezaman okusam gözlerim doluyor ne anlamlı nekadar duygu yüklü bir deyiş bu :''(((
neyse üzülmek yok birçoğumuz kısa zamanda görücez en azından geçici bu ayrılıklar allahım nasip et bize kavuştuğumuz günü görmeyiiii
ay evett yaaa aynı durumdayım söz diyorum bi kaç gün görsem kendime gelicem19 ocakta göreceğim için ondan sonra 3.5 ay kalıyor, ondan sonra plakalara geldiğimizde sanki daha kolay geçecekmiş gibi geliyor bana. Eki Görüntüle 589497
Bende öyle diyorum yanına gittigimde 4 ay kalıcak 1ay 5 günü yemiş olucaz onuda geçiririz yani biter inşallah daha rahat olurlar
aynen canımm, bir de göreceğin güne yaklaşmak ve sabırla beklemekte tuhaf birşeymiş. esas onların usta birliği sıkıntısız olsunda, sevdiceğim aradı sabah uzun dönem askerler koğuşlarında kettle sokmuşlar. çay sırası çok olduğu için sıcak su yokmuş. kısa dönemlerden de bi kopuşa bir iki asker kettle sokunca iki asker hakkında tutanak tutulmuş boş yere
Bir hafta on gün zorlanırsın dediler..sonra alışırsın dediler.. ama yok ben alışamıyorum.. gün geçtikçe daha çok zorlanıyorum.. hemen akşam olsun uyuyayım şafak atsın istiyorum.. nasıl bişeydir bu yaa.. hani alışacaktımm..
yemin töreni yazılarında gözlerim yaşardı o günlre döndüm mamaklı yarenler hade ustalğnıza gidin aşkım görevi devretsin sizleri bekliyor biz bitirelim sonra 351 li yarenler gelsin onlara verin görevleriniz çabucak geçsin vakitler birileri kavuşurken birileri ayrılıyor malesef biz sizi koca yaz çok bekledik inanın
yemin töreniniz geldi çattı demekki bizimkilerin gelmesine çok az kaldı anlamına geliyor bu vay be bu zaman hani geçmiyordu geçmiş işte biraz daha biraz daha sabır kızlar biz son 20 deyiz ama sanki durmuş gibi işliyor ben artık 10 dan geriye saymak istiyorum
allah size sabır versin emin olun sizinde kavuşacağnız günler yakındır yemin törenini atlattınız yaa şimdi ocak ayını bitirdinizmi az kalcak merak etmeyin
yemin töreni yazılarında gözlerim yaşardı o günlre döndüm mamaklı yarenler hade ustalğnıza gidin aşkım görevi devretsin sizleri bekliyor biz bitirelim sonra 351 li yarenler gelsin onlara verin görevleriniz çabucak geçsin vakitler birileri kavuşurken birileri ayrılıyor malesef biz sizi koca yaz çok bekledik inanın
yemin töreniniz geldi çattı demekki bizimkilerin gelmesine çok az kaldı anlamına geliyor bu vay be bu zaman hani geçmiyordu geçmiş işte biraz daha biraz daha sabır kızlar biz son 20 deyiz ama sanki durmuş gibi işliyor ben artık 10 dan geriye saymak istiyorum
allah size sabır versin emin olun sizinde kavuşacağnız günler yakındır yemin törenini atlattınız yaa şimdi ocak ayını bitirdinizmi az kalcak merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?