349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mideme ağrılar girdi eşimin ailesi resmen kalıyo bız<le pazara kadr ya insan düşünür di mi bidaha eşim evci cıkamycak mayısa kadr benımle zaman gecıremıycek o aılesı evet ama bız duygusal bır cok sey paylasıyoruz ben onun esıyım yanı bız de bır aıleyız ...Gercekten dayanamıyorum bazen ..Bu mesleeler yuzunden esıyle tartısan evınde hzurszlk olan bız oluyoruz napıım sımdı adam askerde huzursuz mu edıyım ya ınsan der bız donelım sız otelde kalın zaman gecırın ıkı gun offf gercekten su cuma vaktı Allahım sabır versn buıraz da anlayıs versın onlara

ayyy ne biliyim cnm yaa.. belki bi fırsat olur bizede ama çok soğuklar yaa... belkide bana öyle geliyo.. napacamı şaşırıdm valla..onun üzülmesini bende istemiyorum ama o da beni üzmese gitmeden fırsat yaratsaydı konuşsaydı diye düşünüyorum...

Canım çok üzüldüm gerçekten düşünmeleri gerekirdi sonuçta eşin yani herşeyten öte kızarkadaşı degilsinki neler paylaşıyorsunuz insan hasret gidericek belki insanlar hiç bu boyuttan düşünemiyorlar anlayışlı olmak varken üzme kendini napıcaksın askerine söylesen onunda canı sıkılıcak belki orda olunca geri gönderir onları cumartesi günü inşallah:18: bizimde ailesi erkek kardeşi yengesi bile gidicekmiş şimdi ailesini aradım ögrendim perşembeden cıkıcaz cuma ordayız geri dönücez işimiz varya diyo dedim ben cuma gelemiyebilirim pazar günü gider görürüm gitmiycektim yemine sonrasına planımız vardı bizim iyi oldu gitsinler görsünler sonra bana kalsın askerim

ya da bi fırsat ver tekrar gözden geçir durumları ama ben böyle soğuk tavırlardan nefret ediyorum.sahiplenilmek istiyorum nereye kadar görmezden gelebilirsin ki insan sinir oluyo işte

en iyisini yapmışsın.. ama ben anne demeyi bırak onlar bana kızım bile demiyo cnm yaa annesi tutturmuş bi güzelim diye.. güzelim nasılsın falan işte.. ben nasıl anne diyim ki...

en iyisini yapmışsın.. ama ben anne demeyi bırak onlar bana kızım bile demiyo cnm yaa annesi tutturmuş bi güzelim diye.. güzelim nasılsın falan işte.. ben nasıl anne diyim ki...

Güzelim kelimeside samimiyet cümlesidir canım isminle hitap etmiyor mesela belki senden adım bekliyor.banada kızım demiyordu anne dedikten sonra dedi canım diyordu yoksa

Güzelim kelimeside samimiyet cümlesidir canım isminle hitap etmiyor mesela belki senden adım bekliyor.banada kızım demiyordu anne dedikten sonra dedi canım diyordu yoksa

haklısın.. sadece bana deseydi benim için bi samimiyet kelimesi olurdu ama o umutun bütün arkadaşlarına güzelim diyor.. ben daha ne kadar adım atayımki cnm yaa.. geçen gün diyarbakıra gittim iş için.. ordan aradım bişeye ihtiyacınız varmı diye.. az önce aşkım aradı babasıyla konuşmuş.. babası beni arıyacakmış.. babam arasın öle konuşuruz dedi.. ne dedi acaba onlara..

cnm böyle düşünme, kimi insan duygularını belli edemez. belki onlarda senden yakınlık bekliyordur. ben kayınvalidemle anne kız gibiyim. oda ilk başlarda sesizdi, ben açtım ilk zamanlar beni sevmiyormu derdim. zamanla anladım ki dünyanın en iyi insanıymış ve beni seviyormuş huyu suyu iyi olsun önemli olan bu. ön yargılı olma. biz nede olsa yaş olarak küçüğüz, daha bıcır bıcır olup yakınlık kurmalıyız. eşini de üzme bence, sen de onlarla git.

