evet küsüyorne yapmam gerektiğini bilmiyorum
çok sevindim canım senin adına.. bundan 2 saat önce aramıyolar diye üzülüyoduk benim askerimde aradı demin hemde yataktan çıkıp gizlice aramaya çıkmış beni.. arkadaşlarını ayarlamış aman yakalanmasındayüzümde gülücükler açtı bi sürü bi sürü:)))) çok mutluyum ben amaaa
Yanindayken zaman cok yavas ilerlesin insallah:) ama biz uzaklardayiz bize hizli gecsin
bende çok mutluyum canım:)) sevindim senide aramış olmasına. insan sesini duyunca bir anda çok mutlu oluveriyor:) acemilik bitsin daha sık konuşup mesajlaşırız daha çook mutlu oluruz inş
merhaba canım, benim yorum sayım 100e ulaşmadığı için özel mesaj atamıyorum, kusura bakma, şu an kastamonuda, ordan tunceliye gidecek, seninki nerede canım?
Arkadaşlarrr ben ankaraya gıdıcem ya pazar esımı gorme planım vardı ama cumartesi günü de gorebılır mıyım kı ıkı gun ust uste ?????????????????????pazar gunu gormemı engeller mı yoksa bu cumartesıde gorme ısım??????????
günaydın şekerler 349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 139 GÜN 00 SAAT 17 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)
günaydin kizlar
keyfler nasil bakiim?
evet evet bende cok merak ediyorum yemin törenine giden arkadaslar döndüklerinde neler anlaticaklar.
neler yasamislar ?nasil bir duygu ki acaba ...
kızlar diyet ve spor devam edıyor tum hzııyla :) dün kendime yeni ciciler aldımkazak pantoln takı bugun yolcuyum ıns ankaraya biliyorsunuz dua edin akzasız belasız eşimi görüp geliyim ...bakalım napcak benı gorunce(tabi görüşebilirsek)
4 ocakta yemn töreni yılbaşınada resmen yalnız giriyorum ya tek basıma sporumu yapıp tv yı acıp otrcam yani hiç böyle geçirmemiştim geçen yıl kocamla boğazdan izlemiştikAllah önümüzdekilerde beraber olmayı nasip etsin inş hatta pıtırcıkımızla
günaydın kızlarrrr :) bugün yemin töreni olanların sevgililerii ne heycanlısınız dır simdiii yasasınnnnn sevgililerinizi göreceksiniz :)
Günaydın canım çok heycanlılardır kesin ben bile heycanlandım daha 1 hafta olmasına ragmen
aynen bende çok heycanlıyım haftaya bugün yanındayım insallaahhhhhhh : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?