Bir hafta on gün zorlanırsın dediler..sonra alışırsın dediler.. ama yok ben alışamıyorum.. gün geçtikçe daha çok zorlanıyorum.. hemen akşam olsun uyuyayım şafak atsın istiyorum.. nasıl bişeydir bu yaa.. hani alışacaktımm..
kızlar birazdan servisim, 6.30 da da otobüsüm var ankaraya. ben hazırım artık
yarın da kavuşucam aşkıma çok mutluyum...
dileğim sizler de bir an evvel kavuşursunuz...
döndüğümde görüşmek üzere...
Bu arada Günaydın Herkesee
Ben anlamadım şimdi şanslı mıyım değil miyim :44:29unda burda 4üne kadar izin kullanıcak yanımda kalıcak .
Sizin şafak 140ı görmüş benimki hala 146
Ben de öyleyim(( Sabah kalkınca offf koca bir gün daha diyip akşam da hemen erken yatıyım da yarın olsun diyorum pof!
canim galiba bu durum hepimizde var.en azindan ben kendi adima yaziim bende sizin gibiyim .hemencecik aksam olsun istiyorum .saat 8i gecmeye baslayinca hemen odama gidiyorum ve tel elimde bekliyorum arasada konussak diye
eminim illerde bu hallerimizi gülerek hatirliicaz canim
bende öyleyim bu saatleri ise hiç sevmiyorum hava kararınca içime bi huzursuzluk çöküyor. zaten öğlen 2ye kadar yatıyorum kalkamıyorum sabahları. okul mokul yalan oldu:S
kızlar birazdan servisim, 6.30 da da otobüsüm var ankaraya. ben hazırım artık
yarın da kavuşucam aşkıma çok mutluyum...
dileğim sizler de bir an evvel kavuşursunuz...
döndüğümde görüşmek üzere...
ne çok kaynatmışsınız kızlar geri dönüp okumam saatimi alırbende inşallah sevdiceğimi görücem yarınnn ve sonraki 5 günde görüşme fırsatım olucak çok mutluyum çookk o nedenle hemen şimdi ders çalışmam lazım
ben çıkıyorum iyi akşamlar önce alışveriş (güzel bişiler alıyımmm kendime pazar içinbkz;fırsatçı kadın)
görüşürüz şekerler
ne çok kaynatmışsınız kızlar geri dönüp okumam saatimi alırbende inşallah sevdiceğimi görücem yarınnn ve sonraki 5 günde görüşme fırsatım olucak çok mutluyum çookk o nedenle hemen şimdi ders çalışmam lazım [/QUOTE
Valla bu durumda ders çalışabilirsen helal sana :)) Ben hiçbişeye odaklanamıyorum, sorun bende mi ki
ne çok kaynatmışsınız kızlar geri dönüp okumam saatimi alırbende inşallah sevdiceğimi görücem yarınnn ve sonraki 5 günde görüşme fırsatım olucak çok mutluyum çookk o nedenle hemen şimdi ders çalışmam lazım
ben çıkıyorum iyi akşamlar önce alışveriş (güzel bişiler alıyımmm kendime pazar içinbkz;fırsatçı kadın)
görüşürüz şekerler
son yarım saat işten çıktıktan sonra zaman daha hızlı akıp geçicek biliyorum eve gidip hazırlıklarımı yapmak beni oyalıycak ama bugün bitmek bilmedi neyse az kaldıvalla kızlar 3 dk bir çişim geliyor artık gidene kadar bütün ödemimi atıcam bu gidişle
son yarım saat işten çıktıktan sonra zaman daha hızlı akıp geçicek biliyorum eve gidip hazırlıklarımı yapmak beni oyalıycak ama bugün bitmek bilmedi neyse az kaldıvalla kızlar 3 dk bir çişim geliyor artık gidene kadar bütün ödemimi atıcam bu gidişle
Az kaldı az kaldı tatlım sık dişiniben gidiyor gibi oldum şuan sevindirik uff daha 1 haftam var ama benim
inşallah en hızlısından geçer gider ama bu heyecan çok fena söliyim hazırlıklı ol adamla sanki ilk kez buluşuyorum:))
hehe:) heycandan canim.eminim tatli bir telas icindesindir ...desene senin icinde cook az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?