349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet küsüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

biraz daha ilgili davran onu sevdiğini hissettirmeye çalış. ne kadar üzüldüğünü ,özlediğini anlat gelecekle ilgili hayallerinizi anlat. senin onu ne kadar çok sevdiğini anlasın emin olsun senden. belki hissedemiyordur senin sevgini. şuan en çok ihtiyaçları sevilmek ve güvenebilmek. geldiğinde uzun uzun konuşursunuz. mektuplar yaz ne kadar çok sevdiğini neler yaptığını yaz. gelince okutursun. belki faydası olur.

bende çok mutluyum canım:)) sevindim senide aramış olmasına. insan sesini duyunca bir anda çok mutlu oluveriyor:) acemilik bitsin daha sık konuşup mesajlaşırız daha çook mutlu oluruz inş

Arkadaşlarrr ben ankaraya gıdıcem ya pazar esımı gorme planım vardı ama cumartesi günü de gorebılır mıyım kı ıkı gun ust uste ?????????????????????pazar gunu gormemı engeller mı yoksa bu cumartesıde gorme ısım??????????

bende çok mutluyum canım:)) sevindim senide aramış olmasına. insan sesini duyunca bir anda çok mutlu oluveriyor:) acemilik bitsin daha sık konuşup mesajlaşırız daha çook mutlu oluruz inş

aynen öyle oluyo hatta bak uyku bile tutmuyo insanın gözünü:)) sesi hala kulağımda.. inşallah canım inşallah hepimiz mutlu olalım sevdiklerimizle beraber)

günaydın şekerler 349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 139 GÜN 00 SAAT 17 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza Allahım kavuştursun askerlerinize inşallah cümlemizide tabiki

ne güzel bugun pek çok kişi yemn törenin de yanında askerlerinin ...Çok mutlulardır şu an :)

Merak ediyorum forumda döncek muhabbetleri yemin töreni nasıl bişeymiş gelsinlerde anlatsınlar

günaydin kizlar
keyfler nasil bakiim?
evet evet bende cok merak ediyorum yemin törenine giden arkadaslar döndüklerinde neler anlaticaklar.
neler yasamislar ?nasil bir duygu ki acaba ...

günaydin kizlar
keyfler nasil bakiim?
evet evet bende cok merak ediyorum yemin törenine giden arkadaslar döndüklerinde neler anlaticaklar.
neler yasamislar ?nasil bir duygu ki acaba ...

Günaydın canım Bende çok merak ediyorum bizede yardımcı olmuş olurlar sonra gideceklere

kızlar diyet ve spor devam edıyor tum hzııyla :) dün kendime yeni ciciler aldım kazak pantoln takı bugun yolcuyum ıns ankaraya biliyorsunuz dua edin akzasız belasız eşimi görüp geliyim ...bakalım napcak benı gorunce(tabi görüşebilirsek)

4 ocakta yemn töreni yılbaşınada resmen yalnız giriyorum ya tek basıma sporumu yapıp tv yı acıp otrcam yani hiç böyle geçirmemiştim geçen yıl kocamla boğazdan izlemiştik Allah önümüzdekilerde beraber olmayı nasip etsin inş hatta pıtırcıkımızla

Amin canım inşallah cümlemiz hayırlısıyla gidip gelirsin canım görüşüceksin koş askerine hasret gider tatlım darısıda bizlere inşallah

günaydın kızlarrrr :) bugün yemin töreni olanların sevgililerii ne heycanlısınız dır simdiii yasasınnnnn sevgililerinizi göreceksiniz :)

günaydın kızlar.. aslında bana gün hiç aymadı... ilk tartışmamızı yaptık.. yemin törenine ailesiyle gitmemi istiyo ama ben istemiyorum onlarla gitmek... ya onlarla gel yada gelme dedi bende gelmiyorum ozaman dedim.. sen bilirsin dedi kapadı telefonu... şaşırdım kaldım.. napacamı bilmiyorum... Ailesi soğuk insanlar belkide bana karşı öyleler... Aşkımı sabah 7 de uğurlamıştık kalktım 2 arkadaşımla otogara gittim.. babası sadece elini uzatıp teşekkür ederim dedi... annesi bırakalım dedi sağolun dedim taksiyle gideriz... biz aşkımla 4 buçuk senedir beraberiz ve aynı işi yapıyoruz o gidince her şey bana kaldı.. Babasının yada annesinin dönüp demesi gerekmezmiydi.. umutta gidiyor bişeye ihtiyacın olursa çekinme ara falan demeleri.. gerekirdi diye düşünüyorum... yada ne biliyim.. turneye gittik geldik.. bi aramaları gerekmezmiydi... ben mi abartıyorum yaa... umut askere evlenelim diye gitti.. gitmeden ailesiyle bunu konuşmasını en azından bu sebeple gittiğini üstü kapalı da olsa söylesin istedim... söylemedi... gelince konuşurum dedi...otogarda annesii dönmüş ayyy umutun askere gideceğini hiç sanmıyordum.. çok şaşkınım dedi bende dönüp inanın bende çok şaşkınım hiç inanasım gelmiyodu gidecene dedim... kadın sustu...napıyım şimdi ben bu insanlarla 7 saat nasıl yolculuk edeyim yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…