- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın kızlar.. aslında bana gün hiç aymadı... ilk tartışmamızı yaptık.. yemin törenine ailesiyle gitmemi istiyo ama ben istemiyorum onlarla gitmek... ya onlarla gel yada gelme dedi bende gelmiyorum ozaman dedim.. sen bilirsin dedi kapadı telefonu... şaşırdım kaldım.. napacamı bilmiyorum... Ailesi soğuk insanlar belkide bana karşı öyleler... Aşkımı sabah 7 de uğurlamıştık kalktım 2 arkadaşımla otogara gittim.. babası sadece elini uzatıp teşekkür ederim dedi... annesi bırakalım dedi sağolun dedim taksiyle gideriz... biz aşkımla 4 buçuk senedir beraberiz ve aynı işi yapıyoruz o gidince her şey bana kaldı.. Babasının yada annesinin dönüp demesi gerekmezmiydi.. umutta gidiyor bişeye ihtiyacın olursa çekinme ara falan demeleri.. gerekirdi diye düşünüyorum... yada ne biliyim.. turneye gittik geldik.. bi aramaları gerekmezmiydi... ben mi abartıyorum yaa... umut askere evlenelim diye gitti.. gitmeden ailesiyle bunu konuşmasını en azından bu sebeple gittiğini üstü kapalı da olsa söylesin istedim... söylemedi... gelince konuşurum dedi...otogarda annesii dönmüş ayyy umutun askere gideceğini hiç sanmıyordum.. çok şaşkınım dedi bende dönüp inanın bende çok şaşkınım hiç inanasım gelmiyodu gidecene dedim... kadın sustu...napıyım şimdi ben bu insanlarla 7 saat nasıl yolculuk edeyim yaa...
Gunaydin kizlar.Bugun sevdicegimin yemin töreni var.is görusmem vardi bende gidemedim ama aksam onun memleketine gidecegim...o gelene kadar arkadasimda kalacagim..Gelincede supriz olur ona diye düsündüm..Yemin törenine gidemeyince cok uzulmustu.bende böyle bisey yaptim..umarim sevinir kizlar:)
Canım belki yapı olarak öyle insanlar olabilirler herkes içten olmuyor tavırlarını kendine anlama diycem ama hissedersin tabiki ama bence git ailesiyle askerini üzme hem bu yolculuk aranızda bir sogukluk varsa bunada vesile olur ailesiylede konuşursun seninde nekadar deger verdigini görmüş olurlar yinede sen bilirsin tabiki tatlım
tabikide isterim bunu ama hiç arayıp sormadılar gelecekmisin gelmiyecekmisin diye... oğullarına arabada 2 kişilik yer var gelmek isterlerse götürürüm demiş babası... benim telefonum var arasalar yaa.. yada oğlunun telefonuda bende onuda arıyıp sora bilirler.. kendimi kötü hissediyorum.. sanki kendimi zorla kabullendirmeye çalışıyomuş gibi..
Sevinir canım sevinmezmi çok iyi düşünmüşsün yeminde okadar fazla zaman geçiremezdiniz bence böyle daha iyi olmuş çok sevindim tatlım güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah
tabikide isterim bunu ama hiç arayıp sormadılar gelecekmisin gelmiyecekmisin diye... oğullarına arabada 2 kişilik yer var gelmek isterlerse götürürüm demiş babası... benim telefonum var arasalar yaa.. yada oğlunun telefonuda bende onuda arıyıp sora bilirler.. kendimi kötü hissediyorum.. sanki kendimi zorla kabullendirmeye çalışıyomuş gibi..
Gunaydin kizlar.Bugun sevdicegimin yemin töreni var.is görusmem vardi bende gidemedim ama aksam onun memleketine gidecegim...o gelene kadar arkadasimda kalacagim..Gelincede supriz olur ona diye düsündüm..Yemin törenine gidemeyince cok uzulmustu.bende böyle bisey yaptim..umarim sevinir kizlar:)
Çok sagol canim.Teredutteydim acaba olurmu diye..Moral oldu bu:) Bir aksilik cikmazsa yarin gorucem askerimi Allah'imin izniyle..
