Ben normaldede hep planlı heycanlı bir insanım ozaman artık yüregim dayanmaz canımcım şimdiden aklımda zaten hazırlıklara başladım
ewt canımcım çok az kaldı eve gidip hazırlanıcam sonra onlara gidicem zaten bu akşam onlarda kalıcam sabah annesiyle beraber yola çıkıcaz. gidip kendime yeni ciciler bile aldım allah sizi inandırsın :))) sevmek sevilmek nekadar güzel şeylerrr lalalalala16:
aynı ben :) bende öyleyim işte ozaman sende aynı benim gibi yerinde duramazsın son gün ellerimi kollarımı koyucak yer bulamıyorum artık
Sevmekten sevilmekten güzel birşey varmı dünyaları verseler o heycan mutluluğa eşit olurmu hiç
Ben herhalde otobüste giderken oturur kalkarım tuvaletim gelmezse sürekli iyidir
bence kesin gelir tatlım :)) artık tutucaz yapcak bişi yok
canlarım ben çıkıyorum sizi kocaman öptüm saolun valla yarım saat nasıl geçti sayenizde anlamadım. dua edin bol bol
görüşürüzüüüü
Yemin toreni icin kiyafetlerimi bile hazirladim ben daha 1 hafta olmasina ragmenn, kirmizi yari ispanyol paca kumaş pantolon bebe yaka beyaz gömlek :)) cok begendim bu halimiii.
Allah kavuştursun canım, nerede yapıyor askerin?
benim eşimde benden 1 yaş büyük. bence de duygu yoğunluğuna bağlı. arada 13 yaş olupta mutlu olan arkadaşım var. önemli olan ruh yaşı
yolun açık olsun... Allahım 1 hafta çabuk geçsede bizde kavuşsak
Hu huuuu mrblar kızlaarr keyiflerr nasıllll
Ohhh herkess aşkına gidiyoo ne güzelllBen gidemicem
malesef yemineUstası yakın bir yer olursa giderim artık
kızlar birazdan servisim, 6.30 da da otobüsüm var ankaraya. ben hazırım artık
yarın da kavuşucam aşkıma çok mutluyum...
dileğim sizler de bir an evvel kavuşursunuz...
döndüğümde görüşmek üzere...
bende inşallah 1hafta sonra görcem aşkımı..ama yemin törenine gidemicem ertesi gün görcem..sadece 1gün ama(
Bende sadece 1 gün göreceğim cnm yaa.. o kadar çok özledimki 1 saat görsem bile yeter.. kaburgalarını kırana kadar sarılsam..çok canice mi oldu ne.. :) ama çoookk özledim yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?