- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kizlaar selam...
nasilsiniz bakiim.neler neler olmus ben yokken .bi haftadir takip edemiyordum.sacini kesitirenler ,tencere tava alanlar mi ,ceyiz düzenler mi dersin oh oh ne güzelallah hayaellerinizi tez zamanda gerecek yapsin insallah
eh artik yemin törenleri yaklasti herkesde bi heyecan vardir:)
Çok fena heycanlar canım ya bir gelse şu yemin töreni bir kavuşsak
esımın bulundugu lojstk komutnlıgınıa radım pazar gunu gelsem gorebılırmyım zıyarete acık mı dıye 5 e akdr gorebılırsınız dedıyehuuu ıns sorun cıkmaz dua edın bıletımı aldım
waaaaaaavvv ne güzel canim .cok sevindim senin adina .insallah hersey yolunda gidersende biraz hasret giderirsin:)
canim az kaldi az:) senin askerinin yemin töreni ocakta mi?
esımın bulundugu lojstk komutnlıgınıa radım pazar gunu gelsem gorebılırmyım zıyarete acık mı dıye 5 e akdr gorebılırsınız dedıyehuuu ıns sorun cıkmaz dua edın bıletımı aldım
inş ya darısı size yemin töreni haftayada dayanamadım o zaman cok kalabalık olcaz bas absa kalamıcaz dıye bu pazarda 2 3 saatte olsa gorıyım dedım
Evet canım 4 ocaktaSenin nezaman tatlım ?
canim benim askerimin yarin yemin töreni:) ama benim icin pek bisi degismiyor.ben öyle yada böyle uzagim sevdigime( ancaaaa mayista görcem kismet olursa
Usta birliği daha rahat olur canım daha rahat konuşursunuz olsun mayısa kadar hasret fazla olur ama geçiçek bugünlerde inşallah özlemde güzel özlemekte güzel
merhabalar kızlar
347. dönem yareniyim şafak hala 180 lerde(
nasıl gidiyor. alışabildiniz mi birazda olsa. çoğunuz yemin töreni telaşındasınız ne güzel. ben gideceğim gün heycandan uyuyamamıştım. ilk kez buluşuyomuşuz gibi midemde kelebekler uçuşuyodu
gözün aydın canım güle güle git güle güle gel inşallahbende yarın kavuşucam allahın izniyle 2 gün beraberiz
Canım hiç üzülme birbirimize destek olarak atlatıcaz geçiçek bugünlerde haziranda kavuşucaksın sende askerine tatlım
Artık bende uyuyamam herhalde son birkaç gündür gözüme uyku girmez haftaya bakalım nasıl olcak geçsin şu 1hafta
burda olmak gerçekten insana güç veriyor burası başka bişey. dışarda çok yakın arkadaşlarımdan görmediğim desteği hiç tanımadığım insanlardan aldım. çok güzel dostluk kurduk biz topik olarak
telaştan o 1 haftanın nasıl geçtiğini anlamzsın sende canım
tatlim bizde öyle teselli edioruz birbirimizi .gecicek die die bi 15 gecti kaldi 140gün o da gecer:)
evet özlem cok güzel bi duygu güzel oldugu kadar da zor .ama alisior insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?