- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
burda olmak gerçekten insana güç veriyor burası başka bişey. dışarda çok yakın arkadaşlarımdan görmediğim desteği hiç tanımadığım insanlardan aldım. çok güzel dostluk kurduk biz topik olarak
telaştan o 1 haftanın nasıl geçtiğini anlamzsın sende canım
Canım senin askerinin acemi ve ustası neresi yazmıyorda ilk sayfada
merhabalar kızlar
347. dönem yareniyim şafak hala 180 lerde(
nasıl gidiyor. alışabildiniz mi birazda olsa. çoğunuz yemin töreni telaşındasınız ne güzel. ben gideceğim gün heycandan uyuyamamıştım. ilk kez buluşuyomuşuz gibi midemde kelebekler uçuşuyodu
Evet canım gerçekten burası çok farklı dışarda kimseye anlatamıyorum derdimi anlamazlarda zaten ama burda hepimizin birbirimizi anlıyoruz böylelikle geçiriyoruz zamanı bitiricezde inşallahŞu evci işini bir ayarlıyabilsem benden mutlusu yok sonrası zaten kendi hazırlıgım askerime yapacagım yemekcikler geçiçek yılbaşından sonrasıda inşallah
ankaraya gıdenler bu aksamdan mı gıdıyor ???????????
evet ilk sayfada yazmior :) belki araniza sonradan katilidigim icindir
acemi -> ankara mebs
usta-> izmir/gaziemir(havaci)
izmir geldikce zaten aklima kuruyorumda kuruyorum(
Bugün kardeşi ziyarete gitti aşkımı az önce konuştuk pazar yine gelde içtimadan yırtıyım diyo pişkine bakarmısınızzz
canım ben kacta orda oluuym 8 de mı 9 da mı? zıyaret ıcın en erkn kacta gıdılrse gıdıcem
Sabah 8-aksam 8 arasiymis zoyaret canim bizde. Pazar gunleri icin cogu yerde ayni uygulama. Ben sabah 7 gibi cikmistim evden 11 bucukta yanindaydim. 5 gibi geri donus yoluna koyuldum.
Sabah 8-aksam 8 arasiymis zoyaret canim bizde. Pazar gunleri icin cogu yerde ayni uygulama. Ben sabah 7 gibi cikmistim evden 11 bucukta yanindaydim. 5 gibi geri donus yoluna koyuldum.
Eliacım gitmişsin sanırım askerinin yanına, umarım çok güzel geçmiştirr :):) nasıl kastamonu, soğuk mu?, askeriye gördüğün kadarıyla nasıl bir yer merak ettim bende :))
canım söyle söyliyeyim benim bi arkadasımla eşinin arasında 8 yas fark var 2 yıldır evlilier ve masallahevlilikleri çok güzel gidiyor 5 yılda çıkmışlardır. yani yasla değil ama kararkterle ilgilisi var bence kadınlar daha olgun oluyor.. ama tabi kadın büyük erkek küçük ise onu bilemiyorum
ilerde çocuk yapmayı düşündüklerinde sorun çıkmaz mı hani diyelim evlendiler ettiler 27sinde kadın doğuma hazır hissetti. adam o zaman 35lerde olacak yaşlanmış olması sorun olmaz mı bebek için?
kızlar birazdan servisim, 6.30 da da otobüsüm var ankaraya. ben hazırım artık
yarın da kavuşucam aşkıma çok mutluyum...
dileğim sizler de bir an evvel kavuşursunuz...
döndüğümde görüşmek üzere...
benim eşimde benden 1 yaş büyük. bence de duygu yoğunluğuna bağlı. arada 13 yaş olupta mutlu olan arkadaşım var. önemli olan ruh yaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?