Öyle deme canım bazı anne babalar ağırlık hissettirmek istedikleri için egolarına yendik düşer malesef yapı ..sen onalrdan davet bekleme sonucta umuta soylemıs gelmek ısterse gotururum dıye sen ara halını hatrını sor arabada yer olucagını soylemıssınız umuta umutta sızle gelmemı ıstıyor yerınız musaytse bende ızınle gıtmeyı cok ısterım gıbı tatlı tatlı soyle ...Onlar da sunu gorsun kı umutun her turlu yanındasın yanında olmaya calısıosun sonucta o ıstemıs aıleısyle gelmenı arabaya bındıgınde sohbet acıldıgında dersın ben sıze yuk olmak ıstemezdm kendım gıderdım aslnda umut cok ısrar ettı sagolun sızde yer oldugunu gelebılecegımı soylemıssınız bende ustune daha fazla dusunmek ıstemedım de gec..Ama tabı su var onalrdan ayna kotu bısey gordysen hıssedıosan zorlada 7 saat yolculk yap demem ben sadece ılk zamanlar bunlar norml olabılır bırbırınızı tam tanımıyosunuz dıye duısundum
Canım iyi düşün lütfen neden öyle olasın haftayamıydı tören sen ara ailesini onlar büyük sonuçta senin aramanı beklerler ben arıyorum annesini gitcekmisin evci çıkarcakmısınız diye büyükler nerden düşünsünler ben gitmiycem onlar evci çıkarcak ben kalmaya gitcem çaktırmadananne yüreği sonuçta nasıl oldugunu soruyorum daha aramızda nişan sözde yok teslim etmeye onlarla gittim gelirmisin diye sordular tabi allah razı olsun ama yolculukta daha bir konuşma ortamımız oldu molalarımızda çay içmelerimiz falan öyle ortamların olucaktır kendini daha güzel ifade edebilirsin onlarda çekinebilirler senden git tatlım ara söyle kendini neden zorla ilave etmiş olacaksın düşünme böyle askerin için
Cnm bak aramışlar sormuşlar sana.. Bu tarz muhabbetlere konulara umut olmadan girmek istemiyorum.. bana bişey sorsunlar istemiyorum umut yokken.. tek çekindiğim nokta da bu zaten... daha önce sadece mezuniyetinde bir araya geldik.. arada oyunlara geldiler o kadar.. başka hiç bir muhabbetimiz olmadı... aslında birazda çekiniyorum yaa... dürüst olmak gerekirse umuta konuşmassa ailesiyle gitmiyecegimi söylemiştim şimdi de kalkıp gitmek istemiyorum...
günaydın kızlar.. aslında bana gün hiç aymadı... ilk tartışmamızı yaptık.. yemin törenine ailesiyle gitmemi istiyo ama ben istemiyorum onlarla gitmek... ya onlarla gel yada gelme dedi bende gelmiyorum ozaman dedim.. sen bilirsin dedi kapadı telefonu... şaşırdım kaldım.. napacamı bilmiyorum... Ailesi soğuk insanlar belkide bana karşı öyleler... Aşkımı sabah 7 de uğurlamıştık kalktım 2 arkadaşımla otogara gittim.. babası sadece elini uzatıp teşekkür ederim dedi... annesi bırakalım dedi sağolun dedim taksiyle gideriz... biz aşkımla 4 buçuk senedir beraberiz ve aynı işi yapıyoruz o gidince her şey bana kaldı.. Babasının yada annesinin dönüp demesi gerekmezmiydi.. umutta gidiyor bişeye ihtiyacın olursa çekinme ara falan demeleri.. gerekirdi diye düşünüyorum... yada ne biliyim.. turneye gittik geldik.. bi aramaları gerekmezmiydi... ben mi abartıyorum yaa... umut askere evlenelim diye gitti.. gitmeden ailesiyle bunu konuşmasını en azından bu sebeple gittiğini üstü kapalı da olsa söylesin istedim... söylemedi... gelince konuşurum dedi...otogarda annesii dönmüş ayyy umutun askere gideceğini hiç sanmıyordum.. çok şaşkınım dedi bende dönüp inanın bende çok şaşkınım hiç inanasım gelmiyodu gidecene dedim... kadın sustu...napıyım şimdi ben bu insanlarla 7 saat nasıl yolculuk edeyim yaa...
