349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok fena heycanlar canım ya bir gelse şu yemin töreni bir kavuşsak

esımın bulundugu lojstk komutnlıgınıa radım pazar gunu gelsem gorebılırmyım zıyarete acık mı dıye 5 e akdr gorebılırsınız dedı yehuuu ıns sorun cıkmaz dua edın bıletımı aldım

esımın bulundugu lojstk komutnlıgınıa radım pazar gunu gelsem gorebılırmyım zıyarete acık mı dıye 5 e akdr gorebılırsınız dedı yehuuu ıns sorun cıkmaz dua edın bıletımı aldım

waaaaaaavvv ne güzel canim .cok sevindim senin adina .insallah hersey yolunda gider sende biraz hasret giderirsin:)

Çıkmaz canım çıkmaz inşallah sormuşsunda sorun çıkarcaklarını sanmıyorum hadi bakalım kavuş askerine

inş ya darısı size yemin töreni haftayada dayanamadım o zaman cok kalabalık olcaz bas absa kalamıcaz dıye bu pazarda 2 3 saatte olsa gorıyım dedım

amin amin ins herkes sevdigine kavusur:) yemin töreninden önce görmen tabide daha iyi olur kalabalikta telasedi fln derken cok az görürsün.ama böyle basbasa bi iki saat sana bir gün gibi gelir.inan cok sevindim sanki kendim sevducegumun yanina gidiyormusum gibi:)

bende çok sevindimm canııım, hiçbi sorun çıkmaz 2 3 saat hasret giderirsiniz ne güzelll, darısı başımızaaaa Eki Görüntüle 589589

merhabalar kızlar
347. dönem yareniyim şafak hala 180 lerde (

nasıl gidiyor. alışabildiniz mi birazda olsa. çoğunuz yemin töreni telaşındasınız ne güzel. ben gideceğim gün heycandan uyuyamamıştım. ilk kez buluşuyomuşuz gibi midemde kelebekler uçuşuyodu

canim benim askerimin yarin yemin töreni:) ama benim icin pek bisi degismiyor.ben öyle yada böyle uzagim sevdigime( ancaaaa mayista görcem kismet olursa

Usta birliği daha rahat olur canım daha rahat konuşursunuz olsun mayısa kadar hasret fazla olur ama geçiçek bugünlerde inşallah özlemde güzel özlemekte güzel

gözün aydın canım güle güle git güle güle gel inşallah bende yarın kavuşucam allahın izniyle 2 gün beraberiz

Usta birliği daha rahat olur canım daha rahat konuşursunuz olsun mayısa kadar hasret fazla olur ama geçiçek bugünlerde inşallah özlemde güzel özlemekte güzel

tatlim bizde öyle teselli edioruz birbirimizi .gecicek die die bi 15 gecti kaldi 140gün o da gecer:)
evet özlem cok güzel bi duygu güzel oldugu kadar da zor .ama alisior insan...

Canım hiç üzülme birbirimize destek olarak atlatıcaz geçiçek bugünlerde haziranda kavuşucaksın sende askerine tatlım
Artık bende uyuyamam herhalde son birkaç gündür gözüme uyku girmez haftaya bakalım nasıl olcak geçsin şu 1hafta

gözün aydın canım güle güle git güle güle gel inşallah bende yarın kavuşucam allahın izniyle 2 gün beraberiz

çok sevindim Sende öyle güle güle git güle güle gel...Dönünce paylaşırız nasıl geçtiğini....Onu ilk ziyaret edecek olan kişi ben olmak istedim su takvım olayını bılen bırı bana ozelden msj atabılır mı ? kısmen yaptım gibi...

Son düzenleme:
Kızlarrr çok heycanlıyım Ne giysem karar veremiyorum Ankaralılar hava nasıl orda Denizzz sen kaçta aştide olcaksın

burda olmak gerçekten insana güç veriyor burası başka bişey. dışarda çok yakın arkadaşlarımdan görmediğim desteği hiç tanımadığım insanlardan aldım. çok güzel dostluk kurduk biz topik olarak

telaştan o 1 haftanın nasıl geçtiğini anlamzsın sende canım

kesinlikle katılıyorumm canım, gerçekten birbirimizi tanımadan kader arkadaşlığı bu olsa gerek. askerlerimiz nasıl koğuşta öyle oluyorsa bizde burada sıkıntımızı, mutluluğumuzu, sevincimizi ve hüznümüzü paylaşıyoruz. iyi ki bu foruma üye olmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…