evet neler neler söylenir ama insan susuyo. Biz zaten farklı şehirlerdeyiz ailesiyle beni arayacaklarını zannetmiyorum ama ararlarsa biz otobüsle gideceğiz deyip kestitir atarım. karşılaşınca yine güleryüzle yaklaşırım sevgilim üzülmesin bide. sana bir şey söyleyen olursa sizden haber bekeldim ben de işin içinden çık ama bi yandan da düşünüyorum. 7 ssat yolculuk fırsatın olunca dahamı yakından tanırsın dahamı farklı davranırlar aranızda samimiyet olurmu:26:
mideme ağrılar girdi eşimin ailesi resmen kalıyo bız<le pazara kadr ya insan düşünür di mi bidaha eşim evci cıkamycak mayısa kadr benımle zaman gecıremıycek o aılesı evet ama bız duygusal bır cok sey paylasıyoruz ben onun esıyım yanı bız de bır aıleyız ...Gercekten dayanamıyorum bazen ..Bu mesleeler yuzunden esıyle tartısan evınde hzurszlk olan bız oluyoruz napıım sımdı adam askerde huzursuz mu edıyım ya ınsan der bız donelım sız otelde kalın zaman gecırın ıkı gun offf gercekten su cuma vaktı Allahım sabır versn buıraz da anlayıs versın onlara
ayyy ne biliyim cnm yaa.. belki bi fırsat olur bizede ama çok soğuklar yaa... belkide bana öyle geliyo.. napacamı şaşırıdm valla..onun üzülmesini bende istemiyorum ama o da beni üzmese gitmeden fırsat yaratsaydı konuşsaydı diye düşünüyorum...
Giderken çok güzeldi sevdigim yanımda karabük yolunu tuttuk otobüsü kaçırmasına bukadar sevinmezdim yanidönerken zaten bi 1 saat annesiyle ben aglama krizine girdik o önde aglıyo ben arkada aglıyorum babası sakinleştiriyor bizi falan sonra mola verdik çay içtik askerim aradı konuştuk ondan bahsettik annesi uyudu babası uykuya dalmasın diye gözümü kırpmadım adam yorgundu gözleri yoruluyormuş askerim bahsetmişti bana bende hep nerdeyiz şöyle böyle konuştum sordum durdum uyandırdım ne cadıyım gözleri kaydıkca sesimi çıkardım evime kadar getirdiler sağolsunlar ben allah razı olsun siz olmasaydınız ben nasıl giderdim falan dedim zaten o günden sonra annesine anne diyorum telefonda oda kızım demeye başladı askerim gitmeden söylemişti bozuluyordu teyze dememe anam teyze dedikten sonra anne demek ne zormuş ama telefonda çıktı agzımdan gönülleri olsun içimden geldi söyleyiverdim onlar evlatları yerine koydular bir kelimeyimi çok görücem dedim artık
en iyisini yapmışsın.. ama ben anne demeyi bırak onlar bana kızım bile demiyo cnm yaa annesi tutturmuş bi güzelim diye.. güzelim nasılsın falan işte.. ben nasıl anne diyim ki...
Güzelim kelimeside samimiyet cümlesidir canım isminle hitap etmiyor mesela belki senden adım bekliyor.banada kızım demiyordu anne dedikten sonra dedi canım diyordu yoksa
Canım belki yapı olarak öyle insanlar olabilirler herkes içten olmuyor tavırlarını kendine anlama diycem ama hissedersin tabiki ama bence git ailesiyle askerini üzme hem bu yolculuk aranızda bir sogukluk varsa bunada vesile olur ailesiylede konuşursun seninde nekadar deger verdigini görmüş olurlar yinede sen bilirsin tabiki tatlım
haklısın.. sadece bana deseydi benim için bi samimiyet kelimesi olurdu ama o umutun bütün arkadaşlarına güzelim diyor.. ben daha ne kadar adım atayımki cnm yaa.. geçen gün diyarbakıra gittim iş için.. ordan aradım bişeye ihtiyacınız varmı diye.. az önce aşkım aradı babasıyla konuşmuş.. babası beni arıyacakmış.. babam arasın öle konuşuruz dedi.. ne dedi acaba onlara..
mideme ağrılar girdi eşimin ailesi resmen kalıyo bız<le pazara kadr ya insan düşünür di mi bidaha eşim evci cıkamycak mayısa kadr benımle zaman gecıremıycek o aılesı evet ama bız duygusal bır cok sey paylasıyoruz ben onun esıyım yanı bız de bır aıleyız ...Gercekten dayanamıyorum bazen ..Bu mesleeler yuzunden esıyle tartısan evınde hzurszlk olan bız oluyoruz napıım sımdı adam askerde huzursuz mu edıyım ya ınsan der bız donelım sız otelde kalın zaman gecırın ıkı gun offf gercekten su cuma vaktı Allahım sabır versn buıraz da anlayıs versın onlara
kızlar kendime hedef koydum. böylelikle zaman daha güzel geçecek ayrıca amacım olduğu için psikolojik olarak da kendimi rahat hissedeceğim.
1) her gün egzersiz yapacağım. eşim dönünce taş gibi olacağımbenim hatun ne olmuş böyle desin yemin tören dönüşü salonda spora başlayacağım. şimdi tek başıma egzersiz yapıyorum.
2) bebeğimin psikolojik gelişimi için her gün Adem Güneşin ses kayıtlarından bir tanesini dinleyeceğim
3) her akşam cilt temizliği, haftada 2 gün maske yapacağım. malzemeleri aldım.
ayrıca hergün bitki çayı içilip polen yenilecek
4) namaza başlıyorum. koçişime dua edicem, elimden başka bir şey gelmiyor. üzülmemin ona bir faydası yok, bari ikimiz için dua edeyimde işe yarasın.
kızlar kendime hedef koydum. böylelikle zaman daha güzel geçecek ayrıca amacım olduğu için psikolojik olarak da kendimi rahat hissedeceğim.
1) her gün egzersiz yapacağım. eşim dönünce taş gibi olacağımbenim hatun ne olmuş böyle desin yemin tören dönüşü salonda spora başlayacağım. şimdi tek başıma egzersiz yapıyorum.
2) bebeğimin psikolojik gelişimi için her gün Adem Güneşin ses kayıtlarından bir tanesini dinleyeceğim
3) her akşam cilt temizliği, haftada 2 gün maske yapacağım. malzemeleri aldım.
ayrıca hergün bitki çayı içilip polen yenilecek
4) namaza başlıyorum. koçişime dua edicem, elimden başka bir şey gelmiyor. üzülmemin ona bir faydası yok, bari ikimiz için dua edeyimde işe yarasın.
ndense bu sabah 2 kere bunu dınledım bende sabahın korunde
Ayy bende bunu dinleyip duruyorum ama aglamiyorum artik hic oyle ya da boyle gelicekler nasil olsa.. Dün telefonda bana seniin ceyizin varmiydi dediiii :))) pazar gunude gelsene dedi ictimadan yirtarim diyo bide kiymali borek yaprak sarmasi cikolatali kek istiyo pişkinn :) onumuzdeki cumada 2 gün beraber kalicaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?