canım cok sıkldı kızlar esımn aılesı 8 kısı gelıo ordan benle 9 benım aılem de gelıcek 2 kısı kabıle gıbı gıtcez anne babaları anlıorumda dıdısıda gelıyor ya yemn edıyorum sınırden olcem su an pes ya ınsan dusunur ya kabıle gıbı olmayalım zaman gecırelm aılecek dıye off evlılıgın zor yanı ısste bunlarda kendımıze kalamıyoruz bı!
yangınla körükle gitmek istemem ama ailesi bu denli soğuk davranıyorken senin de onlarla rahat rahat yolculuk etmen beklenemez. Biraz ilgi göstermeleri lazım bir yerde sen onlara emanetsin. Benimde nişanlımın ailesinden kimse güle güle kavuş demedi o yüzden kimseyle görüşmeden kendi imkanlarımla gideceğim yemin törenine seninde böyle düşünmen çok normal kalkıp sana gidecekmisin napacaksın filan diye sormazlarsa sen üstlerine gitme bence.
Aramadılar canım otogara yolcu etmeye beraber gittik otobüsü kaçırınca biz götürdük orda yüzüme sordu babası gelirsin dimi izin alabilirsen diye öyle gitmiştik biz izin almadım ailesinden otogara geliyimmi diye askerimin yanında olucam tabiki sevdigim söyledi amaBugüne kadar aranız böyle olmuş olabilir ama bundan sonra farklı olabilirde işte burda bir adım atarsan belki olaylar daha güzel gelişmelerede yol açar onlar ciddiyetin farkına varırlar hem askerden gelince evlilik varmış bunu hissederler dahada yakınlanmış olursunuz ama içinden gelmiyorsa zor durumda kalıcaksan gitme canım seni üzücekse bazı durumlar en iyisini sen bilirsin tabiki
Bu aileler neden bukadar abartıyorlar anlamıyorum ya yemin töreni asker zaten heycanlı annesini babasını eşini,sevdigini görmek ister dıdısının dıdısını neden görmek istesin onlarla zaman geçirsin Allahım yardımcın olsun canım anlatamazsınki insanlara zor bir durum gerçekten
Aramadılar canım otogara yolcu etmeye beraber gittik otobüsü kaçırınca biz götürdük orda yüzüme sordu babası gelirsin dimi izin alabilirsen diye öyle gitmiştik biz izin almadım ailesinden otogara geliyimmi diye askerimin yanında olucam tabiki sevdigim söyledi amaBugüne kadar aranız böyle olmuş olabilir ama bundan sonra farklı olabilirde işte burda bir adım atarsan belki olaylar daha güzel gelişmelerede yol açar onlar ciddiyetin farkına varırlar hem askerden gelince evlilik varmış bunu hissederler dahada yakınlanmış olursunuz ama içinden gelmiyorsa zor durumda kalıcaksan gitme canım seni üzücekse bazı durumlar en iyisini sen bilirsin tabiki
cnm aynı şeyi bende düşündüm kendim gidiyim dedim ama orda illaki karşılaşacağız... o zaman ne diycem.. bana kalsa sizinle yolculuk yapmaya çekindim derim ben size yaklaşdıkca önüme duvar örüyosunuz derim.. derim de arada umut var işte diyemiyosun.. peki sen napacaksın orda onlarla karşılaşınca...
ne güzel cuk oturmuş otobüsü kaçırması.. zaten giderken onunla yolculuk etmişsin... dönüşte naptın zorlanmadınmı cnm yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?