merhaba kızlar bende aranıza katılıyım benim askerimde acemi burdurda usta birliği kıbrıs yarın yemin töreni var fakat ben gidemicem.. 2 gündür konuşamıyoruz çok özledim çok.. hepinize Allah kolaylık versin çünkü beklemek çok zor..
merhaba kızlar bende aranıza katılıyım benim askerimde acemi burdurda usta birliği kıbrıs yarın yemin töreni var fakat ben gidemicem.. 2 gündür konuşamıyoruz çok özledim çok.. hepinize Allah kolaylık versin çünkü beklemek çok zor..
bugün aramadı acaba çok mu yorgunlar aramazlar mı ???( aşkımmmm ara hadi artık ben zaten gidemiyorum sesini bi duysaydım törenden önce.
canım merhaba benim askeriminde ustası kıbrıs
öyle mi kıbrıs lefkoşa bizimki
mrb kızlar bnde aranıza yenı katıldm.bnm sevglmde ankarada asker.hftaya cuma yemın torenı var ama gıdemıcem.torenden sonra 2 gunumz var gorşmek için.kızlar size bşi sorcam.sizin askerler durduk yere bşi yokken kusuyorlar mı?bnmkı ole.hcbşi yok ortada nerdesin.çok gezıosun.beni cddiye almıosun kapatyrm ben tlfunu fln deyıp kusyo ıkı uc gun aramıo snrada bnde merak edyrm ve uzluyrm halıyle.gezmdgm halde bole yapması da bnı uzuyo.Allahım konuşammak,kendni anlatamamak ne zormuş.sizde de var mı aynı durum?
ankarada nerde canım?bu arada türkçeyi daha özenli kullanırsan seni daha net anlayabiliriz...mrb kızlar bnde aranıza yenı katıldm.bnm sevglmde ankarada asker.hftaya cuma yemın torenı var ama gıdemıcem.torenden sonra 2 gunumz var gorşmek için.kızlar size bşi sorcam.sizin askerler durduk yere bşi yokken kusuyorlar mı?bnmkı ole.hcbşi yok ortada nerdesin.çok gezıosun.beni cddiye almıosun kapatyrm ben tlfunu fln deyıp kusyo ıkı uc gun aramıo snrada bnde merak edyrm ve uzluyrm halıyle.gezmdgm halde bole yapması da bnı uzuyo.Allahım konuşammak,kendni anlatamamak ne zormuş.sizde de var mı aynı durum?
"küsüyor" demek istemiş canımkusuyor mu?????
kusuyor mu?????
bende gidemicem canım sen konuştunmu sennkyle..belli olmuşmu usta birliğnde nereye gidecegi
buraya ne zaman ara aşkım yazsam arıyor:))) takip mi ediyor gizliden bizim konuşmalarımızı anlamadım. çok mutluyum:)))
ankarada nerde canım?bu arada türkçeyi daha özenli kullanırsan seni daha net anlayabiliriz...
"küsüyor" demek istemiş canım
Uyku tutmuyo beniiiii.... yarı gelio erkegimmmmmm
:118::122::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?