Anladım canım haklısın işte ona birşey diyemem sen zaten herşeyi hissediyorsundur ben ne söylesem dışardan güzel geliyor herşey içinde olunca farklı.Niye böyle yapıyorsunuz tarzında birşey söylemiş olabilir canım dur bakalım babası aradıgında sende söylersin düşünceni gitmek istedigini size yük olmak istemem ama askerim istiyor tarzında birşey halledilir inşallah seninde içine siner askerinde mutlu olur tatlım

bende seninle aynı durumdayım kendini şöyle rahatlat. sonuçta onlarda ailesi ve oğullarını özlediler. haklısın sen de eşisin ama ne demek istediğimi evladın olunca anlarsın anne ve baba da bizim kadar özlüyor. gönül ister ki hep bizle olsunlar ama... eminim orada anlayış gösterip akşam erkenden rahat bırakırlar düşünsene 12 ye kadar beraber oturduğumuzu inşallah böyle bir şey olmaz. bunu da eşimizle konuşup hallederiz.
sakın bunu kafana takıp da 2 gününü mahvetme, tadını çıkarmaya bak. ne yapsan ne etsen gelicekler. kafana takarsan olan ilişkinize olacak orada eşine yoğunlaş, onları görme. ben bunları çok yaşadım, artık kabullendim. çünkü gördüm ki her defasında olan ilişkimize oluyor eşimle aram bozuluyor.

kızlar kendime hedef koydum. böylelikle zaman daha güzel geçecek ayrıca amacım olduğu için psikolojik olarak da kendimi rahat hissedeceğim.
1) her gün egzersiz yapacağım. eşim dönünce taş gibi olacağım benim hatun ne olmuş böyle desin yemin tören dönüşü salonda spora başlayacağım. şimdi tek başıma egzersiz yapıyorum.
2) bebeğimin psikolojik gelişimi için her gün Adem Güneşin ses kayıtlarından bir tanesini dinleyeceğim
3) her akşam cilt temizliği, haftada 2 gün maske yapacağım. malzemeleri aldım.
ayrıca hergün bitki çayı içilip polen yenilecek
4) namaza başlıyorum. koçişime dua edicem, elimden başka bir şey gelmiyor. üzülmemin ona bir faydası yok, bari ikimiz için dua edeyimde işe yarasın.

Canım çok güzel düşünmüşsün senin için eşin ve bebişiniz için inşallah hayırlısıyla hepsini yaparsın tatlım insanın bir hedefi olunca daha güzel olur dedigin gibi bende koydum kendime ama benimkiler daha ufak çeyizciklerin tamamlanması gibi o bakım şeylerine başladım her hafata saç ve yüz maskeleri yapıyorum zaten gitmedende o gelmeden daha bir saçlarım gürleşir zayıflamamıda tamamladım gitmeden yapcak şeyim kalmadı çeyize sardım şimcik

ben dedıklerıne basladım canm 13.gün bugun rejım spor devam yeşil çay içiyorum cildim içinde her gun spordan sonra dus aldıktan sonra yuzumne nemlendırıcı (dermokozmetık bır krem sıradan kremelrden degıl) suruyorum 2 dk masaj ıle uyguluyorum kaslarıma badem yagı suruyorum gurlessın dıye hem daha ıyı hıssedıyosun hem zaman gecıyor

maske ıcın ne aldın?benım cıldım asırı kuru ve hassas bıoderma nın rıc nemlendırı krem ve temıxleyıcı sutunu aldım tonıgınıde almstm ama yaglandrdı sıvılce vs cok kotu oldu bıraktım tonıgı...Ama cıldım cok kuru maske olarak ne kullnmalaıym bılmıyorum bı magazaya da gırsem sorsam urunu ıyı ya da kotu satana kadr beynımı yıcek

Ayy bende bunu dinleyip duruyorum ama aglamiyorum artik hic oyle ya da boyle gelicekler nasil olsa.. Dün telefonda bana seniin ceyizin varmiydi dediiii :))) pazar gunude gelsene dedi ictimadan yirtarim diyo bide kiymali borek yaprak sarmasi cikolatali kek istiyo pişkinn :) onumuzdeki cumada 2 gün beraber kalicaz :))

Götür tabi canım canı çekmiş işte Negüzel canımcım ohh hasret giderin biraz daha benim 1 haftam var bekliyorum sabırsızlıkla gelsin şu zaman safranboluya o gün söylemiştim selam gönderdinmi benden safranboluya bakıyım busefer söyle benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…