349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevmekten sevilmekten güzel birşey varmı dünyaları verseler o heycan mutluluğa eşit olurmu hiç

Yemin toreni icin kiyafetlerimi bile hazirladim ben daha 1 hafta olmasina ragmenn, kirmizi yari ispanyol paca kumaş pantolon bebe yaka beyaz gömlek :)) cok begendim bu halimiii.

canlarım ben çıkıyorum sizi kocaman öptüm saolun valla yarım saat nasıl geçti sayenizde anlamadım. dua edin bol bol

görüşürüzüüüü

canlarım ben çıkıyorum sizi kocaman öptüm saolun valla yarım saat nasıl geçti sayenizde anlamadım. dua edin bol bol

görüşürüzüüüü

Görüşürüz canımcım bende çıkıyorum koşa koşa git zaman dursun sen askerinin yanındayken inşallah bizim burda çabuk geçsin ama

Yemin toreni icin kiyafetlerimi bile hazirladim ben daha 1 hafta olmasina ragmenn, kirmizi yari ispanyol paca kumaş pantolon bebe yaka beyaz gömlek :)) cok begendim bu halimiii.

Yakışmıştır tatlım tarz bende hazırladım bilem elbise giymek istiyorum ben pantolondan falan vazgeçtim

yolun açık olsun canım..hasret gider askernle bol bol..

bende inşallah 1hafta sonra görcem aşkımı..ama yemin törenine gidemicem ertesi gün görcem..sadece 1gün ama(

Bende sadece 1 gün göreceğim cnm yaa.. o kadar çok özledimki 1 saat görsem bile yeter.. kaburgalarını kırana kadar sarılsam.. çok canice mi oldu ne.. :) ama çoookk özledim yaaa...

ay kızlar ders çalışamıyorum ya dediğiniz gibi odaklanamıyorumm ama çalışmakta zorundayımm poffbiraz sonra gene deneyim bakıyım biraz zorlarsanız kızlar gerisi geldi mi tamamdır ama o ana kadar kalkmamak gerekiyo dersin başından:26:
bu arada sizler neler giyceklerinizi falan yazmışsınız ya ben hiç düşünmedim kotla gitmeyi düşünüyorum lütfen aynı yerlerde olmayalım sizin yanınızda haftanın paspalı seçilmeyimkaban olucak zaten ne giydiğimin pek önemi yok diye düşünüyorum ben ondan çok üşümeyim diye ne giysem diye düşünüyorum açıkçası kızlar çok üşüyen bir bünyem varbu arada annesi,kızkardeşi ile birlikte gidicez

merhaba kızlar bende aranıza katılıyım benim askerimde acemi burdurda usta birliği kıbrıs yarın yemin töreni var fakat ben gidemicem.. 2 gündür konuşamıyoruz çok özledim çok.. hepinize Allah kolaylık versin çünkü beklemek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…