349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben de öyleyim (( Sabah kalkınca offf koca bir gün daha diyip akşam da hemen erken yatıyım da yarın olsun diyorum pof!

Amin tatlım inşallah Canım hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah kavuş hasret gider askerinle

Ben de öyleyim (( Sabah kalkınca offf koca bir gün daha diyip akşam da hemen erken yatıyım da yarın olsun diyorum pof!

canim galiba bu durum hepimizde var.en azindan ben kendi adima yaziim bende sizin gibiyim .hemencecik aksam olsun istiyorum .saat 8i gecmeye baslayinca hemen odama gidiyorum ve tel elimde bekliyorum arasada konussak diye

eminim illerde bu hallerimizi gülerek hatirliicaz canim

bende öyleyim bu saatleri ise hiç sevmiyorum hava kararınca içime bi huzursuzluk çöküyor. zaten öğlen 2ye kadar yatıyorum kalkamıyorum sabahları. okul mokul yalan oldu:S

bende öyleyim bu saatleri ise hiç sevmiyorum hava kararınca içime bi huzursuzluk çöküyor. zaten öğlen 2ye kadar yatıyorum kalkamıyorum sabahları. okul mokul yalan oldu:S

aaaa ama canim bak oldu mu simdi hic...yatma öyle biseylerle oyalan.ben bi iki gün evde durdum (mecburen hastayim die ise gitmedimdi )zaman hic gecmiyor.okuluda ekme sakin
en azindan vakit gecio tatlim

Son düzenleme:
ne çok kaynatmışsınız kızlar geri dönüp okumam saatimi alırbende inşallah sevdiceğimi görücem yarınnn ve sonraki 5 günde görüşme fırsatım olucak çok mutluyum çookko nedenle hemen şimdi ders çalışmam lazım

ben çıkıyorum iyi akşamlar önce alışveriş (güzel bişiler alıyımmm kendime pazar için bkz;fırsatçı kadın)

görüşürüz şekerler

ders çalışabiliyormusun ya ben hiç bakamıyorum hele bu akşam hiç bakamam yarime kavuşma heyecanıyla saldım dersleri falan :))) ölcem heyecandan valla

son yarım saat işten çıktıktan sonra zaman daha hızlı akıp geçicek biliyorum eve gidip hazırlıklarımı yapmak beni oyalıycak ama bugün bitmek bilmedi neyse az kaldı valla kızlar 3 dk bir çişim geliyor artık gidene kadar bütün ödemimi atıcam bu gidişle

Az kaldı az kaldı tatlım sık dişini ben gidiyor gibi oldum şuan sevindirik uff daha 1 haftam var ama benim

hehe:) heycandan canim.eminim tatli bir telas icindesindir ...desene senin icinde cook az kaldi

hehe:) heycandan canim.eminim tatli bir telas icindesindir ...desene senin icinde cook az kaldi

ewt canımcım çok az kaldı eve gidip hazırlanıcam sonra onlara gidicem zaten bu akşam onlarda kalıcam sabah annesiyle beraber yola çıkıcaz. gidip kendime yeni ciciler bile aldım allah sizi inandırsın :))) sevmek sevilmek nekadar güzel şeylerrr lalalalala 16:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…