349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım gerçekten burası çok farklı dışarda kimseye anlatamıyorum derdimi anlamazlarda zaten ama burda hepimizin birbirimizi anlıyoruz böylelikle geçiriyoruz zamanı bitiricezde inşallah Şu evci işini bir ayarlıyabilsem benden mutlusu yok sonrası zaten kendi hazırlıgım askerime yapacagım yemekcikler geçiçek yılbaşından sonrasıda inşallah

Hu huuuu mrblar kızlaarr keyiflerr nasıllll
Ohhh herkess aşkına gidiyoo ne güzelll Ben gidemicem
malesef yemine Ustası yakın bir yer olursa giderim artık

canım allah sabır versin. henüz alışanımız yok gibi ama durumu kontrol edebiliyoruz sanki :)) senin kelebekler benim mideme göç etmişler :)) aynı duyguları yaşıyorum şuan

oo desene sen ve senin askerinden mutlusu yok.insallah evci isini haledersin

Kızlar Grup Vitaminin Bir şarkısı var Bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım İstanbuldan diye... Ben ağlıyorum onu dinliyorum.. sonra dinliyorum yine ağlıyorum... Çok güzel bir şarkı ağlıyasınız varsa dinleyin... ben baya sıkmıştım kendimi herkes aman ağlama ne var 5 ay falan diye etrafımdaydı.. yalnız kalınca anladım ondan başka kimse yok aslında..

evet ilk sayfada yazmior :) belki araniza sonradan katilidigim icindir

acemi -> ankara mebs
usta-> izmir/gaziemir(havaci)

izmir geldikce zaten aklima kuruyorumda kuruyorum(

Çok güzel canım ikiside hayırlısı olsun ne kuruyosun kafanda tatlım asker onlar hep görevdeler bir günlük izinlerinide bizimle ya nette ya telde konuşucaklar yada yanlarında olmuş olucaz içini ferah tut bakalım

Bugün kardeşi ziyarete gitti aşkımı az önce konuştuk pazar yine gelde içtimadan yırtıyım diyo pişkine bakarmısınızzz

canım ben kacta orda oluuym 8 de mı 9 da mı? zıyaret ıcın en erkn kacta gıdılrse gıdıcem

Sabah 8-aksam 8 arasiymis zoyaret canim bizde. Pazar gunleri icin cogu yerde ayni uygulama. Ben sabah 7 gibi cikmistim evden 11 bucukta yanindaydim. 5 gibi geri donus yoluna koyuldum.

Sabah 8-aksam 8 arasiymis zoyaret canim bizde. Pazar gunleri icin cogu yerde ayni uygulama. Ben sabah 7 gibi cikmistim evden 11 bucukta yanindaydim. 5 gibi geri donus yoluna koyuldum.

teşekkür ederim canm o zaman 8 de ordayım Allah nasip ederse...

avrupa yaksındakiler bana önerebieceğiniz boya konusunda iyi bir kuaför var mı hem malzemesi kaliteli hem boyada basarılı yani sizi yormadan kaliteli renk ortaya koyan

Eliacım gitmişsin sanırım askerinin yanına, umarım çok güzel geçmiştirr :):) nasıl kastamonu, soğuk mu?, askeriye gördüğün kadarıyla nasıl bir yer merak ettim bende :))

Eliacım gitmişsin sanırım askerinin yanına, umarım çok güzel geçmiştirr :):) nasıl kastamonu, soğuk mu?, askeriye gördüğün kadarıyla nasıl bir yer merak ettim bende :))

Valla heryer yeşil yeşil adam dolu hepsi birbirinin aynisi diyim sana :) soğuktu ama ankaranin ayazi gibi degil esinti vardi.. Fazla üşümedim ben oyle diyim sana.. Sakin bi yerdi, gayet hoşnut gozukuyodu, cok ziyaretci vardi. Herkes pek efendiydi :) inan dizilerdeki askeriye nasilsa ayni oyleydii :))

ilerde çocuk yapmayı düşündüklerinde sorun çıkmaz mı hani diyelim evlendiler ettiler 27sinde kadın doğuma hazır hissetti. adam o zaman 35lerde olacak yaşlanmış olması sorun olmaz mı bebek için?

ilerde çocuk yapmayı düşündüklerinde sorun çıkmaz mı hani diyelim evlendiler ettiler 27sinde kadın doğuma hazır hissetti. adam o zaman 35lerde olacak yaşlanmış olması sorun olmaz mı bebek için?

Bizim aramizda 5 yaş var 2 yildir beraberiz. Hatta o yasindan buyuk bende yasimdan cok daha kucuk gosteriyorum. Hic sorun olmadi ama evlenince cocuk olunca ne olur bilemem..

kızlar birazdan servisim, 6.30 da da otobüsüm var ankaraya. ben hazırım artık
yarın da kavuşucam aşkıma çok mutluyum...
dileğim sizler de bir an evvel kavuşursunuz...
döndüğümde görüşmek üzere...

hoşçakal canım sağ salim git gel inşallah :) Bekliyoruz heyecanla :)Darısı kavuşamayanların başınaaa Hayırlı yolculuklar

benim eşimde benden 1 yaş büyük. bence de duygu yoğunluğuna bağlı. arada 13 yaş olupta mutlu olan arkadaşım var. önemli olan ruh yaşı

canım peki 13 yaş fark bebek için sorun olmadımı. erkeklerde 38inden sonra çocuk yapmada zorlanıyormuş diye yazmış doktorlar. düşük riski artıyormuş. hem o yaşlandığında kadın genç olcak bilmiyorum sorun ettim ben bu yaş farkını kafam karıştı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…